رفتن به مطلب

نقد سریال خاطرات یک خون آشام

hamed_063

ارسال های توصیه شده

سریال خاطرات یک خون آشام یکی از سریال های معروفی است که هم اکنون در حال ساخت و پخش بر روی شبکه ی cw می باشد . این سریال در ژانر عشقی ، هیجانی ، رازآلود ، ترسناک و تخیلی ساخته شده است . در این تاپیک از دوستان عزیز خواهانم تا انتقاداتی رو که به این سریال دارند بنویسند . به عنوان نمونه انتقادی که خودم به این سریال دارم این است که به مقداری خیلی زیاد از نقش سحر و ساحری در این سریال استفاده شده و با این کار سبب شده در برخی مواقع سریال لوث و آبکی جلوه کنه . به نظر می رسه که نویسنده در بسیاری مواقع مشکلات سناریو رو به توسط سحر حل می کرده و همین باعث شده که حالت نامعقول و غیرمنطقی برای حل مسائلی که در داستان به وجود میاد ایجاد بشه چه آنکه کارگردان در خیلی مواقع می تونست مشکلات رو بوجود نیاره که بعداً مجبور نشه واسه حل اون از سحر استفاده کنه . و همچنین برخی کارهای نامعقول دیگه که توسط پرسوناژ ها و شخصیت های فیلم صورت میگیره و درکل به نظر میرسه در عنصر سحر و جادوگری در این سریال زیاده روی شده . منتظر انتقادات دوستان هستم .

• Like 2
لینک به دیدگاه

اوایل شروع سریال به نظر خیلی ترسناک میاد، اما کم کم که به جلو پیش میره، اونقدر مسائل احساسی قاطیش میشه که همه ی ترس بیننده میریزه...

در این سریال عشق ، هوس ، خیانت ، ترس و... خوب در هم آمیخته شده.

ولی گاهی اوقات اغراق های بیش از حد، بیننده رو از سریال دور میکنه.

به هرحال من یکی از طرفدارهای این سریال هستم و به اونهایی که این سریال رو ندیدن پیشنهاد میکنم که ببینند...:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...