faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ -جدول قطر ، سطح مقطع و وزن مخصوص ميله گرد و آرماتور آجدار مسلح کننده موجود در ايران 2-جدول نيروی پايین به بالا در صفحات تقسيم فشار (بيس پليت ) بر حسب قطر ورق و ميزان نيرو 3-جدول اشتال تير آهن های رديف آی باريک (آی ان پی) لبه گوشت دار 4-جدول اشتال تير آهن های رديف آی بال پهن (آی پی بی) 5-جدول اشتال تير آهن های رديف آی بال پهن ( آی پی بی آينتس (يک)) نيمه سبک 6-جدول اشتال پروفيلهای نبشی نورد شده بال مساوی 7-جدول اشتال پروفيلهای نبشی نورد شده بال مساوی سنگين (ادامه) 8-جدول اشتال پروفيلهای سپری نورد شده 9-جدول اشتال پروفيلهای ناودانی نورد شده 10-جدول اشتال تير آهن های لانه زنبوری (معمولی لانه زنبوری شده ) 11-جدول اشتال تير آهن های لانه زنبوری (با تير آهن بال پهن لانه زنبوری شده ) 12-جدول اشتال تير آهن های لانه زنبوری (با تير آهن نيمه بال پهن آی پی ای لانه زنبوری شده ) 13-جدول اشتال تير آهن های لانه زنبوری (با برش ايرانی لانه زنبوری شده ) 14-جدول مشخصات مکانيکی پروفيهای تو خالی نورد شده (دايره و چهارگوش) 15جداول دين و اشتال پروفيلهای توخالی گرد سنگين و نيمه سنگين پسوورد فایل زیپ : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نام کتاب: جدول پروفیل های ساختمانی_اشتایل سال چاپ :1391 مولف کتاب: مارتا اشنایدر _بورگر مترجم: مهندس مهدی پرنا تعداد صفحات : 104 صفحه فرمت فایل : rar_ داخل فایل فشرده pdf حجم فایل: 6.00 MB ناشر: انتشارات سهادانش(عضو انجمن ناشران دانشگاهی) پسورد فایل : www.noandishaan.com جلد این کتاب قرمز رنگ هستش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل پست قبلی واسه من باز نمیشه، دوبار دانلود کردم اما پسوردش عمل نکرد 1 لینک به دیدگاه
agsin 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۲ لينك پست دوم از بين رفته لطفا دوباره بزاريد اشتال قرمزه رو ميگم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ لينك پست دوم از بين رفته لطفا دوباره بزاريد اشتال قرمزه رو ميگم دوست عزیز لینک رو کنترل کردم، درسته احتمالا مشکل از سرور پرشین گیگ بوده، ی روزایی قطعی داره، الان درست شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده