رفتن به مطلب

دانشمندی که با همسرش مانند خدمتکار برخورد میکرد !

ارسال های توصیه شده

اینشیتین این دانشمند همچنان یکی از پر آوازه ترین دانشمندان جهان است اما علیرغم موفقیت های خود در عالم علم و دانش در زندگی مشترک و عاشقانه اش همیشه یک شکست خورده بزرگ بوده است.

او پس از یازده زندگی مشترک خود با میلوا ماریک که او هم یک زن دانشمند بوده است و یکی از اولین زنانی است که در اروپا توانست در رشته ریاضی مدرک بگیرد جدا شد. او به همسر خود پیشنهاد کرد به جای جدا شدن به خاطر بچه ها تن به قبول قوانینی دهد که وی طرح کرده بود. در این قوانین او به همسرش به دید یک خدمتکار نگاه کرده و بد ترین خواسته ها را از او خواسته بود.

به گزارش تکناز در این لیست آمده است اگر قرار است زندگی کنیم تو باید اتاق مرا تمییز کنی و سه وعده غذا برایم آماده کنی تا در اتاقم بخورم. لباسهای مرا شسته و اتو بکشی و اتاق خواب مرا مرتب کنی به وسایلم سامان بدهی اما حق دست زدن به میز تحریرم را نداری.

حق حرف زدن با مرا نداری و هرزمان بخواهم بدون هیچ واکنشی باید اتاقم را ترک کنی. حق درخواست چیزی از من نداری و در مسافرت ها و بیرون از منزل نباید همراه من باشی. این لیست در نوع خود عجیب و باورنکردنی است اما حقیقت دارد .

بیان این نکات از چنین دانشمندی بسیار عجیب بود و خیلی ها را از خواندش به تعجب وا داشت.

• Like 10
لینک به دیدگاه

شوخي ميكني ؟؟؟؟؟

يعني منم شبيه انشتين هستم ؟؟؟؟

البته من هنوز ازدواج نكردم

اما اين شروط جزو شرايط اصلي زندگي مشترك اينده من خواهد بود :

اگر قرار است زندگی کنیم تو باید اتاق مرا تمییز کنی و سه وعده غذا برایم آماده کنی تا در اتاقم بخورم. لباسهای مرا شسته و اتو بکشی و اتاق خواب مرا مرتب کنی به وسایلم سامان بدهی اما حق دست زدن به میز تحریرم را نداری.

پس بهتره براي شكست نخوردن در زندگي يك كنيز بگيرم / كنيز پيدا ميشه هنوز؟؟؟

لینک به دیدگاه
شوخي ميكني ؟؟؟؟؟

اگر قرار است زندگی کنیم تو باید اتاق مرا تمییز کنی و سه وعده غذا برایم آماده کنی تا در اتاقم بخورم. لباسهای مرا شسته و اتو بکشی و اتاق خواب مرا مرتب کنی به وسایلم سامان بدهی اما حق دست زدن به میز تحریرم را نداری.

آره کنیز بگیر البته سیاه و زشت باشه خانوم خوشحال میشه :w02: چون دخترای حالا صبر و طاقت زن اینشیتین رو ندارند طلاق میگیرند میرند که البته اگر شوهر آدم مثل اینشیتین باشه همون بهتر که نباشه :w02:

لینک به دیدگاه

انسانی که بخواد کار شخصی شو به گردن یکی دیگه بندازه حقیره!

چه انیشتین باشه چه کسی دیگه

انیشتین تو زمینه ی علم کارهای خوبی کرده .. همینطور که آل پاچینو در زمینه ی سینما.... همینطور مارادونا در زمینه ی فوتبال ...

برای اینکه انسان قابل قبولی باشیم درست اینه که از هر فرد موفقی فقط در زمینه ی موفقیتش الگو برداری کنیم نه همه ی زمینه ها

لینک به دیدگاه
شوخي ميكني ؟؟؟؟؟

فکر میکنم به احتمال صد در صد یا شما تنها خواهی ماند...یا قضیه کاملا برعکس خواهد شد

میگی نه...بشین و ببین:w16:

لینک به دیدگاه
فکر میکنم به احتمال صد در صد یا شما تنها خواهی ماند...یا قضیه کاملا برعکس خواهد شد

میگی نه...بشین و ببین:w16:

تنها هستم

تنهايي رو دوست دارم

خب من علم و دانش رو دوست دارم (( هر چند اين تنهاي و دپرسي هاش مانع بزرگي هست)) اما عادت ميكنم

به شدت ميز تحريرم ، كمد جزوات و نوشته هام ، كتابخونه ام حساسم / در حدي كه اگه يكي دست بزنه بهشون كه بخواد مرتبش كنه در حد مرگ باهاش دعوا ميكنم (ديگه به هر حال ، همچين وضيعتي دارم)

آره کنیز بگیر البته سیاه و زشت باشه خانوم خوشحال میشه :w02: چون دخترای حالا صبر و طاقت زن اینشیتین رو ندارند طلاق میگیرند میرند که البته اگر شوهر آدم مثل اینشیتین باشه همون بهتر که نباشه :w02:

خب كنيز دارم ديگه

زن ميخوام چيكار ؟؟؟ يك كنيز بسه ...

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...