S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ چقدر دلم هوایت را می کند حالا که دگر هوایم را نداری...! 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ شکستم نه آن زمان که رفتی .. همان وقت که گفتی می روی .. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ مـَــن .. طَعـــم شیرین یافتن را در طَعم تلــخ از دَستــــ ـــ ـ دادن یافتــَـم و در این میان سَهم من تنهـــــا یک یادَتـــ ـــ ـ به خیر ساده بود .. 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه حامد عسکری [FLASH=width=20 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] [h=4][/h] 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ عشق وشهوت زاده یک مادرند هردوعصیان پیشه ورسواگرند دل سرای عشق ولب جای هوس بی هوس عشق است دربندقفس ای بسا شبها لیلی درخفا خفته درآغوش مجنون بی صدا شایدا لبهای شیرین هم دوصد برلب فرهاد عاشق بوسه زد عشق ورزی راهوسبازی مخوان هرچه میخواهی درآغوشش بمان عشق وشهوت راجداکردن چرا؟ عاشقی رابی صفاکردن چرا؟ چون به جمع عاشقان گشتی قرین تن بده بر بوسه های آتشین 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ خدایا......... گر تو درد عاشقی می کشیدی تو هم زهر جدایی را به تلخی می چشیدی تو هم چون من به مرگ ارزوها می رسیدی پشیمون می شدی از اینکه عشق رو افریدی... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ دختره از پسره پرسيد من خوشگلم؟گفت نه . گفت دوستم داري؟گفت نوچ. گفت اگه بميرم برام گريه ميکني؟ گفت اصلا. دختره چشماش پر از اشک شد. هيچي نگفت. پسره بغلش کرد گفت:تو خوشگل نيستي زيبا ترين هستي. تورودوست ندارم چون عاشقتم. اگه تو بميري برات گريه نميکنم چون من هم ميمیرم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ شب در چشمان سیاهم نیگاه کن روز در چشمان من است به سفیدی چشمانم نگاه کن شب و روز در چشمان من است به چشمهای نگاه کن پلک اگر فرو بندم چهانی در ظلمات فرو خواهد رفت 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ ما نیازی به کتاب های «تعبیر خواب» نداریم یا ترسهایمان را خواب می بینیم یا نداشته هایمان را 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کاش می فهمیدی ســـکوت همیشه علامت رضــــایت نیست گاهی سکوت یعنی "امــــا" یعنی "اگــــــر" یعنی هزار و یک دلیل که " دل "می ترســــد بلند بگوید 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ دلگیـر نـبـاش دلت کـــه گــیــر بـاشــــــد رهــا نـمـی شــــوی . . / ---------------------------------♥ -♥ --♥ ---♥ 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ آخرین بـاری کـه از تـه دل بـرای رفـتـنـت گـــــریـه کــردم گـفـتـی : تـمـامـش کـن . . . از آن روز بـه احـتـرامـت چـنـان از تـه دل مـی خـنـدم کـه گــاهــی فــرامــوشـــم مـــیـشــود رفـــــتـــــه ای ... / 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ کم زندگی مرا نمایش بدهید تابوت برای من سفارش بدهید باید بروم گور خود را بکنم لطفا دو سه سطر مرگ را کش بدهید [FLASH=width=20 height=20] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ در مکتب ما جز اصول است لبت یک قاعده ی جهان شول است لبت در حکم لبت فقیه فتوا داده هر طور بوسند قبول است لبت 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ من سر به تنم زیاد بود از اول شالوده ام از تضاد بود از اول ابعاد مرا عشق بهم ریخته بود روحم به تنم گشاد بود از اول 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ مرگ من روزی فـــرا خـــواهد رسید در بهـــــاری روشن از امــواج نـــور در زمستــــان غبــــار آلــــــود و دور یـا خـزانی خـالی از فریــــــاد و شور مرگ من روزی فــــرا خــواهد رسید 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ چه کسی خواهد دید مردنم را بی تو گاه می اندیشم خبر مرگ مرا با تو چه کس می گوید آن زمان که خبر مرگ مرا می شنوی روی خندان تو را کاشکی می دیدم شانه بالا زدنت را بی قید وتکان دادن دستت که مهم نیست زیاد و تکان دادن سر چه کسی باور کرد جنگل جان مرا آتش عشق تو خاکستر کرد ...!! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=align: right]خبر دل شنفتنم هوس است [/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]حال دل با تو گفتنم هوس است [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]از رقيبان نهفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]طمع خام بين که قصه فاش [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]با تو تا روز خفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]شب قدرى چنين عزيز و شريف [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]در شب تار سفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]وه که دردانهاى چنين نازک [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]که سحرگه شکفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]اى صبا امشبم مدد فرماى [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]خاک راه تو رفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]از براى شرف به نوک مژه [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]شعر رندانه گفتنم هوس است [/TD] [TD=width: 100] [/TD] [TD=align: right]همچو حافظ به رغم مدعيان [/TD] [/TR] [/TABLE] 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ " تا یادم نرفته برایت بگویم ؛ این روزها که نبودی ( که شاید هنوز هم نیستی ! ) من ، نه باد و بوسه و ُ بادبادک را ترک گفته ام نه تکلم آسان اسم نجیب تو را ... تمام سهم من از روزهای بی طعم تنفست ، پیاله پیاله باران است و سکوت و صبوری " 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده