mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 عبــور ميکـنـم ، هـر روز از کنار نيـمکــت هـای خــالی پــارک . . . . طـوری که انگـار کــسی در آخــــرين نيــمکــت انتظــارم را ميکـشــد ! . و به آنجـا که ميــرسـم بـايــد وانمــود کـنــم ، که بــاز ديـر رسيـده ام . . !
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 ای کاش رفاقت آدما مثل رفاقت چشم و دست بود!!! وقتی دست زخمی میشد چشم گریه میکرد و وقتی چشم گریه میکرد دست اشکارو پاک میکرد.. 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 چه شـباهـت متـفـاوتی بـین ماسـت…!!! تـو دل شـکـسـتـه ای ،من دلــشــکـسـتـه ام ...!
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 برای هزارمین بار پرسید:تاحالا شده من دلت روبشکنم؟؟؟ منم برای هزارمین بار به دروغ گفتم:نه هیچ وقت... تامبادا دلش بشکنه..... 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 دِلـَـم چـِــہ کـُودکــآنــِـہ بَهــآنـــہ ے تـُـو رآ میگیرَد امــا تـُـو بُزرگانـِــہ بــِـہ دِل نـَـگیر فَقَط بـــِـگو:کـُودکــــ است دیگــَــر .... نــِــمے فَهمـَـد...!!! 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 چقـــــــــــدر ســـــــــــرد است وقتی کـــــــــــه نیستـــــــــــی و . . . .میخـــــــــــواهمت. . . . 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 همیشه صدایی بود که مرا آرام میکرد، دستهایی بود که دستهای سردم را گرم میکرد همیشه قلبی بود که مرا امیدوارم میکرد، چشمهایی بود که عاشقانه مرا نگاه میکرد همیشه کسی بود که در کنارم قدم میزد ،احساسی بود که مرا درک میکرد حالا من و مانده ام یک دنیای پوچ ، نه صداییست که مرا آرام کند و نه طبیبیست که مرا درمان کند 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 خــیــآلــتـــ رآحــتــــ مــטּ جـز آغـوش تــو حـتـے بـهــ בیــوآر هــم تـکـیــهــ نــمــے کــنم 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 کاش می شدلاغرکنم،خیلی لاغر… بیست کیلوبشم!ده کیلوبشم!نه!سنگینه براش… پنج کیلوبشم… تا دوباره برم رو سینه مامانم بخوابم... 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 نمی دانم چرا با اینکه در ریاضی خوانده ای 1 + 1 می شود 2 , بازهم خود را بدون من جمع میزنی . . . . ؟ یا معلمت این درس را خوب یادت نداده یا تو آن جلسه غایب بوده ای . 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 ♦عــــادت ...! ♦چـه طعــم ِ تلخے دارد؛ ♦وقتے آن را با عشق اشتباه بگیرے .... 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سیگارم چه خوب درک می کند مرا... وای که چه زیبا کام می دهد این نو عروس هر شب تنهایی هایم... لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم... چه لذتی می بریم از این همخوابی... او از جان مایه می گذارد و ... من از عمر... هر دو می سوزیم به پای هم من و سیگارم... 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 عـاشـــِـــقــــــــــانه ه ه ه تــــــَــرین غـَــزل استـــــ دستــــــــــــانِ تـــــــــــــو که می پیچـــــــَـــد میــــــــانِ مـــــــــــوهـــآیِ مــــــــــــــَــن 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 تیر، 2013 اصلا به روی خودم هم نمی آورم که نیستی هر روز صبح شماره ات را می* گیرم ….. صبورانه در انتظارم بمان هر چیز در زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند . . . 1
"nazanin" 3610 ارسال شده در 13 تیر، 2013 بعد از تو دل نوشته هایم برای کسی نیست.. من برای سایه ی خودم می نویسم..!! 2
S a d e n a 11333 ارسال شده در 13 تیر، 2013 نمیبازم به بیرنگی به کوه و معبر سنگی به پاییز و غروب و عصر دلتنگی نمیبازم نمیسازم منه خاکی سرایی با دل شاکی تو دنیایی که خالی مونده از پاکی نمیسازم اگر باید ببازم من به چشمای تو میبازم که باختم من... 1
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺎ ﻧﻮﺭﯼ ﺿﻌﯿﻒ،ﻟﺮﺯﺷﯽ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﻣﯿﺰ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺨﺘﻢ ﭼـــــــــــﺸــﻢ ﻫــﺎﯾــﻢ ﺭﺍ ﻣــﯿـــﻤــﺎﻟــﻢ 1new massage ﻗﻠﺒﻢ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺗﭙﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺷﻮﺩ!! ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﺎﺵ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﺑﺎﺷﯽ ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ﻣﯿﮑﻨﻢ !ﭼﻪ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻣﺤﺎﻟﯽ ... ﺗﻮ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺪﻫﮑﺎﺭﯼ 1
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وسط دعوا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمله هســت كه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داستان رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كنه... !!♥ حرف نزن بيا بغلم ♥
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 30 تیر، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام براي شنيدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که دوستش مي داري،همين لحظه هم بسيار دير است.افسوس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خورد.... زماني که از آن سوي سيم ها کسي بي احساس مي گويد: برقراري ارتباط با مشترک مورد نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمي باشد.
MahSa.92 2151 ارسال شده در 30 تیر، 2013 دواااااااااااای که چقدر اون لحظه رو خوب توصیف کردی.........................
ارسال های توصیه شده