mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ من فقط یه چیز می گم: اگه تو از دنیای بیرون خسته و ناراحتی من از دنیای درونم به تو آرامش می دم... اگه تو از هوای بیرون سردت شده من از دنیای درونم به تو گرما می دم... اگه تو از بی وفای بیرون گرفته ای من از دنیای درونم باهات وفادار می مونم با تموم وجودم! فقط ازت می خوام بهم "اعتماد کنی" همین...!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اين روزها زل ميزنم توي چشمانم خودم رابهانه ميكنم براي خنديدن قدم ميزنم پابه پاي خودم ودستم ميگيرد دست ديگرم تاگم نشوم ميان اين همه تنهايي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ دلتنگم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی زندگانی ام. این روزها هیچ کس شریک غم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک قلم و چند ورق کاغذ تا نخورده است. اگر روزی کاغذهایم تمام شوند چه کنم؟!!! [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ دلتنگم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی زندگانی ام. این روزها هیچ کس شریک غم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک قلم و چند ورق کاغذ تا نخورده است. اگر روزی کاغذهایم تمام شوند چه کنم؟!!! وقـتـي دل ِ کـسـي رو بـشـکـنـيـد هـر کــاري هـم کـه بـعـد از اون بــراش انـجـام بـديـن اون ديــگـه هـيـچـوقـت بــراتون هـمــون "آدم ِ ســابـق" نـمـي شــه هـيـچ وقـت !! __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ گـاه آدمـی تنهاتر از آن است ڪه سـڪـوتش مـی گوید...! گــاه تنهایـی تنهاتر از آن است ڪه دیده شود...! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ فاطمه دلتنــــــگ نشــــدی ببیــــــنی چـــــگونه خوبتـــــرین خــــاطره هــــــا بی رحــــــم ترینــــــشان می شــــــود … 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکه بامابود ازمامی گریخت چندروزی هست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست حافظ شوریده فالم راگرفت یک غزل آمدکه حالم راگرفت "مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودآنچه می پنداشتیم" لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نا امیدی از فردایم را در گرو کارهایی ام که باید میکردم و نکردم یا شاید کارهایی که باید انجام نمیدادم و انجام دادم... من امروز محکومم....آری محکومم... محکوم به محبت بیش از اندازه... ای کاش میشد زمان را باز گرداند وتمام خوبی هایی را که به دیگران کرده ام را باز گیرم 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ نبودن هـــــــــــــایی هست. . . که هیچ بودنی جبرانشــ ـان نمیکنــد . . .!! کسانی که " هـــــــرگـــــــز " تکـــــــــــــرار نمی شوند . 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ اگر کسی مرا خواست بگویید رفته باران ها را تماشا کند و اگر اصرار کرد بگویید برای دیدن طوفان ها رفته است و اگر باز هم سماجت کرد بگویید رفته است تا دیگر بازنگردد 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشود 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ چشم های من و تو آینه ی درد همند شانه های من و تو شانه که نه!کوه غمند چشم های تو عظیمند و پر از درد عمیق از همین روی برای دل من محترمند هر چه چشمان تو آواز صلابت بشوند باز می خوانمشان باز عزیز دلمند خنده ها را همه ققنوس شررساز بکن تا به خاکستر من روح دوباره بدمند تو هم از درد بگویی به کجا تکیه کنم؟ با ستون های خرابی که از اندوه خمند چشم در چشم هم از راه بگوییم و امید چشم های من و تو آینه تالار همند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ بــــــارهــا لـــــحظه ی رفــــــتنت را صـــــحنه ســـــازی کردم... اما ؛ هنوز هم... مــــــــرگ من مشـکـــــــوک است... !! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ کاپشنم را میپوشم… چکمه هایم را… کلاهم را… شال گردنم را… نمیدانم کافیست براى یـــخ نزدن قلبـــم، برای نگاه هاى ســـرد مردم؟! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ عـــمــر آدمــی شــیـشــه اســت و اجــل مـثـل سـنــگ خــــــدا کـنـه وقــتـی ایـن دو به هـــم مــیـــرســنــد غـبـار دنـیـــا رو شــیـشــه عـمــرمــون نـنــشـسـتـه بـاشــه . . . 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ هيچکس نـفهميـــــد که « زلـيخـــــــا » مــَـــــــــرد * بـود ....!! ميــــداني چــــــــــــرا * ؟؟؟ مـــــردانـــگي * ميــخواهـــــد! مــــــــاندن ، پــاي عشــــــقي که مـُـــدام تـو را پـــس ميــــزنــد.... *. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ برایم کـــف زدند در آغوشـ ـم گرفتند تایید و تشویقـــم کردند که آخر فراموشت کـ ـردم دیگر تا ابد بر لـ ـبانم لبخندی تَصنعے مهمان است اما بین خودمان باشد ، هنوز تنـ ـها دلبـ ـرکـم تـ ـو هستے برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ چه رسم جالبی است.... مــحـــبتت رامیگذارند پای احتیاجت.... صداقـــــــتت رامیگدارند پای سادگی ات.... سکـــــــوتت رامیگذارند پای نفهمی ات.... نگـــــــــرانی ات را میگذارند پای تنهایی ات.... .... و .... وفـــــــــاداری ات را پای بی کسی ات میگذارن!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلامتی اون کسی که داشت میرفت گفتم نـرو نمیتونی فراموشم کنی برگشــت نـگــام کرد گفتم دیدی نمیتونی … گفـت: ببخشید شمـــا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده