mani24 29665 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 من فقط یه چیز می گم: اگه تو از دنیای بیرون خسته و ناراحتی من از دنیای درونم به تو آرامش می دم... اگه تو از هوای بیرون سردت شده من از دنیای درونم به تو گرما می دم... اگه تو از بی وفای بیرون گرفته ای من از دنیای درونم باهات وفادار می مونم با تموم وجودم! فقط ازت می خوام بهم "اعتماد کنی" همین...!! 3
mani24 29665 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 اين روزها زل ميزنم توي چشمانم خودم رابهانه ميكنم براي خنديدن قدم ميزنم پابه پاي خودم ودستم ميگيرد دست ديگرم تاگم نشوم ميان اين همه تنهايي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 دلتنگم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی زندگانی ام. این روزها هیچ کس شریک غم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک قلم و چند ورق کاغذ تا نخورده است. اگر روزی کاغذهایم تمام شوند چه کنم؟!!! [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mani24 29665 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 دلتنگم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی زندگانی ام. این روزها هیچ کس شریک غم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک قلم و چند ورق کاغذ تا نخورده است. اگر روزی کاغذهایم تمام شوند چه کنم؟!!! وقـتـي دل ِ کـسـي رو بـشـکـنـيـد هـر کــاري هـم کـه بـعـد از اون بــراش انـجـام بـديـن اون ديــگـه هـيـچـوقـت بــراتون هـمــون "آدم ِ ســابـق" نـمـي شــه هـيـچ وقـت !! __________________ 3
mani24 29665 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 گـاه آدمـی تنهاتر از آن است ڪه سـڪـوتش مـی گوید...! گــاه تنهایـی تنهاتر از آن است ڪه دیده شود...! 3
mani24 29665 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 فاطمه دلتنــــــگ نشــــدی ببیــــــنی چـــــگونه خوبتـــــرین خــــاطره هــــــا بی رحــــــم ترینــــــشان می شــــــود … 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2013 هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکه بامابود ازمامی گریخت چندروزی هست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست حافظ شوریده فالم راگرفت یک غزل آمدکه حالم راگرفت "مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودآنچه می پنداشتیم"
mani24 29665 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نا امیدی از فردایم را در گرو کارهایی ام که باید میکردم و نکردم یا شاید کارهایی که باید انجام نمیدادم و انجام دادم... من امروز محکومم....آری محکومم... محکوم به محبت بیش از اندازه... ای کاش میشد زمان را باز گرداند وتمام خوبی هایی را که به دیگران کرده ام را باز گیرم 1
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 نبودن هـــــــــــــایی هست. . . که هیچ بودنی جبرانشــ ـان نمیکنــد . . .!! کسانی که " هـــــــرگـــــــز " تکـــــــــــــرار نمی شوند . 1
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 اگر کسی مرا خواست بگویید رفته باران ها را تماشا کند و اگر اصرار کرد بگویید برای دیدن طوفان ها رفته است و اگر باز هم سماجت کرد بگویید رفته است تا دیگر بازنگردد 1
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشود 2
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 چشم های من و تو آینه ی درد همند شانه های من و تو شانه که نه!کوه غمند چشم های تو عظیمند و پر از درد عمیق از همین روی برای دل من محترمند هر چه چشمان تو آواز صلابت بشوند باز می خوانمشان باز عزیز دلمند خنده ها را همه ققنوس شررساز بکن تا به خاکستر من روح دوباره بدمند تو هم از درد بگویی به کجا تکیه کنم؟ با ستون های خرابی که از اندوه خمند چشم در چشم هم از راه بگوییم و امید چشم های من و تو آینه تالار همند 2
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 بــــــارهــا لـــــحظه ی رفــــــتنت را صـــــحنه ســـــازی کردم... اما ؛ هنوز هم... مــــــــرگ من مشـکـــــــوک است... !! 2
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 کاپشنم را میپوشم… چکمه هایم را… کلاهم را… شال گردنم را… نمیدانم کافیست براى یـــخ نزدن قلبـــم، برای نگاه هاى ســـرد مردم؟! 2
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 عـــمــر آدمــی شــیـشــه اســت و اجــل مـثـل سـنــگ خــــــدا کـنـه وقــتـی ایـن دو به هـــم مــیـــرســنــد غـبـار دنـیـــا رو شــیـشــه عـمــرمــون نـنــشـسـتـه بـاشــه . . . 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 هيچکس نـفهميـــــد که « زلـيخـــــــا » مــَـــــــــرد * بـود ....!! ميــــداني چــــــــــــرا * ؟؟؟ مـــــردانـــگي * ميــخواهـــــد! مــــــــاندن ، پــاي عشــــــقي که مـُـــدام تـو را پـــس ميــــزنــد.... *. 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 برایم کـــف زدند در آغوشـ ـم گرفتند تایید و تشویقـــم کردند که آخر فراموشت کـ ـردم دیگر تا ابد بر لـ ـبانم لبخندی تَصنعے مهمان است اما بین خودمان باشد ، هنوز تنـ ـها دلبـ ـرکـم تـ ـو هستے برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 چه رسم جالبی است.... مــحـــبتت رامیگذارند پای احتیاجت.... صداقـــــــتت رامیگدارند پای سادگی ات.... سکـــــــوتت رامیگذارند پای نفهمی ات.... نگـــــــــرانی ات را میگذارند پای تنهایی ات.... .... و .... وفـــــــــاداری ات را پای بی کسی ات میگذارن!!!!!!!!!! 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 سلامتی اون کسی که داشت میرفت گفتم نـرو نمیتونی فراموشم کنی برگشــت نـگــام کرد گفتم دیدی نمیتونی … گفـت: ببخشید شمـــا ؟ 2
ارسال های توصیه شده