mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 تــو را کـهــ مـیبینـم .. حـِس هـایـم نـو مـے شود .. حـالـا کــﮧ نـیستـے ، هـَمــﮧ چـیـز کـُهـنــﮧ شُـدـﮧ ... حـَتـے حـِس هـایـَم ! 3
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 خیره نگاه نکن مرا خوب من؟ تو که میدانی چشــــــمان سیاهت چه آتشی می زند به جانم [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 482] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 800x1195 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 "زن" نیستم اگر زنانه پای عشـــــــــــــــقم نایستم! من از قبیله ی "زلــــــــــــــــــــیخ� �" آمده ام... آنقدر عشــــــــــقت را جار می زنم تا خدا برایم کَف بزند! فرقی نمی کند فرشـــــــــــــــــته باشی یا آدم یوســــــــــــف باشی یا سلـ... ـــــــــــــــیمان! قالیچه ی دل من بدون اسم رمـــــــــز ِ نام ِ "تو" پـــــــرواز نمی کند... زنـــــــــــــانه پای این عشــــــــــــق می ایستم... مـــــــــــــــــردانه دوســــــــــــــــتم داری؟؟؟؟؟!!! 5
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 مهم نیست این در به کدام پاشنه می*چرخد، مهم تویی که نه می*آیی، نه می*روی! ( رضا کاظمی ) 5
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 باد آورده را باد می برد اما تــــــــو که با پای خودت آمده بودی ...!!! 5
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 آهای با تــــــــو هستم. وقتی که مرا دور میزنی یادت باشد... که عشق را در میدان من آموختی. دوباره به من خواهی رسید.... [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 479] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 599x900 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 4
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مثل کشیدن کبریت در باد دیدنت دشوار است من که به معجزه ی عشق ایمان دارم می کشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد هر چه بــــــادا بــــــــــاد! ] __________________ 3
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 خیـــــ ـــــــــ ــــــــــ ال بوســـــــــه ای که اینجا جــــــــــــــــــا گذاشتی اش ، بر لبانـــــــــــم سنگینی می کند ... به خاک می افتـــــــم در مقابلت فکـــــــــر می کنی چیز دیگری هم برای باختن دارم هنـــــــــوز ؟ 3
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 ما بهـ همـ بدِهــــكاريمـــــ بَرای تَمامــِ دوسـ ـتـت دارمــ های نگفتهـ ای كهـ پُشتـــِ ديوارِ غــــرور بلعيديمــ تا نِشان دَهيمــ مَنطقيـــ هَستيمــ نه اِحساسی ! 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 24 فروردین، 2013 [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 دیر که جواب میدهی نگران می شوم ...! می گویند نگرانی ، عشق نیست ! چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم دلتنگ می شوم ...! می گویند دلتنگی ، عشق نیست ! به بودنت،به عاشقانه هایت عادت کرده ام ...! ... می گویند عادت عشق نیست ! و من هنوز حیرانم از این همه که درگیرم با تو ... که می گویند عشق نیست ! تو بگو عشق هست ؟ ! یا عشق نیست ؟ ! 3
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 به این سیگار حسادت می کنم که در فکر تو این طور دود می شود و در هوا گم ... نه مانند من که هنوز این همه هست !!! __________________ 3
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 دســتانت را به دورم حــلقه کن مـــگذار از دایـــره ی ِ عـــشقـت بـــیرون بیـــفتم 2
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 عشق فراموش کردن نیست ،بخشیدن است گوش کردن نیست ، درک کردن است دیدن نیست ، احساس کردن است جا زدن و کنار کشیدن نیست صبر کردن و ادامه دادن است حتی تنها . . . 3
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 دوســـت داشتنت بوی ِ بــــــاران می داد همــآن قدر بی مقدمــه همـــآن قدر بی دغدغــه فــــــــــقـــــــــــــ ط یادت باشد مثل ِ بــــــــاران مـــَرا بـــی واسطه دوســـت داشته باشـــی !! .... 3
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 [TABLE=class: cms_table, width: 700] [TR] [TD=align: center]ایـن دیـوانگیـست ... که از همه گلهای رُز تنها بخاطر اینکه خار یکی از آنها در دستمان فرو رفته است متنفر باشیم که همه رویاهای خود را تنها بخاطر اینکه یکی از آنها به حقیقت نپیوسته است رها کنیم این دیوانگیست ... که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه در زندگی با شکست مواجه شده ایم که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است این دیوانگیست ... که همه دستهایی را که برای دوستی بسوی ما دراز می شوند بخاطر اینکه یکی از دوستانمان رابطه مان را زیر پا گذاشته است رد کنیم که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه در یکی از آنها به ما خیانت شده است این دیوانگیست ... که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم به امید اینکه در مسیر خود هرگز دچار این دیوانگی ها نشویم و به یاد داشته باشیم که همیشه شانس های دیگری هم هستند دوستی های دیگری هم هستند عشق های دیگری هم هستند نیروهای دیگری هم هستند و افق های بهتری هم هستند تنها باید قوی و پُر استقامت باشیم و همه روزه در انتظار روزی بهتر و شادتر از روزهای پیش باشیم ... [/TD] [/TR] [/TABLE] 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2013 یاد یاران گرامی یاد باد خرمن امیدشان آباد باد لطف حق باشد همیشه یارشان لحظه لحظه زندگیشان شاد باد 1
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 26 فروردین، 2013 یاران با وفا چرا بی وفا شدند از ما چه دیده اند که دیگر جدا شدند رفتند بی عطوفت و ما را نخواستند گویا برای خاطر دیگر جدا شدند 1
ارسال های توصیه شده