mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه هنوز نگرانت میشم نگرانم میکنه... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ تــو را کـهــ مـیبینـم .. حـِس هـایـم نـو مـے شود .. حـالـا کــﮧ نـیستـے ، هـَمــﮧ چـیـز کـُهـنــﮧ شُـدـﮧ ... حـَتـے حـِس هـایـَم ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ خیره نگاه نکن مرا خوب من؟ تو که میدانی چشــــــمان سیاهت چه آتشی می زند به جانم [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 482] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 800x1195 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ "زن" نیستم اگر زنانه پای عشـــــــــــــــقم نایستم! من از قبیله ی "زلــــــــــــــــــــیخ� �" آمده ام... آنقدر عشــــــــــقت را جار می زنم تا خدا برایم کَف بزند! فرقی نمی کند فرشـــــــــــــــــته باشی یا آدم یوســــــــــــف باشی یا سلـ... ـــــــــــــــیمان! قالیچه ی دل من بدون اسم رمـــــــــز ِ نام ِ "تو" پـــــــرواز نمی کند... زنـــــــــــــانه پای این عشــــــــــــق می ایستم... مـــــــــــــــــردانه دوســــــــــــــــتم داری؟؟؟؟؟!!! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ مهم نیست این در به کدام پاشنه می*چرخد، مهم تویی که نه می*آیی، نه می*روی! ( رضا کاظمی ) 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ باد آورده را باد می برد اما تــــــــو که با پای خودت آمده بودی ...!!! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ آهای با تــــــــو هستم. وقتی که مرا دور میزنی یادت باشد... که عشق را در میدان من آموختی. دوباره به من خواهی رسید.... [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 479] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 599x900 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مثل کشیدن کبریت در باد دیدنت دشوار است من که به معجزه ی عشق ایمان دارم می کشم آخرین دانه ی کبریتم را در باد هر چه بــــــادا بــــــــــاد! ] __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خیـــــ ـــــــــ ــــــــــ ال بوســـــــــه ای که اینجا جــــــــــــــــــا گذاشتی اش ، بر لبانـــــــــــم سنگینی می کند ... به خاک می افتـــــــم در مقابلت فکـــــــــر می کنی چیز دیگری هم برای باختن دارم هنـــــــــوز ؟ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ ما بهـ همـ بدِهــــكاريمـــــ بَرای تَمامــِ دوسـ ـتـت دارمــ های نگفتهـ ای كهـ پُشتـــِ ديوارِ غــــرور بلعيديمــ تا نِشان دَهيمــ مَنطقيـــ هَستيمــ نه اِحساسی ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ بــــــــــــرگـــــــرد شـایــد هــنـوز دیرنیـســت .. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دیر که جواب میدهی نگران می شوم ...! می گویند نگرانی ، عشق نیست ! چند روز که صدای خنده هایت را نمی شنوم دلتنگ می شوم ...! می گویند دلتنگی ، عشق نیست ! به بودنت،به عاشقانه هایت عادت کرده ام ...! ... می گویند عادت عشق نیست ! و من هنوز حیرانم از این همه که درگیرم با تو ... که می گویند عشق نیست ! تو بگو عشق هست ؟ ! یا عشق نیست ؟ ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ به این سیگار حسادت می کنم که در فکر تو این طور دود می شود و در هوا گم ... نه مانند من که هنوز این همه هست !!! __________________ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دســتانت را به دورم حــلقه کن مـــگذار از دایـــره ی ِ عـــشقـت بـــیرون بیـــفتم 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ عشق فراموش کردن نیست ،بخشیدن است گوش کردن نیست ، درک کردن است دیدن نیست ، احساس کردن است جا زدن و کنار کشیدن نیست صبر کردن و ادامه دادن است حتی تنها . . . 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دوســـت داشتنت بوی ِ بــــــاران می داد همــآن قدر بی مقدمــه همـــآن قدر بی دغدغــه فــــــــــقـــــــــــــ ط یادت باشد مثل ِ بــــــــاران مـــَرا بـــی واسطه دوســـت داشته باشـــی !! .... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ [TABLE=class: cms_table, width: 700] [TR] [TD=align: center]ایـن دیـوانگیـست ... که از همه گلهای رُز تنها بخاطر اینکه خار یکی از آنها در دستمان فرو رفته است متنفر باشیم که همه رویاهای خود را تنها بخاطر اینکه یکی از آنها به حقیقت نپیوسته است رها کنیم این دیوانگیست ... که امید خود را به همه چیز از دست بدهیم بخاطر اینکه در زندگی با شکست مواجه شده ایم که از تلاش و کوشش دست بکشیم بخاطر اینکه یکی از کارهایمان بی نتیجه مانده است این دیوانگیست ... که همه دستهایی را که برای دوستی بسوی ما دراز می شوند بخاطر اینکه یکی از دوستانمان رابطه مان را زیر پا گذاشته است رد کنیم که هیچ عشقی را باور نکنیم بخاطر اینکه در یکی از آنها به ما خیانت شده است این دیوانگیست ... که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم به امید اینکه در مسیر خود هرگز دچار این دیوانگی ها نشویم و به یاد داشته باشیم که همیشه شانس های دیگری هم هستند دوستی های دیگری هم هستند عشق های دیگری هم هستند نیروهای دیگری هم هستند و افق های بهتری هم هستند تنها باید قوی و پُر استقامت باشیم و همه روزه در انتظار روزی بهتر و شادتر از روزهای پیش باشیم ... [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یاد یاران گرامی یاد باد خرمن امیدشان آباد باد لطف حق باشد همیشه یارشان لحظه لحظه زندگیشان شاد باد 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یاران با وفا چرا بی وفا شدند از ما چه دیده اند که دیگر جدا شدند رفتند بی عطوفت و ما را نخواستند گویا برای خاطر دیگر جدا شدند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده