سمندون 19437 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
m@ry@71 3690 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 من دارم فت و فراوون دم شما گرم! چندتاشم به ما بدید مهننندس!! 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 دم شما گرم!چندتاشم به ما بدید مهننندس!! باشه چی میخوای حالا 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 مثلا اینترم برای درس مخابرات لااقل دوتا پروژه و برای آزمعماری یه طراحی با avr میخوام و ....! هنوزم کاری نکردم! 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 مثلا اینترم برای درس مخابرات لااقل دوتا پروژه و برای آزمعماری یه طراحی با avr میخوام و ....!هنوزم کاری نکردم! مخابرات دارم ...avr چه میخوای؟ 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 یه مطلب خوبی باشه که استادمون راضی بشه نسازیمش چون طول میکشه! 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 27 خرداد، 2013 یه مطلب خوبی باشه که استادمون راضی بشه نسازیمش چون طول میکشه! آخه سطحشو بگو ببینم دارم یا نه 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 فرقی نداره. منظورتون Atmega... ایناست؟! اون که بله منظورم اینه په پروژه ای باشه؟ 3
m@ry@71 3690 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 موضوعاتی که استادمون داده بهتون میگم ولی فرقی نمیکنه چی باشه خوب باشه 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 موضوعاتی که استادمون داده بهتون میگم ولی فرقی نمیکنه چی باشه خوب باشه باش 2
sh2012 16 ارسال شده در 1 تیر، 2014 اقا طراحی مدار آنتن حلزونی با پهنای باند بین 0.5 تا 4.5 گیگ:ws3: هرتز و نداری؟؟ 2
haja kashefi 11 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 سلام وقتتون بخیر مدیر سایت دلیل ثبت نام من دسترسی به پایان نامه ها بود ولی باوجود ثبت نام امکان دانلود برای من وجود نداره چندتا پایان نامه درمورد رشته برق قدرت دوره کارشناسی ارشد میخواستم ممنون میشم در اختیارم بزارین 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 فروردین، 2015 سلام وقتتون بخیرمدیر سایت دلیل ثبت نام من دسترسی به پایان نامه ها بود ولی باوجود ثبت نام امکان دانلود برای من وجود نداره چندتا پایان نامه درمورد رشته برق قدرت دوره کارشناسی ارشد میخواستم ممنون میشم در اختیارم بزارین سلام دوست عزیز لینک ها مجدداً تست شد مشکلی واسه دانلود نبود دوباره امتحان کنید. 2
ارسال های توصیه شده