Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ مادرم...پیامبـــــــــــــری بود با یک زنبیل پُر از مُعجـــــــــــــزه یـــــــــــــــادم هست... در اولین سوزِ زمستانی النگویش را به بخاری تبدیل کرد... (تارا محمد صالحی) 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ می نویسم بـــــــــــــاران دیگر پروانه و باد خود می دانند ........ پاییـــــز است یا بهار............ (شمس لنگرودی) 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ یـــــــــــــــــــــــاد من باشد که تنها هستم مــــــــــــــــــــاه بالای سر تنهایی است... (سهراب سپهری) 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ تنها برخـــــــــــــی از مردم باران را حس میکنند... بقیه فقط خیس می شوند... (باب مارلی) 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ مــــــــــــــــــــــــا عاشق یکدیگریم اما ببینیم می توانیم عشق مان را پاس بداریم؟؟ همیشه با هم بودن کاریست گران.... (فرید ریش نیچه) 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ برای خیانت ; هزار راه هست اما هیچ کدام به اندازه تظاهر به دوست داشتن کثیف نیست ... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ هــــــــی رفیق ... زیادی خوبی نکن ! انسان است ، فراموشکار است ...! از تنهایش که در بیاید ، تنهایت را دور میزند ! پشت می کند به تو ، به گذشته ات ...! حتی روزی میرسد که به تو هم میگوید : شما !؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ به کلاغــــها بگویید : قصه ی من اینجا ... تمام شد ، یکی .. بود و نبود مرا با خود برد ... ! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی دو قلب برای یکدیگر بتپد، هیچ فاصله ای دور نیست، هیچ زمانی زیاد نیست و هیچ عشق دیگری نمی تواند آن دو را از هم دور کند. محـــــــکم ترین برهـــــان عــــــشق، اعتـــــــــماد است.. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ کسی را دوست بدارید که قلبتان می خواهد,نه چشمتان... نگران حرف یا فکر دیگران نباشید.این عشق شماست, نه انها 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ در زندگی هرکسی را که دوسـت بـداری از او ضعیف تری زیرا برای "راضـی نگـه داشتـنش" حاضری دست به هرکار اشتباهی بزنی... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ یــک صدا ... یــک یاد .... از درون داغونت می کند .. هـر قدر هـم که محکم باشی .. !! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ توی مارپله ی زندگی ، مهره نباش که هر چی گفتن بگی باشه …! تاس باش که هر چی گفتی بگن باشه ! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺮﺩﻩ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻫﺎ... ﻧﮕﺎﻫﻬﺎ... ﻗﻠﺒﻬﺎ... ﻭﺍّﻻ ﺍﻳﻨﻲ ﻛﻪ ﻣﻐﺰ ﺍﺳﺘﺨﻮﻧﻮ ﺗﺮﻛﻮﻧﺪﻩ ﺯﻣﺴﺘﻮﻥ ﻧﻴﺲ. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ گاهی تنهایی آنقدر قیمت دارد که درب را باز نمی کنم .... حتی برای "تو"که سالها منتظر در زدنت بودم .. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه داشتن و از دست دادن به مراتب آدم را بیشتر ناراحت میکند تا این که از اول نداشته باشد ! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ نخست ثانیهها کمی بعد دقیقهها ساعتها روزها .. به خودت که میآیی میبینی سالهاست درد میکشی وُ چیزی حس نمیکنی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ ما میباید کامل کنیم یکدیگر را ، نه آن که همانند شویم! تو جبران میکنی کم بودهایِ مرا و آن جا که تو تند میروی من قدم آهسته میکنم! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ زندگی همینه دیگه مثل یه قمار خونه می مونه میبری , میبازی ولی آخرش همیشه قمارخونه س که برنده نهاییه . اما معنیش این نیست که به تو خوش نگذشته ! 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ عجيب است!!! يك عمر ، كرم كوچك ابريشم قفس مى سازد ولى باز در انديشه پرواز است! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده