Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دلم برای آن شب قشنگ من دلم برای جاده ای که عاشقانه بود آن سیاهی و سکوت چشمکـــــــــــــِ ستاره های دور من دلم برای "او "گرفته است. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ نادان تر از آنم که باورم کنی و دانا تر از آن که ایمان بیاورم به هر چیز احمقانه ای مرا کشف نکن این جزیره نه گنجِ نهفته ای دارد و نه قومِ آدمخوار تنها در من کمی زندگی کن. کمـــــی قدم بزن. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من صـــــــــدای سبــــــــــــــزِ خاکِ سُربـــــــــی ام صدای که حنجرش رو به خــــــــــــــــــداست صدایــــــــــــــی که تــــــــوی بُهتِ شبِ دشــــــــت نعــــــــره ای نیست ، ولی اوج یک صــــــــــــداست. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ رفته ای و تنها خاطره ای که به جا مانده دست های من هستند. نمیتوانم دور بریزم شان. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ بزرگترین گناهی را که یک انسان می تواند مرتکب شود ، مرتکب شده ام! خوشبخت نبوده ام.... (خورخه لوئیس بورخس) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ گیسوانم نوارزش ِ دستی را میخواهد؛ با طعم ناز ، نه نیاز....! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ انصاف نیســــــــت رفتن آدم ها با خودشون باشه فراموش کردنشون با ما... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ از گذر از جاده ی زندگی آموختم کسانی را که بیشتر دوست میداری زودتر از دست میدهی.... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من سکوت خویش را گم کرده ام گم شدم در این هیاهو گم شدم.... گرسکوت خویش را می داشتم زندگی پر بود از فریاد من.... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ همیشه توان این را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت میدهد به راحتی دل بِکَنی 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ در روی زمین هیچ چیز قطعی نیست. و معنای چیز ها با وزیدن بادی تغییر میکند... و باد دائما می وزد چه بدانید و چه ندانید... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ بسیاری عاشق.......بسیاری معشوق...... عاشق و معشوق .... انگشت شماری 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ هرگز نه از دزدان بترسیم ... و نه از آدم کُشان اینها خطرات بیرونی اند... از خودمان بترسیم؛ دزدان واقعی پیش داوری های ما هستند... و آدم کُشان واقعی نادرستی های ما هستند... (ویکتور هوگو) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ در دنیایی که هر کس چهره ی خود را بزک می کند... چهره ی بی بزک غیر طبیعی جلوه خواهد کرد. (آندره ژید) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ اینجا چرا می تابی؟؟ ای مهتاب ... برگرد جنبیدن مردمی که خوشنودند و خرسند در دام یک زنجیر زرین دیدنی نیست... (مهدی اخوان ثالث) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ از مخالفت نهراسید؛ بادبادک تنها زمانی می تواند بالا رود ... که با باد مخالف مواجه شود... (وینستون چرچیل) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ هیچ کس با هیچ کس سخن نمی گوید... که خاموشی با هزار زبان در سخن است ... (احمد شاملو) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ منشاء اشتباهات ندانستن نیست ... بلکه اعتقاد کورکورانه است... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ آنگاه که زمان مرگم فرا میرسد آنکس که باید بمیرد منـــــــــــــــــــــــــم............. پس بگذار آنگونه که میخواهم زنــــــــــــــــــــــدگی کنم. (جیمی هندریکس) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ در زندگی زخم هایی هست... این درد ها را نمیشود به دیگران اظهار کرد... چون اهمیتی ندارد که دیگران باور کنند یا نکنند... فقط میترسم که فردا بمیــــــرم... و هنوز خودم را نشناخته باشم... (صادق هدایت) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده