Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ کلاغ جان! قصه من به سر رسید سوار شو !تو را هم به خانه ات می رسانم . . . 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ انصاف نیست دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری راروزی هزار بار ببینی و آنقدر بزرگ باشدکه نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی . . .. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ مترسک به گندم گفت : مرا برای ترساندن آفریدن اما من تشنه ی عشق پرنده ای شدم که سهمش از من گرسنگی بود . . . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برای کشتن یک پرنده نیازی به شکستن بال هایش نیست پرهایش را که بچینی ، خاطرات پرواز روزی صد بار آن را خواهد کشت . . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ تحمل کردن آدمهایی که ادعای منطقی بودن دارند سخت تر از تحمل آدمهای بی منطق است . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ برآنچه گذشت آنچه شکست آنچه نشد آنچه ریخت حسرت نخور زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فرار کردن از مشکلات فقط فاصله رسیدن به راه حل را افزایش می دهد آسانترین راه برای گریختن از مشکلات حل کردن آنها است . . . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ از فشار زندگی نترسید به یاد داشته باشید فشار ، توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . . . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ همیشه اشتباهات هنگام وقوع دردناک هستند اما سالها بعد مجموعه ای از اشتباهات همراه شماست که شما را به موفقیت میرساند . . . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ وقتی با مشکلات روبرو میشویم ، به خدا میگوییم چرا من ؟ اما زمانی که خوشحالی به ما روی میآورد ، صحبتی از خدا نیست یاد بگیریم که در هر وضعیت بگوییم ” بله خدا ! خود من” 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ نیازی به انتقام نیست. فقط منتظر بمان آن ها که آزارت می دهند، سرانجام به خود آسیب می زنند و اگر بخت مدد کند خداوند اجازه می دهد تماشاگرشان باشی . . . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ممکن است به آرامی راه بروم اما هیچگاه به عقب راه نخوام رفت مگر زمانی که خود را آماده پرش طول ببینم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد بنابراین خدا مشکلات را بدون راه حل قرار نداده پس با مشکلات خود ، با اعتماد به نفس بالا برخورد کنید . . . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ فقط یک بار جوان هستی. اما می توانی برای همه عمر خام بمانی . . . . 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ همیشه به خاطر داشته باش: کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است . . . 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ شخصیت مانند درخت و شهرت مانند سایه است سایه چیزی است که ما فکر میکنیم ، درخت چیزی است که واقعی است . . . (آبراهام لینکلن) . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده