Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روابط مانند پرندگان هستند، اگر آن ها را خیلی محکم نگه دارید، می میرند. اگر خیلی سست نگه دارید ،می پرند. اما اگر آن ها را با مراقبت و دقت نگه دارید، برای همیشه در کنارتان خواهند ماند. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ملتی که کتــــــــــــــــــــــــاب نمیخوانند بایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد تمام تاریخ را تجربه کنند. (جامعه شناسی خودمانی.حسن نراقی) 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ بشین بر لب جوی و گذر عمر ببین... کاین اشارت ز جهان گذران ما را بس... حافظ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ قفل یعنی که کلیدی هم هست... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ سازگار بودن بدین معناست که.... با ناسازگاری دیگران سازگار باشیم.(ژول رومن) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ می خواهم به یادِ من باشی اگر تو به یاد ِ من باشی.......... عین خیالم نیس که همه فراموشم کنند... (هاروکی موراکامی) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ آدمی اگر بخواهد خوشبخت باشد موفق می شود... اما او میخواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است... زیرا او دیگران را خوشبخت تر از آنچه هستند تصور می کند... (شارل دومونتسکیو) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ چو دانستی که دیوانه شدی... عقل است این دانش.... مولــــــــــــوی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ به چیزی که دل نداره.... دل نبند... (مسعود کیمیایی) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ شازده کوچولو پرسید:پس آدم ها کجا هستند؟؟... آدم در بیابان احساس تنهایی می کند... مار گفت: با آدم ها نیز آدم احساس تنهایی میکند. (آنتوان دوسنت اگزوپری) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ انسان برای پیروزی آفریده شده است... او را می توان نابود کرد...ولی نمیتوان شکست داد... (ارنست همینگوی) 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدایا من اینجا دلم سخت معجزه میخواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدما گاهی لازمه چند وقت کرکرشونو بکشن پایین یه پارچه سیاه بزنن درش و بنویسن : کسی نمرده. فقط دلم گرفته 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آری از پشت کوه آمده ام... چه می دانستم این ور کوه باید برای ثروت،حرام خورد؟! برای عشق خیانت کرد برای خوب دیده شدن دیگری را بد نشان داد برای به عرش رسیدن دیگری را به فرش کشاند وقتی هم با تمام سادگی دلیلش را می پرسم می گویند: از پشت کوه آمده! ترجیح می دهم به پشت کوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگ ها باشد، تا اینکه این ور کوه باشم وگرگ! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ همه گفتند: بخشش از بزرگان است، من بخشیدم و هیچ کس نگفت چقدر بزرگ شدى همه گفتند: بلد نبودى حقت را بگیرى …! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ یـه جایـی هم هســـــت, بعـد از كلــــــــی دویدن, یهو وایمیـــــــــستی, سرتو مینـــــــــدازی پایین و آروم میـــــــــــگی: دیگـه زورم نمیــــــــرســــه!! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند چه تلخ است قصه عادت..... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ کسی به خدا گفت : اگر سرنوشت مرا تو نوشتی پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند...... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ گاهــی آدمـ دلــــشـــ مـیــخواهــد کـفـــش هـاشـ را دربـیـــاورد یــواشکیـ نوکـــ پـــا , نـوکــ پــا از خـودشــ دور شــود دور دور دور ........ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ دلت که میگیره یهو دنیات کوچیک میشه یهو همه چیز غیر قابل دسترس میشه یهو همه چیز نشدنی میشه اونوقت در اووووج ناامیدی...یه تلفن, یه اس ام اس, یه پیغام, یه خبر میتونه همه چیز رو برامون دوباره خوب کنه,شاد کنه,امیدوارمون کنه سعی کنیم از همدیگه بیشتر خبر بگیریم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده