azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ یکی از موضوعاتی که این روزها بحث داغ اکثر رسانههای روز کشورهای اروپایی و آمریکایی شده است ترس از آکریلامید است. آکریلامید یک ماده اسیدی سرطانزاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت و.......................... کلوچه، برنج و سیبزمینی ایجاد میشود. طبق پژوهش دانشمندان، آکریلامید در مقایسه با دیگر مواد سمی شناخته شده در غذاهای مختلف میتواند برای انسانها تا 100 برابر خطرناکتر باشد. مقدار این ماده در سیبزمینی سرخ شده و چیپس بیشتر است، اما در کشور ما بیشترین نگرانی از حجم تولید و مصرف آکریلامید در نان است. آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان میکند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوهای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نانهای مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور تهیه و در حرارت زیاد و مستقیم پخته میشوند. این ماده سمی به محض ورود به بدن تجزیه شده و مادهای تولید میکند که میتواند با اثر روی dna و ایجاد جهش در ژنها موجب بروز سرطان، انواع عفونتها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود. عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریکپذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست و چشمها از دیگر عوارض آکریلامید است. - سلامت خود را فدای طعم لذیذ نانهای برشته نکنید و اگر قصد خرید نانهای نازک برشتهشدهای را دارید که حاوی زیره، کنجد، تخمه و ... هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید. - از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید. - در ترکیب سوسیس جهت ایجاد بافت مطلوب از مواد پرکنندهای چون آرد و نشاسته استفاده میشود. این مواد هنگام سرخ شدن سوسیس در روغن منجر به پف کردن و قهوهای شدن آن میشوند که این ویژگی، محصول را بسیار خوشطعم و خوشظاهر میکند. اما باید بدانید قهوهای شدن بیش از حد که در نتیجه سوختن ترکیبات کربوهیدراتی سوسیس است میتواند منجر به افزایش میزان آکریلامید محصول شود. - برای پختن کیک و پیتزا در سینی فر از کاغذ مخصوص استفاده کنید. - از برشته شدن نان حاشیه پیتزا بشدت اجتناب ورزید و در صورت برشته شدن حاشیه آن را دور بیندازید. - برای تهیه تهدیگ از نان و سیبزمینی استفاده نکنید. - برای خرید نان سوخاری آنهایی را که رنگ روشن دارند انتخاب کنید و از مصرف بیسکویت و کلوچههایی که سطح زیرین آنها سوخته است، بپرهیزید. 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ چرا تمام این مواد سمی رو ما ایرانیا میخوریم همشم زنده ایم 2 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ یکی از موضوعاتی که این روزها بحث داغ اکثر رسانههای روز کشورهای اروپایی و آمریکایی شده است ترس از آکریلامید است.آکریلامید یک ماده اسیدی سرطانزاست که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون نان، بیسکویت و.......................... کلوچه، برنج و سیبزمینی ایجاد میشود. طبق پژوهش دانشمندان، آکریلامید در مقایسه با دیگر مواد سمی شناخته شده در غذاهای مختلف میتواند برای انسانها تا 100 برابر خطرناکتر باشد. مقدار این ماده در سیبزمینی سرخ شده و چیپس بیشتر است، اما در کشور ما بیشترین نگرانی از حجم تولید و مصرف آکریلامید در نان است. آکریلامید در نان زمانی خود را نمایان میکند که نان بر اثر حرارت زیاد و مستقیم تغییر حالت داده و به رنگ قهوهای یا سیاه درآید و این مشکل اصلی نانهای مصرفی ماست که اغلب به صورت سنتی در تنور تهیه و در حرارت زیاد و مستقیم پخته میشوند. این ماده سمی به محض ورود به بدن تجزیه شده و مادهای تولید میکند که میتواند با اثر روی dna و ایجاد جهش در ژنها موجب بروز سرطان، انواع عفونتها، آسیب به سیستم ایمنی و عصبی شود. عوارض عصبی این سم شامل اختلال در هوشیاری، ضعف، تحریکپذیری و تغییرات رفتاری است. اختلالات باروری همچون تغییر در رفتارهای جنسی، ناباروری و سقط، تحریک و قرمزی پوست و چشمها از دیگر عوارض آکریلامید است. - سلامت خود را فدای طعم لذیذ نانهای برشته نکنید و اگر قصد خرید نانهای نازک برشتهشدهای را دارید که حاوی زیره، کنجد، تخمه و ... هستند آنهایی را که رنگ روشن داشته و در اصطلاح برشته نشده هستند انتخاب کنید. - از تُست کردن نان اجتناب کنید و در صورت ضرورت نان را در درجه حرارت کم و به مدت کوتاه تُست کنید. - در ترکیب سوسیس جهت ایجاد بافت مطلوب از مواد پرکنندهای چون آرد و نشاسته استفاده میشود. این مواد هنگام سرخ شدن سوسیس در روغن منجر به پف کردن و قهوهای شدن آن میشوند که این ویژگی، محصول را بسیار خوشطعم و خوشظاهر میکند. اما باید بدانید قهوهای شدن بیش از حد که در نتیجه سوختن ترکیبات کربوهیدراتی سوسیس است میتواند منجر به افزایش میزان آکریلامید محصول شود. - برای پختن کیک و پیتزا در سینی فر از کاغذ مخصوص استفاده کنید. - از برشته شدن نان حاشیه پیتزا بشدت اجتناب ورزید و در صورت برشته شدن حاشیه آن را دور بیندازید. - برای تهیه تهدیگ از نان و سیبزمینی استفاده نکنید. - برای خرید نان سوخاری آنهایی را که رنگ روشن دارند انتخاب کنید و از مصرف بیسکویت و کلوچههایی که سطح زیرین آنها سوخته است، بپرهیزید. برای تهیه ته دیگ از نا و سیب زمینی استفاه نکنیم؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ آتروس ما ایرانیها با همه فرق داریم جزو این تحقیقات علمی محسوب نمیشیم راضی من که درست میکنم فوقش میمیرم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ یعنی بابا بزرگ من ماشالا 90 سالشه همه اینا رو خورده هیچ تنها کاری که نکرده سمت دود نرفته یعنی سیگار و قلیون و اینا هیچ ماهم یه ده سال دیگه نه20 سال دیگه تو این مملکت زنده بمونیمم زیادی زندگی کردیم یه ته دیگ دل خوشی داریم اونم از ما میخوای بگیرن؟!!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ آتروس شما خودشو ناراحت نکن شما ته دیگو بخور کیف کن بی خیال فوقش زودتر میری ملکوت اعلی ما هم راحت میشیم البته ما از این شانسا نداریم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده