*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ سلاااااااااااام به دوستان گل نواندیش مسابقه ی شیت بندی سری سوم رو برگزار میکنیم بنایی که این سری باید شیت بندی کنید این بیمارستانه : بیمارستان سوزو چین (Suzhou Children’s Hospital HKS) اینم فایل عکس ها و اطلاعات مربوط به این بیمارستان( در دو پارت قرار دادم که راحتر دانلود کنید) پارت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید از لینک های زیر هم برای شیت بندی کمک بگیرید: بخش فتوشاپ آموزش پوستر سازی جوایز هم به این صورته: ( اگه شرکت کنندگان بیشتر از 6 نفر باشن) نفر اول: یک مدال+ 150 امتیاز+ یک کارت شارژ 100000 هزار ریالی نفر دوم : 100 امتیاز:w14: و نفر سوم :50 امتیاز :w14: =========================== ( اگه شرکت کنندگان کمتر از 6 نفر باشن) نفر اول: یک مدال + 100 امتیاز+یک کارت شارژ 100000 هزار ریالی نفر دوم : 50 امتیاز:w14: =========================== . تا روز چهارشنبه اول آذر ماه فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید منتظر کارای قشنگتون هستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ امیدوارم این سری حتما بتونم شرکت کنم 9 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ ایشالا که بتونم بشرکتم ایندفعه حتما 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها کسی فایل ها رو دانلود کرده؟ فکر کنم هر دو تا پارتش یکیه! 3 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همگی چه جایزه ی خفنی گذاشتین واسه نفر اول :hapydancsmil: من که درست حسابی دسترسی به نت ندارم ... تازه انقد کارای یونی زیاده که .... فک نکنم بتونم شرکت کنم :icon_pf (34): ممنوون بابت اطلاع رسانیتون :ws37: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها کسی فایل ها رو دانلود کرده؟فکر کنم هر دو تا پارتش یکیه! آره من الان دانلود کردم ، هر دو تا لینک یکی هستن فاطمه جونم لطف کن تصحیحش کن با تشکر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها کسی فایل ها رو دانلود کرده؟فکر کنم هر دو تا پارتش یکیه! آره من الان دانلود کردم ، هر دو تا لینک یکی هستن فاطمه جونم لطف کن تصحیحش کن با تشکر ممنون از توجه و تذکر هر دو تاتون اصلاح شد. 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ ممنون از توجه و تذکر هر دو تاتون اصلاح شد. دستت مرسی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
.tara 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ من دوست دارم شرکت کنم؛ سعی میکنم کارمو زودی بفرستم؛ الان شروع میکنم شیتو درست کنم 5 لینک به دیدگاه
narmin 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ سلام. میدونم که اسپم میشه و اینجا جاش نیست که سوالمو بکنم ولی میشه یکی توضیح بده که شیت بندی چی هست؟ 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ سلام.میدونم که اسپم میشه و اینجا جاش نیست که سوالمو بکنم ولی میشه یکی توضیح بده که شیت بندی چی هست؟ سلام درسری اول این مسابقه یک بار توضیح دادم،اینجام میزارم میتونم به زبون ساده بگم: شیت بندی یعنی قرار دادن اطلاعات یک معمار ،که میتونه توسط خود معمار یا طراح دیگه جمع اوری و تهیه بشه(موارد اصلیش شامل :پلان، نما، مقطع،پرسپکتیو و مطالبی درمورد طرح)هستش ......... این موارد دریک کاغذ میتونه ارائه بشه،یا مقوا و انواع کاغذها......... ،اما ابعاد مشخصی داره وبراساس اون ابعاد باید مواردی که ذکر کردم توش گنجانده بشه..........، یک شیت حتما باید مقیاس معینی داشته باشه،به طور مثال نماش از پلانش چند برابر بزرگ نباشه، از نظر بصری هم زیبا نیست،رنگ هم برای زیبایی کار به شیت اضافه میشه.........اما زیبایی نباید اصل کار رو محو کنه............ (شیت بندی میتونه یا با نرم افزار ارائه بشه یا به صورت دستی) در این تاپیک نکاتی در مورد شیت بندی هم به صورت دقیق نکاتی که در شیت بندی لازمه بیان شده، اما درهر صورت ارائه شیت به تجربه هم برمیگرده.... 6 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ من نمیتونم دانلود کنم...:4564: ایرادش چیه... 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ من نمیتونم دانلود کنم...:4564:ایرادش چیه... دقیقا مشکلت چیه؟ من چند ساعت پیش دانلودشون کردم دانلود شد! 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ چرا فقط یه نفر شرکت کرده . . . مهلت شرکت در مسابقه تا آخر روز جمعه 3 آذر تمدید میشود ...! 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ببخشید من هنوز وقت نکردم فوتوشاپمو درست کنم....درست کنم هم یکشنبه نتم درست میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده