Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان اگه مقاله یا اطلاعاتی در مورد نورپردازی و تاثیر آن بر امنیت شهری دارید در اختیار من بذارید. پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
0 Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من در مورد امنیت یه مقاله دارم که جز به جز همه ی این مسایل رو بررسی کردیم. اگه خواستین براتون میفرستم 4 لینک به دیدگاه
0 lili joOon 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من چندتا مقاله با عنوانهای زیر دیدم یه نگاه بنداز شاید کمکت کنه. نورپردازی و روشنایی شهر،خوانایی شهر در شب = مجله جستارهای شهرسازی،تابستان 89 تاثیر نور روز بر انسان،فرایند ادراکی و زیست شناسی-روانی روشنایی روز=مجله صفه،شماره 46 3 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ شماره 46 صفه که یکی از دوستان گفت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه مقاله دیگه هستش که امیدوارم مفید باشه با عنوان ﻧﻘﺶ روﺷﻨﺎﻳﻲ ﺷﻬﺮي و ﻃﺮاﺣﻲ ﻧﻮرﭘﺮدازي در اﻣﻨﻴﺖ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم از نوشته های دکتر پاکزاده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مقاله هم هست به عنوان بررسی تاثیر نورپردازی و روشنایی شهری در امنیت شهر که تو سومین همایش ملی عمران شهری بوده و شاید بتونه مفید باشه. من در مورد امنیت یه مقاله دارم که جز به جز همه ی این مسایل رو بررسی کردیم. اگه خواستین براتون میفرستم خب اگه داری بذار دیگه 2 لینک به دیدگاه
0 Mojtaba Gohargani 186 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ لیلی جون از راهنماییتون سپاسگزارم:icon_gol::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
0 Mojtaba Gohargani 186 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ آره بی زحمت اگه میشه برام بفرستش :ws37: Gohargani.Mojtaba@yahoo.com لینک به دیدگاه
0 Mojtaba Gohargani 186 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سپاسگزارم از راهنماییتون آقا محمد:hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سوال
Mojtaba Gohargani 186
سلام دوستان اگه مقاله یا اطلاعاتی در مورد نورپردازی و تاثیر آن بر امنیت شهری دارید در اختیار من بذارید.
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم :icon_gol:
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده