رفتن به مطلب

حق به جانب

Fakur

ارسال های توصیه شده

میدونی تا چه حد حق به جانبی ؟

چرا انسان بدون اینکه رفتار و کردارش رو بسنجه , همش فکر میکنه که حق با اونه؟

پس طرف مقابل چی؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب هر کس میخواد حرف خودش را برای اینکه به منافعش برسه به کرسی بشونه و شاید کمتر به این فکر کنه که آیا واقعا حق باهاش هست یا نه :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب هر کس میخواد حرف خودش را برای اینکه به منافعش برسه به کرسی بشونه و شاید کمتر به این فکر کنه که آیا واقعا حق باهاش هست یا نه :w16:

من وقتی کلاهم رو قاضی کردم با کمال تعجب متوجه شدم که حدود 60% مواقع حق با من بوده , در حالی که من 100% رو برا خودو روا میدونستم. یعنی 40% مواقعی که فکر میکردم حق با من بوده , اشتباه کرده ام.

• Like 6
لینک به دیدگاه
میدونی تا چه حد حق به جانبی ؟

چرا انسان بدون اینکه رفتار و کردارش رو بسنجه , همش فکر میکنه که حق با اونه؟

پس طرف مقابل چی؟

به نظرم کسی حاضر نیست که واقعیت های خودش رو قبول کنه. دلیلش هم همینه که از این مقوله کمتر استقبال شد. شاید یه ذره تامل هم در این موضوع کافی باشه. شاید.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من این جمله همواره حق با مشتری رو درست متوجه نمیشم چرا تو اکثر بانکها این جمله رو بزرگ مینویسن ولی کمترین حق من که میخوام وقتم تلف نشه رو رعایت نمیکنن

روز پنجشنبه آخرای وقت اداری بود 1 ساعت تو بانک منتظر بودم شمارمو بخونه وقتی نشستم 50 نفر جلوم بودن تنها 15 نفرو خوند تو این یه ساعت یهو آخر وقت شد میخواستن زود تر برن در عرض یه ربع کارای کل مشتری های بانک انجام دادن شاخ در آورده بودم که چرا اینا وقتی کاره خودشون لنگ باشه کار مشتری رو سریع انجام میدن ولی در مواقع عادی حق مشتری ضایع میشه و اگر اعتراضی صورت بگیره کارمنده مربوطه با قیافه کاملا حق به جانب عنوان میکنه که من دارم بطور صحیح کارها رو انجام میدم و ممکنه اصلا کار بانکی شمارو را نندازه

این یه مصداق کوچکی از برداشت غلط حق به جانب داشتن حالا تو کل جامعه هم همینطور از راننده تاکسی گرفته که سرخود و کاملا حق به جانب نرخ کرایه هارو میبره بالا تا اون مدیر کارخونه ای که دیگه ازر فروختن جنس خوداری میکنه و تنها دلیلش گرانی مواد اولیه اش هست هرچند که قبلا خریداری کرده باشه

تو روابط اجتماعی هم زیاد برام پیش اومده ا اینکه میدونستم حق با من نیست اما برای اثبات حرف خودم اصرار بر حق به جانب بودن کردم

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من چون به ما هیچوقت ما بودن آموزش داده نشده همیشه من بودن رو فراگرفتیم ، مثل همین ورزشمون تو کارای تیمی همیشه ضعیف هستیم چون حقی برای هم تیمی قائل نیستیم همیشه میخوایم خودمون مطرح باشیم تا زمانی که من تبدیل به ما نشه تو ذهن ایرانی ها این معضل هم خواهد بود:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد اعتقاد به حقانیت باور هامون ( اعتقادی ) هم همین رویه رو داریم و فکر میکنیم که فقط ما درست میگیم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم کسی حاضر نیست که واقعیت های خودش رو قبول کنه. دلیلش هم همینه که از این مقوله کمتر استقبال شد. شاید یه ذره تامل هم در این موضوع کافی باشه. شاید.

اول من یک مشکلی از تاپیک هات رو به عنوان یک دوست بگم.

اونم اینکه استارت تاپیکهات بسیار خلاصه و ناقص هست، یعنی به نظر من اینکه یک تاپیک استارتش یک یا دو خط باشه، هیچ توضیحی درباره موضوع تاپیک مثل تاریخچه، نظر دیگران، تعریف واژه و... ارائه نشه، زیاد نمیتونه به جذابیت تاپیک کمک کنه.

مطمئن باشید مطلب پربار تر در استارت تاپیک حتی هجو، میتونه مخاطب بیشتری جذب کنه. :icon_gol:

.

.

.

اما در مورد حق به جانب بودن به نظرم خیلی خوبه آدم همیشه خودش رو محق بدونه، اما به شرطیکه دیگران رو سر این محق دانشتن خودش له نکنه.

من از حق به جانب بودن هیچ جا ضرر نکردم، جز جاهایی که متاسفانه یکسری رو قربانی اهداف بلندپروازانه و عجولانه کرده ام. :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اول من یک مشکلی از تاپیک هات رو به عنوان یک دوست بگم.

اونم اینکه استارت تاپیکهات بسیار خلاصه و ناقص هست، یعنی به نظر من اینکه یک تاپیک استارتش یک یا دو خط باشه، هیچ توضیحی درباره موضوع تاپیک مثل تاریخچه، نظر دیگران، تعریف واژه و... ارائه نشه، زیاد نمیتونه به جذابیت تاپیک کمک کنه.

مطمئن باشید مطلب پربار تر در استارت تاپیک حتی هجو، میتونه مخاطب بیشتری جذب کنه. :icon_gol:

.

.

.

اما در مورد حق به جانب بودن به نظرم خیلی خوبه آدم همیشه خودش رو محق بدونه، اما به شرطیکه دیگران رو سر این محق دانشتن خودش له نکنه.

من از حق به جانب بودن هیچ جا ضرر نکردم، جز جاهایی که متاسفانه یکسری رو قربانی اهداف بلندپروازانه و عجولانه کرده ام. :hanghead:

با سپاس از تذکر بجای شما :icon_gol:

نظر شما کاملا درسته. اما دلیل اینکه استارت تاپیکهای من همیشه خلاصه ست , بخاطر اینه که : دوست ندارم با تشریح موضوع , القای اندیشه کنم , و به همین دلیل مختصر و مفید اشاره میکنم تا شرکت کننده هر آنچه را خود برداشت میکند بنویسد. . البته در این مورد یه تجدید نظری خواهم داشت. با تشکر

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...