- Nahal - 47858 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 13 بهمن، 2012 ســـلام با توجه به اینکه برای تاپیک های مسابقه و گفتگو نیاز به دعوت کاربران هست دوستانی که علاقه دارن برای مسابقات ادبی و تاپیک های گفتگویی تالار دعوت بشن از این پست تشکر کنن . دوستانی که علاقه مند نیستن تشکر نکنن. دوستانی که علاقه به مطالب خاصی از تالار دارن می تونن بیان کنن تا بهشون اطلاع داده بشه. تشــــکر 74
sam arch 55879 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 لطفا در دعوت من به هر تاپیک ادبی کوشا باشید،من کاملا استقبال می کنم. هر آنچه تو تالار خوب ادبیات هست برای من دیدنی و خوندنی هست،پس مضایقه نکنید. با تشکر 15
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 13 بهمن، 2012 لطفا در دعوت من به هر تاپیک ادبی کوشا باشید،من کاملا استقبال می کنم. هر آنچه تو تالار خوب ادبیات هست برای من دیدنی و خوندنی هست،پس مضایقه نکنید. با تشکر شما که خودتون صاحبخونه اید یعنی همه؟ 10
sam arch 55879 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 شما که خودتون صاحبخونه اید یعنی همه؟ من فقط یک کاربر عادی هستم...ممنونم ازتون بله همه.... تا اونجا که ببینم خودم می خونمشون....ولی دعوت بفرمایید من استقبال می کنم....هر یک از دوستان دوست داشت بنده رو بعد از زدن تاپیکش مطلع کنه....بنده با کمال میل استقبال می کنم.. 9
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 13 بهمن، 2012 من فقط یک کاربر عادی هستم...ممنونم ازتون بله همه.... تا اونجا که ببینم خودم می خونمشون....ولی دعوت بفرمایید من استقبال می کنم....هر یک از دوستان دوست داشت بنده رو بعد از زدن تاپیکش مطلع کنه....بنده با کمال میل استقبال می کنم.. تاپیک های جدید هر ماه + تالار ادبیات در ماه گذشته + قرار داده میشه می تونین اونایی که ندیدین ببینین ولی بازم سعی میکنیم ازتون دعوت کنیم. 7
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 این همه علاقه رو میبینم اشک در چشمانم حلقه میزند :4564: راستش فک نمیکردم عده انقدر زیاد باشه فک میکردم یک عده از تبلیغات تالار بدشون می یاد و تو دلشون بهم فحش می دن ممنونم از لطفتون مرسی 8
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 این همه علاقه رو میبینم اشک در چشمانم حلقه میزند :4564: راستش فک نمیکردم عده انقدر زیاد باشه فک میکردم یک عده از تبلیغات تالار بدشون می یاد و تو دلشون بهم فحش می دن ممنونم از لطفتون مرسی من بدم مياد يه تشكر زدم دلت نشكنه:دي 3
- Nahal - 47858 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 من بدم مياد يه تشكر زدم دلت نشكنه:دي :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3::hapydancsmil: 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 من واقعا تشکر میکنم از -Nahal- واقعا داره برا این انجمن زحمت میکشه.... خدا کنه زحماتش بی جواب نمونه ( قابل توجه مدیران ارشد ) 3
ارسال های توصیه شده