- Nahal - 47858 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ ســـلام با توجه به اینکه برای تاپیک های مسابقه و گفتگو نیاز به دعوت کاربران هست دوستانی که علاقه دارن برای مسابقات ادبی و تاپیک های گفتگویی تالار دعوت بشن از این پست تشکر کنن . دوستانی که علاقه مند نیستن تشکر نکنن. دوستانی که علاقه به مطالب خاصی از تالار دارن می تونن بیان کنن تا بهشون اطلاع داده بشه. تشــــکر 74 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ مایه تیله هم داره یا خشکه نه 11 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ مایه تیله هم داره یا خشکه آدم باید در راه خدا کار کنه برادر 14 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ لطفا در دعوت من به هر تاپیک ادبی کوشا باشید،من کاملا استقبال می کنم. هر آنچه تو تالار خوب ادبیات هست برای من دیدنی و خوندنی هست،پس مضایقه نکنید. با تشکر 15 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ ممنون از زحمات بی وقفه ات برای این تالار.:rose: 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ لطفا در دعوت من به هر تاپیک ادبی کوشا باشید،من کاملا استقبال می کنم. هر آنچه تو تالار خوب ادبیات هست برای من دیدنی و خوندنی هست،پس مضایقه نکنید. با تشکر شما که خودتون صاحبخونه اید یعنی همه؟ 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ دقیقا روز خداحافظی من :5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ شما که خودتون صاحبخونه اید یعنی همه؟ من فقط یک کاربر عادی هستم...ممنونم ازتون بله همه.... تا اونجا که ببینم خودم می خونمشون....ولی دعوت بفرمایید من استقبال می کنم....هر یک از دوستان دوست داشت بنده رو بعد از زدن تاپیکش مطلع کنه....بنده با کمال میل استقبال می کنم.. 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ من فقط یک کاربر عادی هستم...ممنونم ازتون بله همه.... تا اونجا که ببینم خودم می خونمشون....ولی دعوت بفرمایید من استقبال می کنم....هر یک از دوستان دوست داشت بنده رو بعد از زدن تاپیکش مطلع کنه....بنده با کمال میل استقبال می کنم.. تاپیک های جدید هر ماه + تالار ادبیات در ماه گذشته + قرار داده میشه می تونین اونایی که ندیدین ببینین ولی بازم سعی میکنیم ازتون دعوت کنیم. 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ تالار ادبیات را دوست میدااارییییییمممم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ این همه علاقه رو میبینم اشک در چشمانم حلقه میزند :4564: راستش فک نمیکردم عده انقدر زیاد باشه فک میکردم یک عده از تبلیغات تالار بدشون می یاد و تو دلشون بهم فحش می دن ممنونم از لطفتون مرسی 8 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ این همه علاقه رو میبینم اشک در چشمانم حلقه میزند :4564: راستش فک نمیکردم عده انقدر زیاد باشه فک میکردم یک عده از تبلیغات تالار بدشون می یاد و تو دلشون بهم فحش می دن ممنونم از لطفتون مرسی من بدم مياد يه تشكر زدم دلت نشكنه:دي 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من بدم مياد يه تشكر زدم دلت نشكنه:دي :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ برا من همه ی مطالب رو ارسال کنین ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من واقعا تشکر میکنم از -Nahal- واقعا داره برا این انجمن زحمت میکشه.... خدا کنه زحماتش بی جواب نمونه ( قابل توجه مدیران ارشد ) 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ منم هستم.... عاشق ادب و هنر بیان کلماتم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده