Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ ۱-اکثر ما ایرانی ها تخیل را به تفکر ترجیح می دهیم. ۲-اکثر مردم ما در هر شرایطی منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می دهیم. ۳-با طناب مفت حاضریم خود را دار بزنیم. ۴-به بدبینی بیش از خوش بینی تمایل داریم. ۵-بیشتر نواقص را می بینیم اما در رفع آنها هیچ اقدامی نمی کنیم. ۶-در هر کاری اظهار فضل می کنیم ولی از گفتن نمی دانم شرم داریم. ۷-کلمه من را بیش از ما به کار می بریم. ۸-غالبا مهارت را به دانش ترجیح می دهیم. ۹-بیشتر در گذشته به سر می بریم تا جایی که آینده را فراموش می کنیم. ۱۰-از دوراندیشی و برنامه ریزی عاجزیم و غالبا دچار روزمرگی و حل بحران هستیم. ۱۱-عقب افتادگی مان را به گردن دیگران و توطئه آنها می اندازیم،ولی برای جبرانش قدمی بر نمیداریم. ۱۲-دائما دیگران را نصیحت می کنیم،ولی خودمان هرگز به آنها عمل نمی کنیم ۱۳-همیشه آخرین تصمیم را در دقیقه ۹۰ می گیریم. ۱۴-شانس و سرنوشت را برتر از اراده و خواست خود می دانیم. ۱۵- اعتقاد داریم که گربه را باید در حجله کشت. ۱۶-تنبیه برایمان راحت تر از تشویق است. ۱۷-هنگامی که به هدف مان نمی رسیم،آن را به حساب سرنوشت و قسمت و بد بیاری می گذاریم،ولی هرگز به تجزیه تحلیل علل آن نمی پردازیم ۱۸- غالبا افراد چاپلوس بین ما ایرانیان موقعیت بهتری دارند. ۱۹- اکثرا رابطه را به ضابطه ترجیح می دهیم. ۲۰- دشمنان ما،ما را بهتر از خودمان می شناسند. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ دقیقا دقیقا دقیقا بهتر از این نمیشه ایرانی هارو شناخت ، به اینا اضافه کنین ، تعارفات دروغ ، زیر آب زنی ، دروغ گویی ، دو رویی ، البته اینم در مورد خودم اضافه کنم الان سر کارم ولی تو نتم اینم یه جور دزدیه ولی وقتی میبینم چه پولایی کجاها داره خرج میشه و چه کسایی دارن چه پولایی به جیب میزنن و چپ و راست فقط دارن از حقوق و مزایای منه کارمند کم میکنن تا جایی که نسبت به اول سال تقریبا نصف شده حقوقم خب واضحه این حقوق در حد حضور فیزیکی منم نیس چه برسه به کار کردن بنابر این کاری که بایدتو یک روز انجام بدم تو یک هفته انجام میدم و بقیه وقتمو اینطوری میگذرونم یا کار شخصی میکنم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ دقیقا دقیقا دقیقا بهتر از این نمیشه ایرانی هارو شناخت ، به اینا اضافه کنین ، تعارفات دروغ ، زیر آب زنی ، دروغ گویی ، دو رویی ، البته اینم در مورد خودم اضافه کنم الان سر کارم ولی تو نتم اینم یه جور دزدیه ولی وقتی میبینم چه پولایی کجاها داره خرج میشه و چه کسایی دارن چه پولایی به جیب میزنن و چپ و راست فقط دارن از حقوق و مزایای منه کارمند کم میکنن تا جایی که نسبت به اول سال تقریبا نصف شده حقوقم خب واضحه این حقوق در حد حضور فیزیکی منم نیس چه برسه به کار کردن بنابر این کاری که بایدتو یک روز انجام بدم تو یک هفته انجام میدم و بقیه وقتمو اینطوری میگذرونم یا کار شخصی میکنم منم دارم از نت شهرداری استفاده میکنم. دزد... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من هم نت مخابراته هم تلفن مخابرات فکر کنم شاه دزدم تازه گاهی وقتا ماشینمم با آب مخابرات میشورم 24 ساعته هم تابستونا زیر کولر گازیم زمستونام هیتر:icon_pf (34): من جانی ام با این اوصاف لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ من هم نت مخابراته هم تلفن مخابرات فکر کنم شاه دزدمتازه گاهی وقتا ماشینمم با آب مخابرات میشورم 24 ساعته هم تابستونا زیر کولر گازیم زمستونام هیتر:icon_pf (34): من جانی ام با این اوصاف خوشحالم هست لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ عیب هایی که ما داریم منظورم از ما ایرانی هاست ، زاییده امروز و دیروز نیست بلکه نتیجه قرن هاست،یک بار خوب به دور و بر خودتون نگاه کنید ، کدوم یکی از ما میتونه بگه از زندگیش راضیه ، زندگی ما با غم عجین شده ، ما شادی رو تجربه نکردیم چون نخواستند شاد باشیم چون شادی ما با منافع عده کثیری از قم نشینان راحت طلب در تضاده ، ما نسل جنگیم ، نسل بدبختی ، خودمون نخواستیم بلکه برای ما رقم زده شده ، ما نسل دعواهای سیاسی هستیم نسل قتل های زنجیره ای نسل تیر ماه 78 ، ما نسل به اصطلاح فتنه ایم،نسل تورم 1000 درصدی ، نسل فرافکنی ، نسل توهم توطئه ، نسل مرگ بر فلان مرگ بر بهمان ، نسل بت سازی و بت پرستی،من معتقدم معایب ما خیلی بشتر از اون چیزیه که لیست شده ، سرخوردگی ، مشکلات روحی روانی شدید، یاس ، ناامیدی ، نفرت ، کینه و... هم بهش اضافه کنین ، ما جوونی نکردیم پدرای ما ریشه مارو سوزوندن با ندانم کاریها و اشتباهات ، ما یه نسل سوخته ایم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده