رفتن به مطلب

کنترل ربات‌های زمین از ایستگاه فضایی!


ارسال های توصیه شده

[h=2]کنترل ربات‌های زمین از ایستگاه فضایی!

[/h]

[h=1] اینترنت بین‌سیاره ای توسط ناسا آزمایش شد

[/h]

» سرویس: علمي و فناوري - فناوري

 

کد خبر: 91082012443

شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶

 

3

ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا (ESA) شبکه ارتباط بین سیاره ای را با برخی عملکردهای مشابه اینترنت مورد آزمایش قرار داد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در آزمایش سیستم مفهومی اینترنت بین سیاره‌ای، یکی از خدمه ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)‌ با استفاده از لپ تاپ طراحی شده توسط ناسا موفق به راه‌اندازی یک ربات لگوی کوچک بر روی زمین شد.

«سونیتا ویلیامز» فرمانده عملیات اکتشافی33 در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS)، با کمک پروتکل ارتباطی DTN‌ ربات آزمایشی Mocup را در مرکز عملیات فضایی اروپا در شهر دارمشتات آلمان راه اندازی کرد.

سیستم مفهومی اینترنت بین سیاره‌ای در آینده می‌تواند به برقراری ارتباط شبه اینترنتی بین زمین و ربات‌ها در سیارات دیگر از جمله مریخ مورد استفاده قرار گیرد.

فناوری شبکه ارتباطی DTN‌ دارای پروتکل Bundle است که شباهت زیادی با پروتکل اینترنت (IP)‌ دارد، اما بر خلاف پروتکل TCP/IP که برای برقراری ارتباط سراسری اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد، شبکه DTN برای مقابله با قطع ارتباطات، ایرادات و تأخیر ارسال و دریافت سیگنال که در ارتباطات بین سیاره ای روی می دهد، استفاده می شود.

 

«بدری یونس» معاون مدیر ارتباطات فضایی و ناوبری ناسا تأکید کرد: شبکه ارتباطی DTN‌ می تواند در آینده توسط فضانوردان مستقر در فضاپیماها در مدار سیارات دیگر از جمله مریخ و برای راه اندازی و هدایت کاوشگرهای رباتیک مورد استفاده قرار گیرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...