Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ کتاب روش طراحی و تحلیل مدار های الکترونیک از دکتر خلیل مافی نژاد و مهندس فرامرز صبوری که چاپ دوم سال 1370 از انتشارات آستان قدس رضوی می باشد را اماده کرده ام.این کتاب تقریبا تمام مباحث الکترونیک 1 و 2 را پوشش می دهد الا تقویت کنندههای عملیاتی(آپ امپ) و تقویت کننده های تنظیم کننده ولتاژ(رگولاتوها). فصل اول : روش تحلیل و طراحی مدارهای دیودی فصل دوم : تغذیه مدارهای ترانزیستوری فصل سوم : مدل سیگنال کوچک تقویت کننده های ترانزیستوری فصل چهارم : تقویت کننده های تفاضلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ ممنون برای کتاب مفیدی که گذاشتین نمیتونم دانلودش کنم لطف میکنید چک کنید ممنون 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ چکش کردم مشکلی نداشت 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ مرسی پس چرا برای من دانلود نمیشه یه صفحه میاد page not find!!! 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ نه بر من مشکلی نداشت....حجمشم کم بود دان کردم.... شب یادم بندازید براتون ایمیل کنم....الان میخوام برم سر کار نمیرسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده