B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ حسی شبیه مرگ هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری باشه! ولی هست!... انگار هر ثانیه، نفس کم میارم انگار که هر ثانیه، آخرین ثانیه است! چطور هنور زنده ام بی تو؟!... چطور؟؟ فقط 24 ساعت از عمر بی تو ام گذشته است... خدایا... باقی روزها هم میگذرند؟ دوشنبه 15 دی 1393 ساعت 23:25 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ تو میخواهی این روزهایم آسان بگذرد روزهایی که درگیر سر و کله زدن با درس هایم هستم ولی خب... سخت است باور کن سخت است نازنین!... پنج شنبه 18 دی 1393 ساعت 00:29 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ عشق عمه! پس کی به دنیا میای؟؟ دیگه طاقت ندارم! :aghosh: پنج شنبه 18 دی 1393 ساعت 00:42 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ گذشت آن زمان که آن سان گذشت!... . . . من منتظر آب پاکی ام... شنبه 27 دی 1393 ساعت 21:38 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ مطمئنم اگه میدونستی چقدر منتظر اومدنت هستم، زودتر میومدی فرشته کوچولوی من چهارشنبه 15 بهمن 93 ساعت 1: 53 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ یه وقتایی فکر میکنم حکمت یه سری از اتفاقا رو میدونم! ینی فکر میکنم که برام قابل فهمن!... اما یه وقتایی... امان از اون وقتا!... حالا و در این لحظه و از این لحظه به بعد، میخوام بذارم هر اتفاقی که دوس داره بیوفته، بیوفته! چون من واقعا قادر به تغییر اون نیستم! یه اتفاقایی هست که واقعا قابلیت تغییر رو دارن ولی این چیزی که من میگم و توام میدونی که من چی میگم، واقعا واقعا واقعا اصلا اصلا در حوزه قدرت و اختیارات من نیست! من میسپرمش به خدا! خدا خودش بهترین ها رو برامون رقم میزنه من به خدا ایمان دارم! ... شنبه 18 بهمن 93 ساعت 16:05 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ هم خوبه،هم بد...اینکه سال 93 داره تموم میشه دلم میخواد سال 94، سال خوبی برامون باشه برای ما ...شایدم برای من و برای تو نمیدونم... خدایا آرزو دارم سال 94 برامون پر از خیر،خوبی و آرامش واقعی باشه خدایا عزیزانمو حفظ کن...ممنون 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ وقتی واژه کم میآورم برای حرف این یعنی کمبود واژگان زبان فارسی! وگرنه من پر ام از حرف های نگفته که فقط گوش تو را کم دارند... 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روزت مبارک بابا امیدوارم جات خیلی خوب باشه بهترین بابای دنیا... شنبه 12 اردیبهشت 1394 ساعت 17:11 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در حریمم را بستم یک قفل محکم هم به آن زدم _از آن قفلهای عجیب و غریب که این روزها همه استفاده میکنند_ کلیدش را هم دادم دست خدا ... حالا خیالم راحت شد جایش امن است امنترین جای دنیا... شنبه 12 اردیبهشت 94 ساعت 17:14 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از اینکه هروقت از کنار مغازهای رد میشم، چشمم میگرده ببینم چه چیز قشنگی داره که برای مایسا بخرم، لذت میبرم زیبای کوچولو، از اینکه هستی ممنونم 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خاموشم... ولی هنوز نفس میکشم گاهی آروم گاهی تند و پر اضطراب اما هنوز نفس میکشم! نه فقط به خاطر بودنِ خودم! گاهی هم برای بودنِ دیگری نفس میکشم... 940214 20:33 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک دقیقه سکوت کافی نیست... برای روزهای رفته، باید یک عمر سکوت کرد! 940217 00:28 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خدایا! چطوری بهش بفهمونم که دوس ندارم این کارو انجام بدم!! اصلا منو چه به این کار! ... دلم میخواد تو رشته تحصیلی خودم کار کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: خدایا این روزا خیلی خستهام! همش دار میدوأم... خدا جونم کمکم کن... 940228 2:13 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقد سخته که آدم خودشو به بیخیالی بزنه اونم وقتی که یه درد همیشگی باهاته... هی آرومش میکنی که صداش درنیاد ولی توی یه لحظه دیگه طاقتش تموم میشه و ... امان از اون یه لحظهها کاش بشه اون لحظهها تنها بود تنهای تنها که یه دل سیر گریه کرد... دوباره آروم بشی تا «یه لحظه» بعدی که معلوم نیست کی سراغت بیاد یه سیکل عذاب دهنده... خدایا دوستت دارم 940229 18:03 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ دلم برای آغوشت تنگ شده بابا خیلی زیاد وقتایی که میای به خوابم و فقط نگاهم میکنی... بی هیچ حرفی فقط نگاه دلم برای صدات تنگ میشه لحظههایی که صدام میزدی ریحانه خانوم،... دلم برای صدای نفسات تنگ شده بعد از ظهرا که میخوابیدی و من آروم بالای سرت میایستادم که صدای نفساتو بشنوم... بابا دلـــــــــــــــم برات تنــــــــــــــــگ شده! 940304 15:35 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ امروز چقدر خوب و مبارکه!:hapydancsmil: پر از خیر و برکت پر از شادی پر از احساسات لطیف و خوب برای من این شادی و خوشحالی دو چندانه!! خدایا همه عزیزانم رو در پناه خودت حفظ کن آرزو دارم هرجا که هستند، غم و غصه ازشون فراری باشه آرزو دارم هرجا که هستند، بهترینها نصیبشون بشه آرزو دارم همه سلامت باشن، خودشون و عزیزانشون... آرزو دارم به همه آرزوهای خوب و قشنگشون برسن آرزو دارم همشون عاقبت بخیر بشن ... آرزو دارم روح پدرم همیشه شاد و خوشحال باشه و خدا کمکم کنه، طوری زندگی کنم که باعث شادیش بشم... خدایا سایه مامانمو از سرمون کم نکن... الهی آمین مبارک بادت این سال و همه سال همایون بادت این روز و همه روز ...تولدت مبارک... 940313 13:12 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ این روزها بزرگترین غم زندگیام شده تکرار لحظههای نبودن تو لحظههایی که از 31 مرداد منحوس شروع شد و میدانم تا ابد ادامه دارد محکوم به حبس ابد... حبس ابد در خانهای بدون تو ... بابا هنوزم نبودنتو باور ندارم و نخواهم داشت!!! هنوزم مامان عادت نکرده به اینکه غذای کمتری بپزه؛ چون یادش میره ما حالا کمتر از اون چیزی هستیم که قبلا بودیم... ... حس میکنم هر روز دردمندتر از دیروزم بابا هر روز نبودنت بزرگتر میشه که کوچیکتر نمیشه... میدونم که همیشه هستی... دوستت دارم بابا 940314 14:06 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ قسم به سرخی دانههای انار که چون عشق شیریناند...، خداوند من و تو بهترین پناه و مأمن آرامش من و توست... دریابیماش... 940323 9:57 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ بانوی ترسوی بیقرار... تو خوب و آرومی خوبِ خوبی! من مطمئنم! 940404 02:44 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده