B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ خيلي زود شروع شد اين... اينجا...كلبه تنهايي هاي من...ميعادگاه من و دلتنگي هام!اينجا قراره پر بشه از حرفايي كه روزهاست رو دلم سنگيني مي كنه!روزهاست جايي براي بيرون ريختنشون پيدا نكردم(گرچه هنوزم مطمئن نيستم انتخابم درسته يا نه!) دوستاي خوبم لطفا اينجا پستي نذاريد...ممنون 34 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ وقتي اسير بشي ديگه همه چي تمومه!بايد خواسته هاتو بريزي تو درياي اي كاش... يكي يكي دارم هُلشون ميدم تا بريزن...تا نباشن...وقتي هرگز مجالي براي بودنشون پيدا نميشه! هي برميگردن...زل ميزنن تو چشام...ته نگاهشون حسرت و ته مونده اميد...تا شايد دلم به رحم بياد و... چشمامو به روي همشون مي بندم!ديگه توانشو ندارم... 18 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ هم موسم بهار طرب خیز بگــــــذرد هم فصل ناملایم پاییز بگــــــــــــذرد گر نا ملایمی به تو کرد از قـضــــــــا خود را مساز رنجه که این نیز بگـذرد اين امضاي يه دوسته!قشنگه ولي شايد هميشه مصداق نداشته باشهحداقل واسه من نداره! اين نيز بگذرد ولي منم با خودش مي كشه و مي بره! ازش خواستم ولي نشنيد...نگاهش فقط خواستن بود... 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ دارم سعي مي كنم هضمش كنم... الان بهترم 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ فعلا آرومم وقتي كمكم مي كني تا بتونم،آروم ميشم ميشه هميشه اينجوري باهام مهربون باشي؟ 15 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ عجيبه كه اين بار هردومون خواستيم!!!هم من...هم تو...چه تفاهمي!!! انگار تو دلم رختشويي باز كردم!!!پر آشوب...پر استرس...پر هيجان... نمي دونم آخرش چي ميشه؟!؟! 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ ميشه فقط چند ساعت از ذهنم بياي بيرون تا من به كارام برسم؟!...فقط چند ساعت...ديگه داري ميري رو اعصابم 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ :w874: :aghosh: همين... 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ جات امنه...مطمئن باش 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ اينجا مال منه...پس هر چقدر دلم بخواد مي تونم توش پست بذارم!:hapydancsmil:درسته؟! دوست دارم يه دنيا دلتنگي رو توش به امانت بذارم تا روزش برسه 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ هميشه شكت منو به شك ميندازه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخه تا كي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باورش انقدر برات سخته؟؟؟!!!!نه!...مي خوام بدونم!!! 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ هر بار بيشتر به اين نتيجه ميرسم كه نشناختمت!!! چرا اينقدر سختي؟!!! ................................................................. 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ :imoksmiley::banel_smiley_52: :jawdrop::jawdrop: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :vahidrk::vahidrk::vahidrk: :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 :w000::w000::w000: :ws27::ws27: :sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0::sad0: :4564::4564::4564::4564::4564: :ws43: :167::167::167::167: :1238::1238::1238::1238::1238: :whistles::whistles::whistles: :ws31::ws31::ws31: راضي ام ازت دختر... 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ :JC_thinking:و:coffee: :icon_pf (17): آروم آروم وارد شدي:scared9:... حالا اگه جا واسه خودم نباشه واسه تو حتما هست!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ha5t4lmd53df3cpu2lq 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ چرا مجبورم اين حسو سركوب كنم؟! چرا مجبورم نگم كه چقدر دوست دارم؟! چرا نبايد بهت بگم كه بي نهايت بهت نياز دارم؟! چرا بايد همه حرفا رو خودم بهت بگم؟!چرا خودت احساسمو نمي فهمي؟! چرا امشب انقدر دوست دارم؟! چرا نيستي كه اينو بهت بگم؟! چرا تو اوج نيازم نيستي؟! واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من خيلي بارونو دوست دارم خيلي...ولي... ولي وقتي انقدر زياد و پشت سر هم مي باره يه اضطراب ناخواسته تمام وجودمو پر مي كنه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستي از رعد و برقم خيلي خوشم مياد:hapydancsmil:اون وقتي كه از با قدرت تمام، شيشه پنجره رو تكون ميده:4chsmu1:...دوست داري از ترس سكته كني!!!:banel_smiley_52:...من عاشق اين ترسم 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بيچاره كاج ها!!! برگ هاشان هميشه سبز است! بهار...تابستان...حتي پاييز...حتي زمستان...!هميشه سبز! شايد در اين شهر باشد كسي كه سبز را دوست نداشته باشد! بيچاره كاج ها! من سبز را دوست دارم!اما...زرد را بيشتر...نارنجي را هم!...و قرمز را بيشتر از هر سه آنها! اما شايد باشد كسي كه سبز را دوست نداشته باشد! بيچاره كاج ها! مثل او...او كه سبز،يادآور چشمان سبز و هميشه مست عشقش بود!او عاشق سبز بود!عاشق سبز!... عاشق دو گوي زمردين بود!... اما حالا...تنها نفرت از سبز برايش مانده!سبزي حالش را بد مي كند!رنگ سبز... بيچاره كاج ها! سخت است همرنگ باشي با نفرت...همرنگ باشي با...! بيچاره كاج ها!... 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من نمي خوام زود بزرگ بشماين بايد به كي بگم؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ بدم مياد از اينكه بودنم براي يه لحظه باشه و بعد...انگار ديگه نيستم! متاسفم براي خودم...متاسفم 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ بلد نيستم چجوري تو امضام لينك بذارم كه اسمشم نوشته شده باشه!يني نوشته بشه: به رنگ من...به رنگ بنفش...به رنگ پاييز!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما حالا خوشحالم كه همينجوري گذاشتم !معياري براي دقت دوستان! امضامم تازه عوض كردم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده