sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ وقتی از دید دیگران به شما نیاز نیست هیچ قدمی برای کمک بر ندارین... 14 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ زیاد به شریک زندگیتون رو ندید.... و زیاد لوسش نکنید.. (زن و مرد نداره) 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اول بشناسید بعد اگه قابل دار بود جونتونم بدین واگرنه ... 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ درباره کسی زود قضاوت نکنید:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خوب بودن هر کس یک هاله ای از خوبی و آرامش در کنارش ایجاد میکنه که اول از همه اثراتش به خودش بر میگرده هر چی آدم های خوب بیشتر باشن هاله های خوبی و آرامش بزرگ تر میشه و به همون اندازه آرامش ایجاد میکنه بد بودن هر کس یک هاله از بدی و سیاهی در کنارش ایجاد میکنه که اول از همه اثراتش به خودش بر میگرده اگر میخواین بدی دیگران شما رو آزار نده .. راهش یا اصلاح اون فرده یا گذر کردن از هاله ی سیاهش راهش بد شدن شما نیست! بد شدن به خاطر بدی دیگران بزرگترین اشتباهه که اول از همه دودش تو چشم خود اون فرد میره 10 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ شاید بهتره دیگه قبول کنیم بعضی ها رو نمی شه تغییر داد هرچی هم بهشون محبت کنی نمی تونی اونا رو متوجه اشتباهی که در موردت کردن کنی فکر کنم دو سال وقت وتلاش کافی بود.دیگه تموم شد.هیچ وقت فکر نمی کردم اینو بگم ولی بعضی ها واقعا لیاقت محبت و دلسوزی رو ندارن 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ خيلي جالبه بجز يكي دو نفر از بچه ها همه حرف از اعتماد ميزنن!!! انگار اعتماد و صداقت همه چيه يه رابطه است . 4 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ همیشه یه راه بازگشت بزاریم، شاید یه روزی یه چیزایی تغییر کرد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مهربانی و سادگی....و اینکه فکر کنم همه مثل خودم هستند!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ وقتی شما خودتون نمی تونید راز خودتون رو تو دلتون نگه دارید و اونو به کسی میگید ، انتظار نداشته باشید کسی که رازتون رو بهش گفتید ، اونو حفظ کنه و به کسی نگه ... یه وقتی چشمتون رو باز می کنید می بینید همه رازتون رو می دونن و به روتون نمیارن. تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش میشید!!! 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش میشید!!! امام علی ع گفتن 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ یکی از اشتباهات زندگی ، آدم حساب کردن اونایی که آدم نبودن هنوز هم نشدن ، بعدا هم نمیشن !:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده