Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ سلام حتما شما هم در طول عضویتتون مطالب , درد دل ها و خیلی حرفای خوب تو دلتون بوده که به هر دلیلی نخواستید اونو تاپیکش کنید. منم تو این قصه با شما شریکم. اگه موافق بودید تو این تاپیک فقط سرفصل اونا رو که هیچوقت نخواستید مطرح کنید بگید. شاید این کار شروع خوبی برای بازگشایی بسیاری از مطالب خوب باشه که مورد استفاده مون قرار بگیره. سرفصل هایی که من نخواستم تاپیکش کنم چند تاشون ایناست. 1- اینکه چرا زورمون به خودمون نمیرسه. 2- مورد خطاب مستقیم قرار دادن یکی دو تا از دوستان که حرفایی براشون داشتم ولی تو دلم موند. 3- حرفایی از تنهایی خودم. 4- قصه مهاجرت 15 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ این بحث خرافات و میزان تاثیرات هولناکی که تو اندیشه و سیر زندگی مردم داشته , نیز بخوبی بهش پرداخت نشد . که صد البته ممکن هم نیست که پردازش بشه. چون . . . 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ به نظر من اینکه خیلی از مطالب رو در قالب تاپیک یا دلنوشته عنوان نکنیم، نه تنها نقص نیست بلکه یک مزیت بزرگ هست و مصلحت اندیشی در ایجاد تاپیک و دل نوشته و تفکر قبل از تایپ چیزی، بسیار مهم هست. من به مرور زمان اشتباهات خودم در دنیای مجازی، تاپیک ها و اعمال اشتباه رو مینویسم، با وجودیکه میدونم ممکنه برام نتیجه خوبی نداشته باشه اما چون مثل گذشته، نظر و قضاوت دیگران به شدت برام کمرنگ شده، این رو گامی مثبت در جهت موفقیت دیگران میدونم از ما که گذشت. تاپیک زیر، یکی از کارنامه های سیاه من توی این دنیای مجازی هست : [h=1]با خوک بیشتر آشنا شویم.[/h] برای اینکه عزت نفس نداشتم، خشمم رو هر طور بود میخواستم نشون بدم، انتقام بگیرم که چرا با من بازی شد و هزاران داستان دیگه، شاید در اون مقطع خوشحال بودم که موضوعی رو تاپیک کردم و حرف دلم رو زدم و پیروز میدان من هستم و کسیکه فکر میکردم دشمن هست رو فرستادم گوشه گود و ناک اوتش کردم، اما همون سبب خیلی از بدبختی های بعدی برای خودم شد. مصلت اندیشی، صبر، سکوت، بی تفاوتی و.... در ایجاد تاپیک و دل نوشته رو به همه دوستان جدید و تازه وارد تر توصیه میکنم. به امید نزدیک تر شدن به کرامت و دورتر شدن از پلیدی. 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ درود بر شما چند مورد بود منتها اینا خاطرم موند مدیریت خویشتن و زمان فرق وقت و زمان اصل ت. ا . س چند مورد تخصصی مهندسی مکانیک هم بود.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده