رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

منم نظرم روی همه موضوعات نبود ، اتفاقا احیرا یک کتاب خوب خوندم که خیلی خوشم اومد ولی تو زمینه علایقم کتابای خوب نایابه یا اگه هست سانسور شده فایل های pdf موجود هم به شدت بی کیفیته چشمو داغون میکنه بخوایم پرینت بگیری خیلی هزینه داره :hanghead:

خوب این یکی از مشکلات اصلی تمام کتابخون ها هستش

اگه بگردی حتما پیدا میشه, با کیفیت خوب هم پیدا میشه, ولی قیمتش گرونه.

اینترنتی هم قبول دارم, بعضی مواقع خیلی کیفیت پایینی داره,

یکی دو بار من کتابی رو دانلود کردم که یک یا چند نفر باهم جمع شده بودن, کتاب رو تایپ کرده بودن و فایل اون کتاب رو برای دانلود رایگان قرار داده بودند.

اینم میتونه در نوع خودش پیشنهادی باشه

کتاب های ارزشمندی که کیفیت پایینی داره رو تایپ کنیم و برای سایرین در دست رس قرار بدیم, و این موضوع رو هم توش عنوان کنیم, تا شاید این عمل صورت بگیره.

هرچند با این میزان پایین مطالعه تو ایران, ممکنه این کار در نگاه اول, آب تو هاون کوبیدن باشه

در ضمن اینکه, باید به حق نشر و تالیف و ... هم توجه داشت.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
خوب یکی توضیح بده که چطور و چرا باید کتاب بخونیم

یه فیلسوف فرانسوی (اگه اشتباه نکنم, ولتر بوده) میگه,

ملتی که تاریخ خودش رو نمیخونه محکوم به تکرار اشتباهاتش هست

حالا اینو به صورت کلی تعمیم بدی میشه,

کسی که کتاب نمیخونه محکوم به انجام اشتباه گذشتگان هست تا خودش درس بگیره, مثل اینه که بخوای تو این دوره زمونه دوباره از نو چرخ رو اختراع کنی,

آیزاک نیوتون میگه:

من اگه الان به این مقام رسیده ام, به دلیل اینه که روی شانه های دانشمندان قبل از خودم ایستاده ام.

این دو مورد رو فقط جهت مثال آوردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی من منظورم این چیزا نبود آقا مهدی

کشوری که مردمش نمی‌تونن از پله اول رفاه اجتماعی و شخصی بالا برن، انتظاری نمی‌ره ازشون که بخوان کتاب بخونن

تفاوت در اینجاست

به چه امیدی باید کتاب بخونن و چه انگیزه‌ای

صبح تا شب تا افکار، مشغول به ساده‌ترین مسایل هست

هزینه خوراک، مسکن، زندگی، و امثالهم

افکاری که در کشورهای پیچیده اصلن به سراغ آدم نمیاد!

با این افکار، من هیچ انتظاری ندارم که شخصی کتاب بخونه، برعکس، زمانی که شخصی دست به خوندن این کتاب بزنه، مطمعن هستم از زندگی گذشته !

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولی من منظورم این چیزا نبود آقا مهدی

کشوری که مردمش نمی‌تونن از پله اول رفاه اجتماعی و شخصی بالا برن، انتظاری نمی‌ره ازشون که بخوان کتاب بخونن

تفاوت در اینجاست

به چه امیدی باید کتاب بخونن و چه انگیزه‌ای

صبح تا شب تا افکار، مشغول به ساده‌ترین مسایل هست

هزینه خوراک، مسکن، زندگی، و امثالهم

افکاری که در کشورهای پیچیده اصلن به سراغ آدم نمیاد!

با این افکار، من هیچ انتظاری ندارم که شخصی کتاب بخونه، برعکس، زمانی که شخصی دست به خوندن این کتاب بزنه، مطمعن هستم از زندگی گذشته !

من یه سوال دارم , شما میدونی چه حقوق اجتماعی باید داشته باشی؟ و چه حقوقی داری؟

تا وقتی که ندونن این راه پله رفاه اجتماعی چیه؟ چجوری میخوان ازش بالا برن؟ راه دیگه ای غیر از مطالعه میشناسین؟

مشکل کار اینجاست, مردم ما همه از محصولات کمپانی میگن استفاده میکنن، حتی به خودشون در اکثر موارد زحمت تجزیه و تحلیل رو هم نمیدن چه برسه به مطالعه کردن,

میگن؛ فلانی اینطوری کرده, وقتی می پرسی چطور اینقدر مطمئن میگی؟ میگه : حتما یه چیزی هست که همه میگن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پ

اگه صبح تا شب, افکار مردم مشغول مسایل ساده هست, قبول دارم که سخته, اما برای بهبود این وضعیت چکار باید کرد؟

برای نمونه, من بارها مغازه دارهایی رو دیدم که تو مغازشون نشستن و دارن (به عنوان مثال) انگری برد بازی میکنن.

به هر کسی ( از دوستان) هم که میگی چرا مطالعه نمیکنی میگه, حوصله داریا !!!!!!!!!!!!!! همه هم همیشه خسته ان

تو یه شرکتی بودیم, یکی از طراحان ارشدشون نزدیک 100گیگ از حجم هارددیسکش فقط بازی های روز بود که نصب کرده بود, مثل کال آو دیوتی, فوتبال, نیدفوراسپید کربن, و .... بعد همین آدم از وضعیت بد اقتصادی و ... صحبت میکرد

همه جای دنیا, که شامل کشورهای پیشرفته جهان اول هم میشه افراد فقیر و کم درآمد هست, اونها سختی ها و مشکلات خودشون رو دارند. اونجا که بهشت برین نیست.

مردم ما برای اینکه از این وضعیت در بیان باید آگاه بشن, وقتی آگاه بشن, حق و حقوقشون رو میشناسن, وقتی این حقوق رو شناختن, برای به دست آوردنشون اقدام میکنن,

اما

موضوع اصلی اینجاست, این آگاهی رو چه جوری به دست میاد؟؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

فکر می‌کنم نوشته‌های من رو نمی‌فهمین وگرنه اینگونه صحبت نمی‌کردین

با اصل مطالعه مخالف نیستم و به عکس، شدید موافقم

ولی وضعیت به اونها اجازه نمی‌ده

وقتی مغازه داری بیکار نشسته، دلیل بر آسوده خاطری اون نبوده!

با بخشی از حرفاتون هم موافق و بخشی زیاد از اون مخالف

مردم کشور من، در پایین ترین سطح از رتبه اجتماعی و رفاهی قرار گرفته‌اند.

اون کشورهای لعنتی هم که بهشت برین نیستن، سالیان سال هستند که براحتی در سطوح سوم هستند و برای رسیدن به پله‌های چهارم و پنجم تلاش می‌کنند

ولی در کشور ما، دست و پا زدن توی پله اول هست و بس، نه بیشتر

این مشکل رو با مطالعه هزاران هزار کتاب هم نمیشه حل کرد، بلکه اون رو سنگین‌تر می‌کنه برای مردم‌!

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر می‌کنم نوشته‌های من رو نمی‌فهمین وگرنه اینگونه صحبت نمی‌کردین

با اصل مطالعه مخالف نیستم و به عکس، شدید موافقم

ولی وضعیت به اونها اجازه نمی‌ده

وقتی مغازه داری بیکار نشسته، دلیل بر آسوده خاطری اون نبوده!

با بخشی از حرفاتون هم موافق و بخشی زیاد از اون مخالف

مردم کشور من، در پایین ترین سطح از رتبه اجتماعی و رفاهی قرار گرفته‌اند.

اون کشورهای لعنتی هم که بهشت برین نیستن، سالیان سال هستند که براحتی در سطوح سوم هستند و برای رسیدن به پله‌های چهارم و پنجم تلاش می‌کنند

ولی در کشور ما، دست و پا زدن توی پله اول هست و بس، نه بیشتر

این مشکل رو با مطالعه هزاران هزار کتاب هم نمیشه حل کرد، بلکه اون رو سنگین‌تر می‌کنه برای مردم‌!

تو همین کشور هم میشه پیشرفت کرد, خیلی سخته, اما غیر ممکن نیست

مردم کشور ما اگه تو پایین ترین رتبه های اجتماعی و یا رفاهی قرار گرفتن تقصیر کیه؟ دولت؟!!!

نمیگم دولتمردان ما اصلاً مقصر نیستن, اما اینکه یکی رو پیداکنیم تا تمام گناهان رو بندازیم گردن اون کار جالبی نیست, اما این کاریه که ما ایرانیها همیشه انجام دادیم.

اگه من روی مطالعه تاکید زیاد دارم, دلیلش اینه که این مشکلات رو سایرین هم داشتن, پشت سر گذاشتن میشه, با مطالعه تجربیات اونها, با توجه به شرایط خودمون, جوری کارها رو پیش ببریم که سریعتر به نتیجه برسیم.

نیازی نیست تا چرخ رو دوباره از اول اختراع کنیم, این نتیجه رو میتونیم از مطالعه به دست بیاریم.

مردم ما فقط غر میزنن و میگن این مشکل هست و فلان مشکل هست و ....؛ اما اگرچه بیان مشکل مهمه, مهمتر از اون اینه, که راهی برای حلش پیدا کنیم.

اگه برای همین مشکلاتی که خودتون گفتین, راه حلی یا پیشنهادی داشته باشی, خوشحال میشم که با ما هم در میون بگذارید.

موفق باشید.:a030:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...