hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ شما باید تلاش کنید در یکی از زمان های تعیین شده زیر به خواب بروید: ساعت -- یا -- یا -- (چند زمان پیشنهادی) از زمان رفتن به بستر خواب به طور متوسط حدود 14 دقیقه طول می کشد تا یک شخص معمولی خوابش ببرد. وب سایت sleepyti.me با محاسبه تناوب های زمانی خوابیدن و بیدارشدن های بینابین آن در شب که به طور معمول هر 90 دقیقه یکبار رخ می دهد زمان های پیشنهادی برای خواب راحت و مناسب شما را پیشنهاد می نماید. بیدار شدن در بین دوره های زمانی خواب (همان 90 دقیقه ها) سبب گیجی و خستگی می شود و در صورتی که در پایان یک دوره خواب بیدار شوید کاملا احساس تازه گی و هوشیاری خواهید داشت. بنابر این با مراجعه به وب سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اعلام زمان هایی که معمولا به رختخواب می روید زمان بیدار شدن خودتان را از این وب سایت دریافت نمایید. 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ من هر روز یه ساعتی می خوابم و از خواب بیدار میشم چجوری بهش زمان بدم؟ لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ چیزی که خودم میدونستم رو بهم گفت.... من هرروز ساعت 6 صبح بیدار میشم...بهم گفت 9 شب یا 10:30 شب یا 12:30 شب یا 2 شب من شبا معمولا 10:30 میخوابم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده