رفتن به مطلب

توقف رشد سلول‌های سرطانی با نوعی نگهدارنده مواد غذایی


ارسال های توصیه شده

» سرویس: علمي و فناوري - علمي

 

کد خبر: 91081408684

یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۶

3

 

محققان دریافتند: استفاده از یک نگهدارنده مواد غذایی می‌تواند عاملی برای کند شدن و یا حتی توقف رشد سلول‌های سرطانی سر و گردن باشد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان دانشگاه میشیگان با انجام بررسی‌های خود به تازگی دریافتند که یک نگهدارنده مواد غذایی به نام «نیزین» علاوه بر خاصیت ضدباکتریایی می‌تواند باعث آهسته کردن رشد و یا حتی متوقف شدن رشد سلول‌های سرطانی سنگفرشی سرطان سر و گردن شود.

محققان با اشاره به نتایج حاصل از این تحقیق اظهار می‌کنند: بهره گیری از این آنتی‌بیوتیک طبیعی که سال‌ها به عنوان یک نگهدارنده بی‌خطر در مواد غذایی استفاده شده است، نشان می‌دهد که استفاده از این محافظ طبیعی در صنایع غذایی نشان می‌دهد که این محافظ طبیعی در صنایع غذایی از طریق فعال شدن پروتئینی به نام CHAC1‌ در سلول‌های سرطانی و ایجاد منافذی در غشای سلولی آنها باعث هجوم کلسیم و ترویج مرگ سلولی سلول‌های سرطانی و یا آهسته کردن رشد آنها می‌شود.

نتایج حاصل از این تحقیق حاکیست: نرخ ضعیف بقای افراد مبتلا به سرطان دهان و سر و گردن نیاز به یافتن درمان‌های جدید برای رهایی از این سرطان‌ها را تأکید کرده و یافته‌های جدید نشان می‌دهند که «نیزین» با ایجاد وقفه در چرخه سلولی سلول‌های سرطانی باعث کندی رشد و توقف رشد تومورها بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم می‌شود.

به گفته محققان مکانیسم نقش کلسیم در «نیزین» برای از بین بردن سلول‌های سرطانی هنوز مشخص نیست، اما به خوبی قابل درک است که کلسیم یک نقش کلیدی در مرگ سلول‌های تومورال و یا بقای آنها دارد.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...