ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از این که... میتونی هرروز ناراحتیتو اینجا بنویسی اینطوری دیگه ناراحتی هات روی هم انباشته نمیشه بنویس و خودتو راحت کن. 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از دست زمونه که چه راحت ادمارو از هم دور میکنه بدون اینکه جایی برای اعتراض بزاره... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از اینکه آدما حتما باید هر اشتباهی رو خودشون تجربه کنن تا متوجه بشن اشتباهه 2 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از دست خودم که چرا بی دقتی کردم:icon_pf (34):(خیلی ناراحتم) 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از این که چرا زمان داره از دستم میره... لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از دست خودم که میتونستم بهتر باشم اما............. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم چون یه نفر با حرفها و رفتارش خیلی خیلی خیلی زیاد ناراحتم کرده. لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از اینکه نمیتونم خوشحالش کنم . کاش میتونستم... لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ هییییچ دووشواری نداریم از هیچیم ناراحت نیستم لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از این که دیروز تا حالا نمیتونم اینجا از کسی تشکر کنم :icon_pf (34): لطفا مسولین رسیدگی کنن لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم چون یه نفر من سر یه دو راهی بزرگ گذاشته دو راهی که حاضر به ترک هیچ کدومش نیستم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ امروز غم دنیا رو قلبم سنگینی میکنه ، به معنای واقعی ناراحتم ، ولی بازهم این ماسک لعنتی خنده رو صورتمه لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ ناراحتم از این که دیروز تا حالا نمیتونم اینجا از کسی تشکر کنم :icon_pf (34):لطفا مسولین رسیدگی کنن نارحتم چون هنوز مسولین رسیدگی نکردن:gnugghender: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ خوب مریضم.یه هفتست مریضم.همش میخوابم.کلی آمپول زدم کلیم داروی تلخ خوردم ولی اثر نداره... باید خوشحال باشم؟؟؟؟؟؟:icon_razz: خوب ناراحتم دیگه... لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ناراحتم چون نمیزارن که شاد باشم... ولی شاید اینم بهونه باشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده