Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اینم سومین مسابقه بچه هایی که عکسشون رو نزاشتم به خاطر اینکه تابلو کردن :w00:میخوام یه عکسی بزارم فوری جواب داده نشه این کوچولو کی بید؟ اصلا دخمله یا پسله؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ میگم بچه ها بهتر نیست اصلا راهنمایی نکنم ....فقط اسم بدین .....اولین اسم درستی هم که داده شد برنده باشه؟!! البته همون محدودیت دو تا اسم باشه .....یعنی هر کسی فقط دو تا اسم بتونه بگه نظرتون چیه؟!!!! 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ میگم بچه ها بهتر نیست اصلا راهنمایی نکنم ....فقط اسم بدین .....اولین اسم درستی هم که داده شد برنده باشه؟!!البته همون محدودیت دو تا اسم باشه .....یعنی هر کسی فقط دو تا اسم بتونه بگه نظرتون چیه؟!!!! راهنمایی غلط از راهنمایی نکردن بیتره ! 5 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ خوب اون لطف داره که اذیتتون کنم اما هر کسی فقز دو تا اسم بده و لاغیر :167: 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من بازم میرم سر درسم.....جواب رو میدم به یوحنا 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اینطوری نمیشه که تو هوا یه اسم بگیم اگه قرار بر این هست که فقط اسم بگیم حداقل یه مشخصات جزئی ازش بگین اولش 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ خوب باشه راهنمایی می کنیم 1- پسره 2- شنیدم خیلی بیتربیته 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ ترانه تو چرا اینقذه تابلو راهنمایی میکنی بعدشم اولین کسی که گفت جواب درست رو بگم برنده ست یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اینطوری نمیشه که تو هوا یه اسم بگیم اگه قرار بر این هست که فقط اسم بگیم حداقل یه مشخصات جزئی ازش بگین اولش عکس واضحه ! موضوعات جزیی هم وجود نداره ! چیزایی مثل دختر یا پسر بودنش هم که دیگه خیلی جزیی تر میشه ! ممکنه همه بفهمن ! اگر پسر باشه، می تونم الان حدس بزنم ! حمید (A1000A) آخرش من 20 امتیاز از حمید می گیرم ! :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ عکس واضحه ! موضوعات جزیی هم وجود نداره ! چیزایی مثل دختر یا پسر بودنش هم که دیگه خیلی جزیی تر میشه ! ممکنه همه بفهمن ! اگر پسر باشه، می تونم الان حدس بزنم ! حمید (A1000A) آخرش من 20 امتیاز از حمید می گیرم ! :mornincoffee: اگه بیتلبیت باشه خود حمیده 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ ترانهتو چرا اینقذه تابلو راهنمایی میکنی بعدشم اولین کسی که گفت جواب درست رو بگم برنده ست یا نه؟ نه بابا اینقدر هم تابلو نیست بیتربیت تو انجمن زیاده ......نه نگو بزار چند روز دیگه میگیم عکس واضحه ! موضوعات جزیی هم وجود نداره ! چیزایی مثل دختر یا پسر بودنش هم که دیگه خیلی جزیی تر میشه ! ممکنه همه بفهمن ! اگر پسر باشه، می تونم الان حدس بزنم ! حمید (A1000A) آخرش من 20 امتیاز از حمید می گیرم ! :mornincoffee: به نظرم شما دوباره بهتره بری بخوابی......بیدارت میکنیم به موقش :w00: 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اگه بیتلبیت باشه خود حمیده فرناز همه تلاشمو کردم، ولی اینو نتونستم بخونم ! بیتلبیت 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ فرناز همه تلاشمو کردم، ولی اینو نتونستم بخونم ! من همین الان متوجه شدم این کلمه چیه ! خواستم بگم که جمعی از دوستان رو از نگرانی در بیارم ! 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اگه این بی تربیت همون بی تربیتی باشه که مموشک میگه پس فرد مورد نظر حمید میباشد 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ خب همونطور كه همه حدسيدن يه بيتربيت تو انجمن نيست جز حميد اما چون همه گفتن من از شانس خودم استفاده ميكنم و حميد رو نميگم حدس اولم رو ميذارم واسه علي "پسر مشهدي" تا ببينيم چي ميشه :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ چرا همتون گیر به من دادین:w00: اول ازمبپرسید:w00: بعد بیاین یه نظرتون رو بسوزونید:w00: بنظره من هم پسر مشهدیه:w155: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تا الان حمید و پسر مشهدی رو گفتن برید سراغ یکی دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مجددا یه آمار کلی:w31: حمید (A1000A) :persiana__hahaha: اگه بیتلبیت باشه خود حمیده اگه این بی تربیت همون بی تربیتی باشه که مموشک میگه پس فرد مورد نظر حمید میباشد خب همونطور كه همه حدسيدن يه بيتربيت تو انجمن نيست جز حميد اما چون همه گفتن من از شانس خودم استفاده ميكنم و حميد رو نميگم حدس اولم رو ميذارم واسه علي "پسر مشهدي" تا ببينيم چي ميشه :babygirl: چبنظره من هم پسر مشهدیه:w155: 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ چرا همتون گیر به من دادین:w00:اول ازمبپرسید:w00: بعد بیاین یه نظرتون رو بسوزونید:w00: بنظره من هم پسر مشهدیه:w155: حمیده؟:persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ من فكر ميكنم، ميام يه نظر ديگه رو هم اعلام ميكنم :shad: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده