Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ به نظر شما طرح موضوع و تاپیک زدن و شرکت در مباحثات , صرفا به خاطر دانش زیاد هست یا بهانه ای برای افزایش و کسب دانش ؟ آیا این رفتار میتونه به جهت داشتن حس کنجکاوی بی حد و حصر باشه؟ خود شما که تو این بحث و یا موارد مشابه اون شرکت میکنید دلیلتون برای حضورتون چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ موضوع جالبيه.سپاس. به نظرم هر2. گاهى اطلاعات افراد در مورد موضوعى خاص خيلى خوبه يا فن نوشتارى خوبى دارند و تاپيك خودشون يا مال بقيه رو خوب ميبرن جلو يا گاهى ميخوان همفكرى و نظرات بقيه كاربران رو بدونند و اطلاعات كسب كنند كه هردوش خيلى خوب و مفيده و جسارت هم ميخواد!!! من خودم بيشتر برا يادگيرى و همفكرى.خيلى از موضوعات مياد تو ذهنم اما بيانش سخت ميشه يا بيخيالش ميشم و خيلى برام جالبه كه گاهى دوستان اون موضوع رو در تاپيكى مطرح ميكنند. در كل تاپيكاى ما يا پستهامون جسارت,اطلاعات, سطح فكر حتى منش و اخلاقمون رو تا حد زيادى نشون ميده. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ به نظرم خلاقیت نقش پر رنگ تری داره. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ من تو بحث ها شرکت میکنم تا یه چیزی یاد بگیرم و نظرمو مطرح کنم. کلا معتقدم ممکنه نظرم غلط باشه باید به حرفهای بقیه هم گوش کنم و دربارشون فکر کنم تا اگه حرف اونا درسته نظرمو عوض کنم. چندبار هم پیش اومده که نظرمو عوض کردم چون دیدم خیلی عقلانی و منطقی نیست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده