Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تمام شد... من از همون اولین بازی از این تیم قطع امید کردم... اول باید نگاه مربی کرد بعد نگاه تیم...تیمی که از پس تایلند بر نمیاد انتظاری بیشتری با این مربی ازش نمی رفت همش پاسکاری بدون یه ذره خلاقیت جابجایی طرح نقشه برنامه... فوتبال جوانان هم گل گاشتن ....چهارتایی ها... 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خوب میشد پیش بینی کرد که این تیم موفق نخواهد شد. زمانی که میخوایم عملکرد یه تیم رو ببینیم باید یه تورنمنت رو ببینیم نه یه تک بازی رو. زمانیکه با اسپانیا مساوی کرد خیلیا میگفتن چه تیمی!! اما یه تک بازی مهم نیست ما باید عملکرد تیم در جام ملتهای آسیارو ببینیم که اصلا خوب نبودن و بدترین نتیجه تاریخ فوتسال رو رقم زدن (عنوان سومی آسیا) این مربی پس از کسب اون نتایج نباید در سمتش ابقا میشد و هر کشور دیگه ای جز ایران هم بود برکنارش می کردن اما ایجا اون رو نگه داشتن و نتیجه اش هم مشخص بود. این مربی اصلا درحد و اندازه های تیم ایران نیست! 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ما گفتیم زود قضاوت نکنیم - خواستیم روحیه برو بچ تیم ملی خراب نشه صانعی آدم با دانشیه - یعضی تجربه و بضاعتش همینه اشکال از این ترابیانه که مثل احمدی نژاد - فکر میکنه هر نظری که اون داره درسته و دیگران باشماخن ! و اشتباه فکر میکنن جالب اینجاس بعد بازی گفته از بازیکنان راضیم ! ... آخه بگو تو چکاره ای که راضی باشی مردم باید راضی باشن صد البته که مردم اشکال رو از بازیکنان نمیگیرن - من خوندم کمتر از صانعی ایراد گرفته شده پس مقصر کیه ؟ معلومه دیگه خودتی دیگه آقای ترابیان - بیخیال شو دست از سر تیم ملی بردار و نگران نباش مطمئن باش صانعی هم با تجربه تر میشه و مردم به موقع ازش حمایتش میکنن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ پس از حذف مقتدرانه تیم فوتسال ایران از بازی های فوتسال جام جهانی، مرحله یک چهارم نهایی این رقابت ها نیز پایان یافت. در بازی های این مرحله : برزیل و ایتالیا، با دوشواری و در وقت اضافه حریفان خود آرژانتین و پرتغال رو شکست دادند. کلمبیا دوباره شگفتی ساز شد و پس از حذف ایران، اوکراین را نیز حذف نمود. اسپانیا نیر در بازی مشکل و با اختلاف یک گل از سد روسیه گذشت. جدول نیمه نهایی و فینال : 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ انصافا تو بازی ایران و کلمبیا فقط نتیجه به سود اونا شد اینجور تیم ها زیبایی فوتسال رو از بین میبرن - ولی خوب ان چیزی که تو تاریخ ثبت میشه نتیجه اس که واقعا حیف ... حسین شمس پدر فوتسال ایرانه حداقل از زمانی که من یادمه ایشون برا فوتسال داشتن زحمت میکشیدن اقای گل فوتسال ایران و جهان وحید شمسایی - حیدریان و اصغرزاده و .. هیچ نقشی در فوتسال ما ندارن حتی نظراتشون رو هم قبول نمیکنن چرا ؟به خاطر خودخواهی ترابیان که فکر کرده فوتسال ارث پدرشه اقای ترابیان خوب بودی - تلاش کردی - باشه قبول کردیم - نتیجه شم دیدیم بسه دیگه خدانگهدار - دست از سر فوتسال بردار 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ پرونده جام جهانی فوتسال هم بسته شد. برزیل با پیروزی بر اسپانیا در وقت اضافه، عنوان قهرمانی را کسب کرد و ایتالیا و کلمبیا نیز به ترتیب سوم و چهارم شدند. ایران نیز یکی از راحت ترین قرعه ها برای رسیدن به 3 تیم برتر جهان را از دست داد. :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده