p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ بازم سلام خوبین؟ یکی از مسائلی که احتمالا بسیار زیاد من و خیلی از شماها با اون درگیر هستیم ورزش نکردن مداومه شاید هر کدوم وقتی یه مروری روی خودمون داریم .. میگیم که چقدر به ورزش کردن نیاز دارم و یه تصمیماتی داریم ... اما هیچ وقت عملی نمیشه شاید قراره صبح ها بریم بیرون و بدویم .. اما یا باید زود بریم دانشگاه یا سر کار و یا حتی دیشب دیر خوابیدیم ! شاید قراره بریم یه کلاس ورزشی ... اما یه اتفاق مثل سرما خوردگی یا هر چیز دیگه ای برنامه ها رو به هم میزنه اما بعد از اینکه مدتی گذشت باز پشیمون میشیم که چرا به فکر ورزش کردن نیستیم چه کار کردین یا چی کار کنیم که یک ورزش مداوم حداقل نیم ساعت در روز رو داشته باشیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ زمان کودکی ما یه تبلیغ شوفاژ بود، خرسه تو زمستون سردش میشد، بهش میگفتند: عمو یادگار، نمیری تو غار..... اونجا گرمه گرمه، برو به خواب زمستونی ورزش کردن تو پاییز و زمستان تو محیط بیرون از خونه هم سخته هم دردسر داره. من خودم تقریبا از اردیبهشت تا اواخر شهریور رو بیرون ورزش میکنم، بقیه اش تو خونه اگه برسم روزی 20 دقیقه !!!! با دمبل و حرکات کششی و تمرکز و رفتن به ملکوت..... 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من خودم هر روز از خونه تا سر کار و از سرکار تا خونه خودمو چه وقت داشته باشم چه نداشته باشم ملزم کردم که پیاده برم و تقریبا روزی 1/5ساعت پیاده روی رو دارم...ولی متاسفانه دیگه وقتی میام خونه رمقی برای حرکات کششی و اینا ندارمممتابستونام استخر حتما تو برنامه ام هست که برم ولی برا فصلا دیگه نمیشه 4 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سلام من توی این 8 -9 سال اخیر از هرسال به طور متوسط 8 تا 9 ماه ورزش میکردم. بعضی اتفاقات باعث میشه که نتونی ورزش کنی. مثلن امتحانای دانشگاه ها و یا خوندن برای کنکور و اشتغالات ذهنی ... نکته کلیدی در اینه که نذاریم روند ورزشمون قطع بشه.. چون شروع دوباره اش واقعن سخته. اما همین که راه افتاد دیگه درست میشه. من 3 ماهی میشه ورزش نکردم. باید شروع کنم. اما واقعن سخته. ساعت ورزش خیلی فرق نمیکنه. به نظرم 2 تا سه روز در هفته هم کفایت میکنه. ورزشکار باشید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده