رفتن به مطلب

دلنوشنه؛انجمن نجیب زادگان عجیب!‍

El Roman

ارسال های توصیه شده

!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

علیک:icon_pf (44):

شاید اینا رو اعضای جدید کامل درک نکنن لااقل وقتی که بخوایم راجع به این انجمن حرف بزنیم!

بر خلاف چیزایی که میگن محیط مجازی نمیشه آدما رو شناخت من کاملا به عکس این معتقدم، ینی کم کم معتقد شدم! محیط مجازی آدما بیشترین شباهت رو به خود خودشون دارن! تمام خواسته ها و کاستی ها و عقده ها کاملا مشخص میشه! تو محیط بیرون از نت آدم عادی خیلی زیاده! ولی تو نت، و حتی تو این انجمن آدم نرمال و عادی نداریم اصلا! مطمئنا منم از دید کسایی که مدتی پستام رو خوندن عادی نیستم! واقعا برای شما سئوال نشده چرا تو این انجمن به این گندگی یه نفر نیست که شخصیت با ثبات و نرمالی داشته باشه؟:ws28: خو خنده داره!:ws3: قشنگ خودمونو بروز میدیم اینجا! هرکی رو بشینی رفتار مجازیش رو مطالعه کنی میگی این دیگه کیه:w58: شایدم مشکل از گیرنده منه :ws3:

هیچی دیگه... خیلی وقته تو دلم بود اولش خواستم تو گاه نوشته های بنویسم بعد خواستم تاپیکش کنم واسه خودم، اون کلمه نجیب زادگان رو هم خیلی زور زدم که عوضش نکنم به .........ن :ws3:

• Like 24
لینک به دیدگاه

شخصیت واقعی آدمها دقیقا به اون شکلی نیست که در فضای مجازی نمود میکنه. اما با تمرین در فروم گردی میتونی بفهمی نمود هر رفتار مجازی نشون دهنده چه نوع شخصیتی هست.

مطلب دیگه اینکه دوره زمونه داره به سمتی میره که شما از ارتباطات در دنیای واقعی هم نمیتونی سود خاصی ببری. دنیای مجازی که دیگه هیچی.

مگر اینکه صرفا به دنبال فعالیت تخصصی و علمی باشی. وگرنه در بخش عمومی هیچ فرومی نمیتونی چیز خاصی کسب کنی. البته این جویه که حدودا یک ساله به فضای مجازی کشور سرایت کرده. چند سال پیش خیلی خوب بود.

• Like 9
لینک به دیدگاه
شخصیت واقعی آدمها دقیقا به اون شکلی نیست که در فضای مجازی نمود میکنه. اما با تمرین در فروم گردی میتونی بفهمی نمود هر رفتار مجازی نشون دهنده چه نوع شخصیتی هست.

مطلب دیگه اینکه دوره زمونه داره به سمتی میره که شما از ارتباطات در دنیای واقعی هم نمیتونی سود خاصی ببری. دنیای مجازی که دیگه هیچی.

مگر اینکه صرفا به دنبال فعالیت تخصصی و علمی باشی. وگرنه در بخش عمومی هیچ فرومی نمیتونی چیز خاصی کسب کنی. البته این جویه که حدودا یک ساله به فضای مجازی کشور سرایت کرده. چند سال پیش خیلی خوب بود.

نه ابولفضل خدایی یه نگاهی به بچه ها بنداز، هرکس یه خصوصیتای خاص و عجیبی داره، که مال بعضیا دیگه خیلی عجیبه!‌ چیزایی که بیرون از نت خیلی سخت میشه کشفشون کرد! :w58: موافقم قبلنا اینجوری نبود! شایدم فرومای دیگه اینجوری نبود، طبیعی تر بودن بخدا :ws3:

کسی ناراحت نشه ها من خودمم داخل همین بحث هستم :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آدما مدت زمان کمی میتونن شخصیتی که دارن رو بروز ندن و خودشون رو جور دیگه ای معرفی کنن.

حالا در هر نوع ارتباطی، فرقی نمیکنه( دوستی از نوع حضوری، پیامکی ، تلفنی وحتی اینترنتی...)

خلاصه زود خودشون رو لو میدن:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به خاطر ورود دهه 70 ای ها به فروم هاست!!!:w16: دوستان 70 ای ناراحت نشن:w02:

ولی من که قبلا تو باشگاه بوووووووووووق بیشتر بودم بعد اینجا یه جای دیگه هم هستم اصلا مدلشون با ماها یکی نیست.نمیدونم در قبال لایک و تشکر قراره چی بدن به ملت که هر روز از خواب پا میشن یه تاپیک میزنن!!!:sigh:

من خودم حس نمیکنم عجیبم!آدمای معمولی هم تو فروم ها هستن.یه تعداد هستند که ظاهرا خاصن تعدادشون هم زیاد نیست.....

فعالیت تخصصی هم هر کی در راه رضای خدا انجام بده خوبه !!!:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان

آره منم با این نظر موافقم:w16:

آدما هر جایی که باشن خودشونو نشون میدن

ولی این موضوع صددرصدم درست نیست چون دنیای مجازی با دنیای واقعی خیلی فرق داره:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

نظر من اینه که توی دنیای مجازی اکثر آدم ها خود واقعیشون رو نشون می دن اما چون فقط از طریق نوشته ها با هم در ارتباط هستند سوء برداشت های زیادی پیش میاد و گاها اصلا متوجه منظور هم نمی شن

• Like 5
لینک به دیدگاه

شاید این برمیگرده به اینکه آدما تو دنیای مجازی خود واقعیشون و بیشتر نشون میدن .........چون نیازی ندارن جور دیگه ای باشن و خودشونو به کسی نشون بدن (از لحاظ احساسی)

ولی برای شناخت کامل و همه جانبه افراد نمیشه به این دنیای مجازی اکتفا کرد ....چون در متن اجتماع و در کنار آدمای دیگه و در اتفاقات در جریان هست که میشه از منطق و ظرفیت آدما مطلع شد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به خاطر ورود دهه 70 ای ها به فروم هاست!!!:w16: دوستان 70 ای ناراحت نشن:w02:

من خودم حس نمیکنم عجیبم!آدمای معمولی هم تو فروم ها هستن.یه تعداد هستند که ظاهرا خاصن تعدادشون هم زیاد نیست.....

یعنی چی؟!!!!! مسلمن افرادی ک سنشون کم باشه ب اقتضای سنشونم رفتار میکنن! ولی اینکه ب خاطر ورود دهه هفتادی هاست خیلی چرته این حرف دیگه! ناراحت نشین البته! :w02:.

دهه شصتی هام ی زمان سنشون کمتر بوده مسلمن :)) از اول متولد ۶۰, ۳۱ سالش نبوده! درضمن همین دهه هفتادی ها یا آخر شصت ذهنه بازترو جلوتری نسبت ب قبلی ها دارن!! نسبتا و تقریبا اکثرن!

شما چقدر با این افرادی ک تو فروم ها دیدین برخورد نزدیک و صمیمی داشتین؟ چقدر زمان برد ک دوستشون باشین؟

.........................................................................

من آدم فروم بازی نیسم و نو اندیشان بیشترین فعالیتم بوده, قبل ازون تو چنتا فروم بودم ولی خیلی خیلی کم فعالیت داشتم... توی این فروم ولی تا جایی ک دیدم ارتباط ها خیلی نزدیک شد گاهی! بچه ها همو بیرون هم دیدن ... از اولین دوستی ها تا الان کلی ماجرای عجیب و قهرو آشتی و گاهی کلن رفتن بعضی از افراد رو دیدیم, خیلی از اتفاقاتیم ک افتاد تو سطح انجمن پخش نشد بین بچه ها بود و...

عجیب ترین آدم هارو من اینجا دیدم!! بیشترین اختلالات روانی رو اینجا دیدم!!!! خیلی از بچه ها اینجا ی شخصیت متفاوت از غیره مجازیشون رو نشون میدن!!! من همیشه مقایسه ک کردم دیدم بعضی از بچه ها، اینجا تو نت اون چیزی هستن ک واقعن میخوان باشن!! ولی تو برخورد های رو در رو اعتماد ب نفسش رو ندارن اینجوری ک اینجا هستن باشن !

و خیلی از حرف ها و بحث ها ک پیش اومد تو میتینگ ها یا بعدش جمع های دوستانه پیش نیومد! برای همین دوستی هایی ک ازینجا برای بچه های گفتگوی ازادش شروع شده با بقیه دوستی های معمول فرق داره ، اینجا بچه ها حرفایی از هم شنیدن ک شاید جز توی نت هیچ وقت نمیشنون! همدیگرو ک میبینن سره این چیزا بحث نمیکنن یا بعضی ها اعتماد ب نفس ابراز عقیدشون رو خارج از نت ندارن, بعضی هام دارن ولی ازین بحث ها خیلی خیلی کم ممکنه پیش بیاد ! بیشتر میریم دنبال تفریح و...

دوستی های بچه های اینجا فرق داره، شناخت هاشون فرق داره! ک البته رفتار خارج از نته بچه ها هم "ی وجه دیگه از شخصیتشونه".... گاهی شاید اصلن از یکی اینجا خوشت نیاد بیرون ببینیش نظرت عوض شه یا برعکس! و با طولانی تر شدن دوستی ها هم بچه ها خیلی وقت داشتن همو بشناسن و بعضی از شخصیت های عجیب هم کم کم خودشونو بروز دادن!

تجربه خیلی خوبی بود برای من این فرومه دره پیت! D:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...