رفتن به مطلب

سید، واقعیت یا دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Lean

ارسال های توصیه شده

سید به کسی اطلاق میشه که نسبتی با خانواده پیامبر داشته باشه .... و لزوما هر کسی که با خانواده پیامبر و ائمه نسبت داشته خوب و پاک و مهربان نیست ... به گمانم کسی که ادعای سید بودن داره و ادعا داره که نسلش از نسل پیامبر هست مسئولیتش در قبال مردم و دینش و حتی پیامبر و ائمه بسیار سینگین هست ... حالا تا چه حد این موضوع سید بودن صحت داره نمیدونم ... اما خداوند گفته کسی که با تقواتر هست به خدا نزدیکتره نه گفته هر کی که سید هست هر کی که مرده هر کی زنه .... پس سید چه واقعی چه غیر واقعی انسان خاصی نیست و بر عکس مسئولیت بسیار بالایی داره ... خداوند در قرآن به پیامبر گفته به همه بگو من هم بشری هستم مثل شما ! پیامبر که بزرگ دین هست خداوند میگه بگو بشری هستم مثل شما و هیچوقت ادعای تقدس نداشتند ... حالا کسی که نسبتی به واقع داره یا نداره با خاندان پیامبر نمیتونه ادعای خاص بودن داشته باشه ...پس کلا به گمانم زیاد اهمیت نداره کسی سید هست یا نیست که اگر هست بسیار مسئول هست و باید بدونه که وظایفش سنگین هست :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تحلیل شما از سید بودن در حد زیبارو بودن هست ،احتمالا بسیاری از بازیگران هالیوود سید هستن و خبر ندارن، علم ثابت کرده که فقط با dna میشه همچین چیزی رو اثبات کرد ، در طول هزار سال چه کسی میتونه صحت یک شجره نامه رو اثبات کنه نکنه فرشتگان الهی در حال ثبت و ضبط اون بودن ، آشنایی شما با قرآن در حدیه که هنوز نمیدونی چیزی که در قران بهش تاکید شده و هم ردیف نماز هست زکاته نه خمس، آنچه که برای گرفتن خمس بهش استناد میشه یک آیه از سوره انفال هست با این مضمون

و بدانید که هر چیزی را به غنیمت گرفتید یک پنجم آن برای خدا و پیامبر و برای خویشاوندان [او] و یتیمان و بینوایان و در راه‏ماندگان است...

آنچه دسترنج شماست آیا غنیمت گرفته شده ، بهتره بیشتر مطالعه کنید

پ.ن حتی اگه آیه بالارو بشه به عنوان خمس در نظر گرفت من نمیبینم گفته باشه سید فقیر

عرض كردم سيد حسني ها زيباروهستند بگذريم

شما ميگي سيدي مطمئنا وجود نداره خب اين نظر شماست به نظرم بحث بي فايده و سرانجاميه!!

نه اينجا بحث خمسه نه بنده ميخوام اين بحثو ادامه بدم ولي من باب مطالعه بيشتر:

راغب اصفهانی می‏نویسد: «غَنـَمَ و غُنـم»:

به معنای دست‏یابی و رسیدن به چیزی است، در هر چیزی که انسان به آن دست پیدا کند، خواه از طریق جنگ یا غیر جنگ باشد: «و اعلموا أنما غنمتم من شيءٍ ...» ، «فکلوا مما غنمتم...» ، «فعند الله مغانم کثیرة». (مفردات راغب، مادۀ غنم، سورۀ انفال، آیۀ 41 ـ 69، سورۀ نساء، آیۀ 94).

اگه بحثي درباره خمس داريد تو باشگاه بوووووق در خدمتم

• Like 2
لینک به دیدگاه
عرض كردم سيد حسني ها زيباروهستند بگذريم

شما ميگي سيدي مطمئنا وجود نداره خب اين نظر شماست به نظرم بحث بي فايده و سرانجاميه!!

نه اينجا بحث خمسه نه بنده ميخوام اين بحثو ادامه بدم ولي من باب مطالعه بيشتر:

راغب اصفهانی می‏نویسد: «غَنـَمَ و غُنـم»:

به معنای دست‏یابی و رسیدن به چیزی است، در هر چیزی که انسان به آن دست پیدا کند، خواه از طریق جنگ یا غیر جنگ باشد: «و اعلموا أنما غنمتم من شيءٍ ...» ، «فکلوا مما غنمتم...» ، «فعند الله مغانم کثیرة». (مفردات راغب، مادۀ غنم، سورۀ انفال، آیۀ 41 ـ 69، سورۀ نساء، آیۀ 94).

اگه بحثي درباره خمس داريد تو باشگاه بوووووق در خدمتم

مقوله سیادت و مطرح شدن این مفهوم در جامعه تشیع ارتباط مستقیمی یه احکام خمس داره بنابراین ادامه بحث در مورد خمس پر بیراه نیست ، همینجا در خدمتیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
مقوله سیادت و مطرح شدن این مفهوم در جامعه تشیع ارتباط مستقیمی یه احکام خمس داره بنابراین ادامه بحث در مورد خمس پر بیراه نیست ، همینجا در خدمتیم

شرمنده چون هم اين تاپيك ظرفيتش تموم شده هم سابقه بحث ديني رو اينجا داشتم و ميدونم سرانجامش چيه پس براي همين هر چي شما بگي پيشاپيش قبول ميكنم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

اصلا برام مهم نیست بدونم ایا شجره نامه دارد ندارد یا غیره!!!

از یه چیزی جدیدا میسوزم و درد داره اینکه میبینم به عینه انسانها از ساده لوح بودن دیگران استفاده میکنند و خودشون رو با لقب سید جا میزنند و قصد نیرنگ و فریب دیگران رو دارند!

دوتا مورد میگم قضاوت با شما!

هفته گذشته برای خواهر من یه خواستگار اومد که سید بود!!!! به قدری مطرح کردند که سید هستند و فرزند رسول الله غیره که سوای موقعیت خوب اجتماعیشون خواهرم همونجا ردشون کرده بود! اینکه سید هستیم و هر کسی عروس ما بشه عروس خانم فاطمه زهرا (س) هست و من خودم عروس فاطمه زهرا هستم و مهرم باید کم باشه و ال باشه و بل باشه و باید زن از شوهرش حرف شنوی داشته باشه و الی اخر....

مورد دوم!!!!

محل کار من وسط شهر هست و محیط کاملا فرهنگی و اینکه در مکان امنی هستم هر چی بگم کم گفتم...

روز شنبه تنها بودم که آقایی در رو باز کرد و منو به نام صدا کرد :w58:سر و ضع کاملا اراسته!

+اینکه عکس حضرت امام پرچم جمهوری اسلامی و گلدوزی شده ی اسلام علیک یا حسین ابن علی ...به سینه داشت....اینایی که میگم کوچولو بودند و روی جلیقه اش نصب!

من همونجا ترسیدم از جام بلند شدم این آقا به شدت مخ زن بود و به شدت تعریف کار من و مقام من رو کرد و بعد با وجودی که سنشون جای پدر من بود خودش رو خاک زیر پای من میدونست و این جور حرفا! یه شیاد به تمام معنا!

بهم گفت که من این ور جوی و شما اون طرف جوی میخوام درخواستی از شما کنم که همینجا بمونه و این بین ما هم جوی روان و از این خزئبلات!!!

از من درخواست پول داشت به مبلغ صد هزار تومن!!! سنگ بزرگ علامت نزدن!

من هم رد کردم چون کوچکترین شناختی نسبت به ایشون نداشتم...و برام مشکوک بود !

ایشون ادعا میکرد که سید هستند و اگه سید نباشند خدا گردنشونو بشکنه!!!کوچیک من سید .... ط ب ا ط ب ا ی ی

:banel_smiley_4:

و شدیدا هم اصرار داشت که حالا که من این مبلغ رو ندارم هرچقدر در توانم هست رو بدم!

و مدام هم میگفت که سید هست و ازش پرسیدم منو از کجا میشناسید که به نام صدا کردید میگفت مادرم فاطمه زهرا و اقا امام زمان گفتند!!!!:ws52:

این کارا اسمشون چیه!!!!

سوئاستفاده از اینکه سید هستند! میگیم دومی نبود و در بود و نبودش شبهه هست! اولی که صد درصد بود!

پ ن

از استارتر عذر میخوام اگه موجب انحراف تاپیک شدم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اصلا برام مهم نیست بدونم ایا شجره نامه دارد ندارد یا غیره!!!

از یه چیزی جدیدا میسوزم و درد داره اینکه میبینم به عینه انسانها از ساده لوح بودن دیگران استفاده میکنند و خودشون رو با لقب سید جا میزنند و قصد نیرنگ و فریب دیگران رو دارند!

دوتا مورد میگم قضاوت با شما!

هفته گذشته برای خواهر من یه خواستگار اومد که سید بود!!!! به قدری مطرح کردند که سید هستند و فرزند رسول الله غیره که سوای موقعیت خوب اجتماعیشون خواهرم همونجا ردشون کرده بود! اینکه سید هستیم و هر کسی عروس ما بشه عروس خانم فاطمه زهرا (س) هست و من خودم عروس فاطمه زهرا هستم و مهرم باید کم باشه و ال باشه و بل باشه و باید زن از شوهرش حرف شنوی داشته باشه و الی اخر....

مورد دوم!!!!

محل کار من وسط شهر هست و محیط کاملا فرهنگی و اینکه در مکان امنی هستم هر چی بگم کم گفتم...

روز شنبه تنها بودم که آقایی در رو باز کرد و منو به نام صدا کرد :w58:سر و ضع کاملا اراسته!

+اینکه عکس حضرت امام پرچم جمهوری اسلامی و گلدوزی شده ی اسلام علیک یا حسین ابن علی ...به سینه داشت....اینایی که میگم کوچولو بودند و روی جلیقه اش نصب!

من همونجا ترسیدم از جام بلند شدم این آقا به شدت مخ زن بود و به شدت تعریف کار من و مقام من رو کرد و بعد با وجودی که سنشون جای پدر من بود خودش رو خاک زیر پای من میدونست و این جور حرفا! یه شیاد به تمام معنا!

بهم گفت که من این ور جوی و شما اون طرف جوی میخوام درخواستی از شما کنم که همینجا بمونه و این بین ما هم جوی روان و از این خزئبلات!!!

از من درخواست پول داشت به مبلغ صد هزار تومن!!! سنگ بزرگ علامت نزدن!

من هم رد کردم چون کوچکترین شناختی نسبت به ایشون نداشتم...و برام مشکوک بود !

ایشون ادعا میکرد که سید هستند و اگه سید نباشند خدا گردنشونو بشکنه!!!کوچیک من سید .... ط ب ا ط ب ا ی ی

:banel_smiley_4:

و شدیدا هم اصرار داشت که حالا که من این مبلغ رو ندارم هرچقدر در توانم هست رو بدم!

و مدام هم میگفت که سید هست و ازش پرسیدم منو از کجا میشناسید که به نام صدا کردید میگفت مادرم فاطمه زهرا و اقا امام زمان گفتند!!!!:ws52:

این کارا اسمشون چیه!!!!

سوئاستفاده از اینکه سید هستند! میگیم دومی نبود و در بود و نبودش شبهه هست! اولی که صد درصد بود!

پ ن

از استارتر عذر میخوام اگه موجب انحراف تاپیک شدم:icon_gol:

هدف این تایپیک هم همین بوده که عوام این آگاهی رو داشته باشن ادعایی که مدرکی براش نیس دست مایه کلی سوء استفاده قرار میگیره مسلما دید ما ایرانی ها به این مسائل باعث بروز این اتفاقات هست وقتی آنچه به ائمه ربط میدن بدون تفکر و چون و چرا قبول میکنیم راه برای سوء استفاده بسیاری هموار میشه:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هدف این تایپیک هم همین بوده که عوام این آگاهی رو داشته باشن ادعایی که مدرکی براش نیس دست مایه کلی سوء استفاده قرار میگیره مسلما دید ما ایرانی ها به این مسائل باعث بروز این اتفاقات هست وقتی آنچه به ائمه ربط میدن بدون تفکر و چون و چرا قبول میکنیم راه برای سوء استفاده بسیاری هموار میشه:w16:

دقیقا...و مادر من و مانند ایشون که با تفکر اعتقاد بسیارهستند...متاسفانه معتقد هستند که این خواستگار و این دسته افراد ادمهای خوبی هستند!!! به جنبه سوئ استفاده از لقبشون هیچ گونه توجهی ندارند!

کاش به جایی میرسیدیم که همه ادمها به این مهم میرسیدند که حق سوئ استفاده از مقام و منصبشون رو به خودشون نمیدادند!و دیگران هم انقدر پخته میشدند که با عقلشون تصمیم بگیرند نه با احساسشون!

راستی یادم رفت بگم اون آقا در بیرون از محل کاربا زرنگی تمام اسممنو فهمیده بود و موجب ترس همکار دیگه هم شده بود!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مشکلتون با سید بودن آدم هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

حاج مهدی مشکل با سید بودن آدم ها نیست ، مشکل با سوء استفاده از این القاب و عناوین جعلیه و سوء استفاده از انسان های ساده اندیش

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاج مهدی مشکل با سید بودن آدم ها نیست ، مشکل با سوء استفاده از این القاب و عناوین جعلیه و سوء استفاده از انسان های ساده اندیش

خب سو استفاده از القاب و عناوین همیشه بوده و فقط مختص سیدا نیست که...

راسش بعضی از دوستان حرفای قشنگی زدن و گفتن دلیل نمیشه چون سید، آدم پاک و معصومی باشه...و بعضی از دوستان هم یه سری حرفا زدن که راستش به من بر خورده...شایدم درست گفته باشن ولی بهم برخورده...

مثلا این حرف یعنی چی؟

ببینید اصلا سید و سادات و سایر القاب مسئله نیستن این ایرانیان که مشکل دارن!این چه رسمیه میرن مهر درست میکنن رو پول مملکت (!) میزنن به هم عیدی میدن!

خیلیم دلتون بخواد از دست سید عیدی بگیرین:icon_razz:

و....

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب سو استفاده از القاب و عناوین همیشه بوده و فقط مختص سیدا نیست که...

راسش بعضی از دوستان حرفای قشنگی زدن و گفتن دلیل نمیشه چون سید، آدم پاک و معصومی باشه...و بعضی از دوستان هم یه سری حرفا زدن که راستش به من بر خورده...شایدم درست گفته باشن ولی بهم برخورده...

مثلا این حرف یعنی چی؟

خیلیم دلتون بخواد از دست سید عیدی بگیرین:icon_razz:

و....

خب عزیز دل اگه سیدی ، از کجا فهمیدی سیدی شجره ناه داری ؟ این شجره نامه معتبره؟ چطور به دست شما رسیده؟ خب اینا همش سواله جبهه گرفتن نداره:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب عزیز دل اگه سیدی ، از کجا فهمیدی سیدی شجره ناه داری ؟ این شجره نامه معتبره؟ چطور به دست شما رسیده؟ خب اینا همش سواله جبهه گرفتن نداره:ws37:

خب مهدی جان دوست گلم سوالاتونو بپرسید و به جواب برسید ولی دیگه بی احترامی نکنید....

خب نمیخواید خمس بدید ندید دیگه واسه چی میگید سیدا سو استفاده میکنن...اصلا میخوای بدی برو به یه محتاج که میشناسی بده....

عیدی نمیخواید بگیرید نگیرید دیگه چرا رسم و رسوم رو به سخره میگیرید...

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب مهدی جان دوست گلم سوالاتونو بپرسید و به جواب برسید ولی دیگه بی احترامی نکنید....

خب نمیخواید خمس بدید ندید دیگه واسه چی میگید سیدا سو استفاده میکنن...اصلا میخوای بدی برو به یه محتاج که میشناسی بده....

عیدی نمیخواید بگیرید نگیرید دیگه چرا رسم و رسوم رو به سخره میگیرید...

خب نمیدونم از کجا ها رنجیدی من به نمایندگی از همه معذرت میخوام ، تو پست اول هم سه تا سوال مشخص پرسیدم که برام سوال بوده میخواستم کسی اطلاعات داره جواب بده بهم همین.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

عقیده ای که بنده نسبت به این موضوع دارم

احترام تمامی آدمیان با هر تفکری مبارک است چه سادات و چه غیر آن

محمد و تبارش هم به عقیده من نیامدند جز به هدایت آدمی

سادات نیز در لغت به فرزندان علی می گویند حال بگذریم که یا علوی ( از مادر غیر از فاطمه) و یا فاطمی (مادر فاطمه) هستند

محمد میفرماید: در قیامت تمامی دودمان ها بریده میشود جز دودمان من

و در بیانی دیگر میفرماید:

ای مردم من و علی پدران این امتتیم(نقل از علی بن موسی الرضا)

ار منظر پزشکی نیز وراثت اثبات شده است و میتوان آنرا در مجامع غلمی هم پیگیری کرد

اما نمیتوان گفت صرفا تمامی سادات خوبند یا بدند ، آدمی زاییده دو مادر است ، مادر خونی و محیط

حال نتیجه گیری من ، دودمانی از دودمان امت محمد که حتی اگر سادات نباشند اما آدمیانی باشند الهی و منصف و نیک کردار ، تباری غیر گسستنی دارند که نه نیاز به عید دارند و نه نیاز به شجره نامه ، بلکه مومند به سخن و فرمایش محمد که خود را پدر تمامی امتش دانسته ، البت اگر این امت واقعا امت باشند

باشد بیاندیشیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

این همه آدم(فقط تو ایران و جدایِ از سایر ممالک عرب) ، نمیتونن از نسل پیامبر باشن ...

میگن بچه هایی که در نتیجه تجاوز اعراب به زنانِ ایرانی به دنیا میومدن ، برای اینکه بدنامی روشون نمونه و بتونن تو جامعه زندگی کنن ، سعی میشده که منتسبشون کنن به پیامبر ...

که البته خوب پیامبر و اسلام هم بحثشون با اعراب جداست دیگه !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...