Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ شنبه عید غدیر خم هست و از قدیم الایام این عید به عید سادات معروف بوده در این روز کسانی که بهشون سید گفته میشه عیدی میدن ، پیشاپیش این عید رو به همگی تبریک میگم. خب سید به کسی میگن که نسلش به ائمه برسه ، ولی آیا سید بودن یه چیز واقعی هست ؟ آیا کسانی به نام سید وجود دارند؟ دو تا مورد مطرح میکنم. 1- من شنیدم بعد از 7 نسل دیگه آدما نسبت به هم غریبه محسوب میشن آیا کسی در این مورد نظری داره؟ 2- من شنیدم واژه سید از زمان صفویان به وجود اومده ، بعد از حمله اعراب به ایران فرزندانی که از اعراب وحشی به دنیا میومدن نسبت به ایرانی ها برتری داشتن و به اون ها سید به معنی آقا اطلاق میشد و این لقب نسل به نسل روی اونها موند ، بعد از به قدرت رسیدن صفویان و تشکیل حکومت شیعی چون این مورد وجه مناسبی برای حکومت ضد سنی نداشت اینطور به مردم قبولوندن که سید کسی هست که نسلش به ائمه میرسه آیا این نظریه میتونه درست باشه؟ 3- به فرض که نسل بعضی ها به ائمه برسه صحت این ادعا چگونه سنجیده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ راستش برای من زیاد فرقی ندارن یا اینکه دستشون میگن خوبه اینا نه مثل بقیه ولی لزوما آدم سید حالا آدم خوبی نیست خیلی هم بد پیدا میشن.دیگه یه لقبه که دارن 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ پدیده ای به نام شناسنامه از زمان رضاخان وارد ایران شد. همون زمان مثلا طرف پسرش میمرد، شناسنامه برادر رو میذاشت واسه اون یکی !!! متولد بر فرض 1300 بوده، میزدن 1280 !!!! اونم توی این سده اخیر، حالا شما حساب کنید، هیچ سیستم حکومتی برای ثبت احوال در کار نباشه، شما فردا کافیه خواب نما میشدی، سید در میومدی !!! البته داستان سیدها ارتباطی هم با داستان هزاران امام زاده در ایران دارد، استارتش هم گامی بوده برای جلوگیری از کشتار مغول ها. مغول ها پس از مدتی در ایران مسلمان میشن و نسبت به اولیای دین تعصب پیدا میکنند، تنها مقبره هایی که خراب نمیکردند، امامزاده های رسیده به نسل محمد پیامبر اسلام بوده. ایرانی ها هم شروع کرده اند به ساختن شجره طیبه برای امامزاده و خودشون تا در امان باشند. این قضیه سید و امامزاده از چندین سال پس از حمله مغول شروع شده و در صفویه اوج گرفته....:icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ یادش بخیر تو دانشگاهمون یه بوفه داشتیم که یه آدم خجسته ای اومده بود اینو گرفته بود. بعد یکی از بچه های اکیپ ما گفت بچه ها دم خونه ما یه سوپر مارکتِ که به صاحبش میگیم سید بیاید به اینم بگیم سید. حالا طرف از بغل امام زاده هم رد نشده بود. هیچی دیگه چند وقت پیش بعد چند سال رفتم دانشگاه دیدم همه دارن بهش میگن سید سید. 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ یادش بخیر تو دانشگاهمون یه بوفه داشتیم که یه آدم خجسته ای اومده بود اینو گرفته بود.بعد یکی از بچه های اکیپ ما گفت بچه ها دم خونه ما یه سوپر مارکتِ که به صاحبش میگیم سید بیاید به اینم بگیم سید. حالا طرف از بغل امام زاده هم رد نشده بود. هیچی دیگه چند وقت پیش بعد چند سال رفتم دانشگاه دیدم همه دارن بهش میگن سید سید. این به شدت درسته بعضیا واقعا اینطوری سیدن 4 لینک به دیدگاه
rap0081 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ اگه دیدی یه نفر روزهای هفته حالش خوبه و فقط چهارشنبه ها جوشی میشه بدون که سیده 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اگه دیدی یه نفر روزهای هفته حالش خوبه و فقط چهارشنبه ها جوشی میشه بدون که سیده اینم که جزو خرافاته ، حالا جدا از شوخی کسی جواب سوالامو نمیدونه ؟ از کجا میشه تشخیص داد سید بودن واقعیه یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ اینم که جزو خرافاته ، حالا جدا از شوخی کسی جواب سوالامو نمیدونه ؟ از کجا میشه تشخیص داد سید بودن واقعیه یا نه؟ من شنیدم از رو شجره نامه میشه فهمید، و اینطور که تو بحث ها دارن میگن، شجره نامه هم ساختگیه :-؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ من شنیدم از رو شجره نامه میشه فهمید، و اینطور که تو بحث ها دارن میگن، شجره نامه هم ساختگیه :-؟ شجره نامه رو کی میتونه تایید کنه نکنه یه نفر مامور بوده از زمان ائمه از بچه هاشون آمار گیری کنه 4 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ شجره نامه رو کی میتونه تایید کنه نکنه یه نفر مامور بوده از زمان ائمه از بچه هاشون آمار گیری کنه نمیدونم والا! من خودم تا حالا به این چیزا فکر نکردم. سید و غیر سید برام محترمه 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ از نظر احترام و انسان خوب یا بد بودن که برای من فرقی نداره.پسر حضرت نوح بد بوده و زن فرعون خوب.نسل به نظر من اهمیتی نداره. ولی از نظر شجره نامه باید گفت که میشه در بعضی از موارد فهمید که به چه کسی برمیگرده. مثلا من خودم چند نسل قبل خودمو میدونم که کجا زندگی میکردن و کی بودن و... و اینکه خوب معمولا سیدها شجره نامه ای دارن. یه نمونه ی مستندشو خودم دیدم که دوست مادرم طباطبایی هستن تا جایی که توی شجره نامشون که دست بزرگ فامیلشون یعنی پدرشون هست دیدم یک نسل عوام هم ندارن نه خودشون و نه شوهرشون. نمیشه تضمین کرد که درسته این شجره نامه ها.ولی خوب ارزش خاصی بین ما شیعیان دارن. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ همیشه میگن به ریش نیست... به ریشه است... خیلیا اسما سید هستن اما از 100تا آدم غیر سید بد ترن برعکس خیلیا سید نیستن ولی از 100تا از سید ها بهترن این فقط یه نشونه است که اول اسم میاد تا آدما بفهمن که حتی اگه زاده ی امام معصوم هم باشن، دلیل این نمیشه که از خطا و اشتباه مبری باشن درستیش هم درسته... (سید بودنشون رو میگم) هر خانواده از سادات یه شجره نامه داره که به امام معصوم پدرش برمیگرده... معمولا کسایی که تو ایران از سادات هستن از امام سجاد هستن که علت خودشو داره در مورد سوال دومتم اطلاعی ندارم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ همیشه میگن به ریش نیست... به ریشه است...خیلیا اسما سید هستن اما از 100تا آدم غیر سید بد ترن برعکس خیلیا سید نیستن ولی از 100تا از سید ها بهترن این فقط یه نشونه است که اول اسم میاد تا آدما بفهمن که حتی اگه زاده ی امام معصوم هم باشن، دلیل این نمیشه که از خطا و اشتباه مبری باشن درستیش هم درسته... (سید بودنشون رو میگم) هر خانواده از سادات یه شجره نامه داره که به امام معصوم پدرش برمیگرده... معمولا کسایی که تو ایران از سادات هستن از امام سجاد هستن که علت خودشو داره در مورد سوال دومتم اطلاعی ندارم شجره نامه با چه استنادی معتبره؟ هر کسی میتونه یکی درست کنه ، صحت اینکه کسی از نسلی هست فقط با dna قابل اثباته 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ شجره نامه با چه استنادی معتبره؟ هر کسی میتونه یکی درست کنه ، صحت اینکه کسی از نسلی هست فقط با dna قابل اثباته دوست عزیز اینا فقط یه بهونه اس.... راستش شجره نامه ها الان بیشتر توی قم مرکز نگداری اسناد اسلامی نگهداری میشن... برا اینکه فرضا اسم یه نفر توی اونا برا لزوما باید فرزند همون کسی باشه که اسمش توی شجره نامه هست و اینکه فکر کنم دو تا شاهد هم میخواد... با این حال سید بودن فقط و فقط یه نشونه اس... یه چیز دیگه هم بگم و اونم اینه که الان دیگه با توجه به اومدن شناسنامه ها و شرایط جدید نزدیک به 2 نسله این شجره نامه ها نوشته نمیشن و فقط نگهداری میشن 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ منم میگم این سید بودن صحت نداره . ببینید اصلا سید و سادات و سایر القاب مسئله نیستن این ایرانیان که مشکل دارن!این چه رسمیه میرن مهر درست میکنن رو پول مملکت (!) میزنن به هم عیدی میدن! عید غدیر عروسی دعوت بودیم دختره با همه پسرا رقصید بعد چک کرد کسی جانمونده باشه بعد یه سبد دستش گرفت با قر و فر توش پول نو بود به همه عیدی داد چون ایشون سیده بودند !!!!!دقت داشته باشین اول به پسرا داد!!! این نوع شیعه بودنتون تو حلقم 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ شنبه عید غدیر خم هست و از قدیم الایام این عید به عید سادات معروف بوده در این روز کسانی که بهشون سید گفته میشه عیدی میدن ، پیشاپیش این عید رو به همگی تبریک میگم.خب سید به کسی میگن که نسلش به ائمه برسه ، ولی آیا سید بودن یه چیز واقعی هست ؟ آیا کسانی به نام سید وجود دارند؟ دو تا مورد مطرح میکنم. 1- من شنیدم بعد از 7 نسل دیگه آدما نسبت به هم غریبه محسوب میشن آیا کسی در این مورد نظری داره؟ 2- من شنیدم واژه سید از زمان صفویان به وجود اومده ، بعد از حمله اعراب به ایران فرزندانی که از اعراب وحشی به دنیا میومدن نسبت به ایرانی ها برتری داشتن و به اون ها سید به معنی آقا اطلاق میشد و این لقب نسل به نسل روی اونها موند ، بعد از به قدرت رسیدن صفویان و تشکیل حکومت شیعی چون این مورد وجه مناسبی برای حکومت ضد سنی نداشت اینطور به مردم قبولوندن که سید کسی هست که نسلش به ائمه میرسه آیا این نظریه میتونه درست باشه؟ 3- به فرض که نسل بعضی ها به ائمه برسه صحت این ادعا چگونه سنجیده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1-من نشنيدم!! 2-شما هر چي بشنويد باور ميكنيد؟!!! 3-معمولا سادات اصيل شجره نامه دارند كه بعضيهاش تاريخي محسوب ميشه ضمن اينكه سادات معمولا شهره حداقل محلشون تو طول تاريخ بودند پس اگه كسي خارج از اين سيستم بخواد وارد بشه به احتمال زياد لو ميره نمونش رو هم سراغ دارم طايفه اي كه هيچ شباهتي به سيدها ندارند ولي تو شناسنامش زده سيد!! سيد بودن هيچ مصونيتي نمياره برعكس شايد تكليفم بياره ولي اگه كسي به احترام ائمه به اونها احترام(در حد عرف) گذاره حداقلش اينه به خودش احترام گذاشته گرچه احتمالا اين احترام بيشتر به خاطر لباس هست چون معمولا اين احترام به سيدهاي غيرروحاني گذاشته نميشه 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ 1-من نشنيدم!!2-شما هر چي بشنويد باور ميكنيد؟!!! 3-معمولا سادات اصيل شجره نامه دارند كه بعضيهاش تاريخي محسوب ميشه ضمن اينكه سادات معمولا شهره حداقل محلشون تو طول تاريخ بودند پس اگه كسي خارج از اين سيستم بخواد وارد بشه به احتمال زياد لو ميره نمونش رو هم سراغ دارم طايفه اي كه هيچ شباهتي به سيدها ندارند ولي تو شناسنامش زده سيد!! سيد بودن هيچ مصونيتي نمياره برعكس شايد تكليفم بياره ولي اگه كسي به احترام ائمه به اونها احترام(در حد عرف) گذاره حداقلش اينه به خودش احترام گذاشته گرچه احتمالا اين احترام بيشتر به خاطر لباس هست چون معمولا اين احترام به سيدهاي غيرروحاني گذاشته نميشه من مواردی که شنیدم آوردم تا دوستان هم نظر بدن ، سیدها مگه قیافه خاصی دارن ؟ شجره نامه اعتبارش از کجا نشات میگیره شاید اعتباری که شما مد نظرته فقط به اینه که گروهی در قوم همچین بازاریو از قدیم راه انداختن ، نکنه فراموش کردی خمس به سید تعلق میگیره و انسانهای ساده اندیش زیادی به دادن خمس ایمان دارن ، خیلی ساده ای اگه فک کنی فقط بحث احترام مطرحه ، نه عزیزم این یک کسبه و پول خوبی هم توش هست ، همونطور که قبلا گفتم فقط بر اساس dna میشه ادعا کرد کی از چه نسلیه بنابر این از شجره نامه های ساختگی برای من حرف نزنین 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ والا قصد جسارت یا توهین ندارم ها اما من هر وقت اسم سید رو میشنوم ناخود آگاه یاد عباس آقا می افتم ( حتی یک درصد هم به سید بودن و شجره نامه و این چیزا اعتقاد ندارم...احترام به افراد رو هم بر اساس سید بودن و نبودن قرار نمیدم...ولی کلا بعضی از به اصطلاح سیدها رو نمیشه تحمل کرد... ) 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ من مواردی که شنیدم آوردم تا دوستان هم نظر بدن ، سیدها مگه قیافه خاصی دارن ؟ شجره نامه اعتبارش از کجا نشات میگیره شاید اعتباری که شما مد نظرته فقط به اینه که گروهی در قوم همچین بازاریو از قدیم راه انداختن ، نکنه فراموش کردی خمس به سید تعلق میگیره و انسانهای ساده اندیش زیادی به دادن خمس ایمان دارن ، خیلی ساده ای اگه فک کنی فقط بحث احترام مطرحه ، نه عزیزم این یک کسبه و پول خوبی هم توش هست ، همونطور که قبلا گفتم فقط بر اساس dna میشه ادعا کرد کی از چه نسلیه بنابر این از شجره نامه های ساختگی برای من حرف نزنین سيدهاي حسني معمولا زيبارو هستند ولي منظورم اين بود همه شجره نامه ندارند. ببين همونطور كه اثبات سيد بودن نياز به شجره نامه داره نفي اون هم محتاج دليله پس اينطور به راحتي نگين همه شجره نامه ها الكيند گرچه سيد بودن يا نبودن به نظرم في نفسه شرافتي بر خلق نمياره.ولي معمولا اون سيدهايي كه به واسطه پدرانشون مشهور جامعه اي ميشند احتمال سيد نبودنشون كمتره چون در مرور زمان حتما حداقل يك نفر پيدا ميشه كه دروغ اونها رو افشا كنه شما دورانديشي كه فكر ميكني نص صريح قرآن براي منفعت طلبي سيدهاست گرچه بر سطحي بودن حرفت همين بس كه زكات به سادات تعلق نميگيره همچنين خمس فقط به فقراي از اونها تعلق ميگيره پ.ن:در حد توصيه نيستم ولي انتخاب عنوانت بسيار سطحي بود لااقل مينوشتي نقد و بررسي سيادت!! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ سيدهاي حسني معمولا زيبارو هستند ولي منظورم اين بود همه شجره نامه ندارند.ببين همونطور كه اثبات سيد بودن نياز به شجره نامه داره نفي اون هم محتاج دليله پس اينطور به راحتي نگين همه شجره نامه ها الكيند گرچه سيد بودن يا نبودن به نظرم في نفسه شرافتي بر خلق نمياره.ولي معمولا اون سيدهايي كه به واسطه پدرانشون مشهور جامعه اي ميشند احتمال سيد نبودنشون كمتره چون در مرور زمان حتما حداقل يك نفر پيدا ميشه كه دروغ اونها رو افشا كنه شما دورانديشي كه فكر ميكني نص صريح قرآن براي منفعت طلبي سيدهاست گرچه بر سطحي بودن حرفت همين بس كه زكات به سادات تعلق نميگيره همچنين خمس فقط به فقراي از اونها تعلق ميگيره پ.ن:در حد توصيه نيستم ولي انتخاب عنوانت بسيار سطحي بود لااقل مينوشتي نقد و بررسي سيادت!! تحلیل شما از سید بودن در حد زیبارو بودن هست ،احتمالا بسیاری از بازیگران هالیوود سید هستن و خبر ندارن، علم ثابت کرده که فقط با dna میشه همچین چیزی رو اثبات کرد ، در طول هزار سال چه کسی میتونه صحت یک شجره نامه رو اثبات کنه نکنه فرشتگان الهی در حال ثبت و ضبط اون بودن ، آشنایی شما با قرآن در حدیه که هنوز نمیدونی چیزی که در قران بهش تاکید شده و هم ردیف نماز هست زکاته نه خمس، آنچه که برای گرفتن خمس بهش استناد میشه یک آیه از سوره انفال هست با این مضمون و بدانید که هر چیزی را به غنیمت گرفتید یک پنجم آن برای خدا و پیامبر و برای خویشاوندان [او] و یتیمان و بینوایان و در راهماندگان است... آنچه دسترنج شماست آیا غنیمت گرفته شده ، بهتره بیشتر مطالعه کنید پ.ن حتی اگه آیه بالارو بشه به عنوان خمس در نظر گرفت من نمیبینم گفته باشه سید فقیر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده