sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ چرا من نمی تونم دانلود کنم؟؟؟:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ منم نمیتونم دانلودش کنم فاطمهههههههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ چرا من نمی تونم دانلود کنم؟؟؟:icon_razz: منم نمیتونم دانلودش کنم فاطمهههههههههههههههههه دوباره امتحان کنید! چک کردم مشکلی نداشت 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ دوباره امتحان کنید! چک کردم مشکلی نداشت نمیشه..کلا قفل میکنه 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ دوستان خوبم....من هم همین مشکل رو داشتم...با گوگل کروم نمی شه....از سایر مرور گرها استفاده کنین..... من خودم شخصا تونستم با مدتی صبوری با اینترنت اکسپلور مجله رو ببینم... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ بچه هاااا یه مطالبتون رو به این آدرس بفرستید . mehraz@noandishaan.com 4 لینک به دیدگاه
maryam_panah 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ اونایی که تونستن دنلود کنن برای منم بفرستن maryam_panah2001@yahoo.com ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ چرا من نمی تونم دانلود کنم؟؟؟:icon_razz: منم نمیتونم دانلودش کنم فاطمهههههههههههههههههه اونایی که تونستن دنلود کنن برای منم بفرستنmaryam_panah2001@yahoo.com ممنون میشم از اینجا میتونید دانلود کنید : مجلات نواندیشان 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ دمه همتون گرم و خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ بچه هاااا یه مطالبتون رو به این آدرس بفرستید . mehraz@noandishaan.com چه مطالبییییییی؟ 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خسته نباشید ولی چرا نمیشه دانلود کرد یعنی میشه ولی قطع میشه یکم که رفت بهتره یه جا بهتر اپلود کنید مثلا سرورا مجید انلاین خوبه 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها شماره بعدی هم داره آماده میشه ولی چرا کسی مطلبی نفرستاد ؟ انتظار همکاری بیشتری داشتم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها شماره بعدی هم داره آماده میشه ولی چرا کسی مطلبی نفرستاد ؟ انتظار همکاری بیشتری داشتم سلام آقا من همش توپستای قبل گفتم چه مطالبی بفرستم کسی نگفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. خوالان چه مطالبی؟ بیا ولطفی کن و پیغام واسم بده که سریع ببینم.... واسه جلدم شایدیتونم کمکی کنم. منتظررررررررررررررررررررررررررررررررررم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام آقا من همش توپستای قبل گفتم چه مطالبی بفرستم کسی نگفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. خوالان چه مطالبی؟ بیا ولطفی کن و پیغام واسم بده که سریع ببینم.... واسه جلدم شایدیتونم کمکی کنم. منتظررررررررررررررررررررررررررررررررررم سلام گلم هی وای من پس چرا من ندیدم حالا اشکال نداره هنوزم دیر نیست مرسی عزیزم تو هر زمینه ای از معماری که میتونی مثل : مباحث فنی، معرفی بناهای معروف و بناهای تاریخی ، گرایش های معماری و ..... 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام گلم هی وای من پس چرا من ندیدم حالا اشکال نداره هنوزم دیر نیست مرسی عزیزم تو هر زمینه ای از معماری که میتونی مثل : مباحث فنی، معرفی بناهای معروف و بناهای تاریخی ، گرایش های معماری و ..... باشه.شب میسندم نفرستادم بدون یادم رفته یه پیام بده 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اااااااا فاطمه جان چرا نگفته بودی خواهر! من نمیدونستم یه مبحث از کتاب سرپناه لویی کان رو برای تحقیقم ترجمه کردم میتونم برات بفرستم،اگه به درد میخوره بگو تا ویرایشش کنم و بفرستم برات خانومی 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اااااااا فاطمه جان چرا نگفته بودی خواهر!من نمیدونستم یه مبحث از کتاب سرپناه لویی کان رو برای تحقیقم ترجمه کردم میتونم برات بفرستم،اگه به درد میخوره بگو تا ویرایشش کنم و بفرستم برات خانومی تو پست اول گفته بودم مرسی فائزه جوووووووووووونم :w36: خیلی خوبهههههههه گلم اگه بفرستی ممنون میشم به این آدرس ایمیل کن : mehraz@noandishaan.com 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تو پست اول گفته بودم مرسی فائزه جوووووووووووونم :w36: خیلی خوبهههههههه گلم اگه بفرستی ممنون میشم به این آدرس ایمیل کن : mehraz@noandishaan.com باشه عزیزم فقط تا کی وقت دارم بفرستمش؟ چون هم باید ویرایشش کنم و هم تایپ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ باشه عزیزمفقط تا کی وقت دارم بفرستمش؟ چون هم باید ویرایشش کنم و هم تایپ هر وقت تونستی بفرست گلم سعی میکنم تا هفته ی آینده این شماره رو آماده کنم اگه به این شماره نرسید برای شماره بعدی میزارمش دست گلت هم درد نکنه عزیزم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ هر وقت تونستی بفرست گلم سعی میکنم تا هفته ی آینده این شماره رو آماده کنم اگه به این شماره نرسید برای شماره بعدی میزارمش دست گلت هم درد نکنه عزیزم باشه خانومی ایشالا تا سه شنبه چهارشنبه برات میفرستمش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده