*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2012 چرا من نمی تونم دانلود کنم؟؟؟:icon_razz: منم نمیتونم دانلودش کنم فاطمهههههههههههههههههه دوباره امتحان کنید! چک کردم مشکلی نداشت 4
*mini* 37778 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 دوباره امتحان کنید! چک کردم مشکلی نداشت نمیشه..کلا قفل میکنه 4
sam arch 55879 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 دوستان خوبم....من هم همین مشکل رو داشتم...با گوگل کروم نمی شه....از سایر مرور گرها استفاده کنین..... من خودم شخصا تونستم با مدتی صبوری با اینترنت اکسپلور مجله رو ببینم... 3
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2012 بچه هاااا یه مطالبتون رو به این آدرس بفرستید . mehraz@noandishaan.com 4
maryam_panah 26 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 اونایی که تونستن دنلود کنن برای منم بفرستن maryam_panah2001@yahoo.com ممنون میشم 3
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2012 چرا من نمی تونم دانلود کنم؟؟؟:icon_razz: منم نمیتونم دانلودش کنم فاطمهههههههههههههههههه اونایی که تونستن دنلود کنن برای منم بفرستنmaryam_panah2001@yahoo.com ممنون میشم از اینجا میتونید دانلود کنید : مجلات نواندیشان 2
memmar 6829 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 بچه هاااا یه مطالبتون رو به این آدرس بفرستید . mehraz@noandishaan.com چه مطالبییییییی؟ 1
Number_One 488 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 خسته نباشید ولی چرا نمیشه دانلود کرد یعنی میشه ولی قطع میشه یکم که رفت بهتره یه جا بهتر اپلود کنید مثلا سرورا مجید انلاین خوبه 7
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 بچه ها شماره بعدی هم داره آماده میشه ولی چرا کسی مطلبی نفرستاد ؟ انتظار همکاری بیشتری داشتم 5
memmar 6829 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 بچه ها شماره بعدی هم داره آماده میشه ولی چرا کسی مطلبی نفرستاد ؟ انتظار همکاری بیشتری داشتم سلام آقا من همش توپستای قبل گفتم چه مطالبی بفرستم کسی نگفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. خوالان چه مطالبی؟ بیا ولطفی کن و پیغام واسم بده که سریع ببینم.... واسه جلدم شایدیتونم کمکی کنم. منتظررررررررررررررررررررررررررررررررررم 3
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 سلام آقا من همش توپستای قبل گفتم چه مطالبی بفرستم کسی نگفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت. خوالان چه مطالبی؟ بیا ولطفی کن و پیغام واسم بده که سریع ببینم.... واسه جلدم شایدیتونم کمکی کنم. منتظررررررررررررررررررررررررررررررررررم سلام گلم هی وای من پس چرا من ندیدم حالا اشکال نداره هنوزم دیر نیست مرسی عزیزم تو هر زمینه ای از معماری که میتونی مثل : مباحث فنی، معرفی بناهای معروف و بناهای تاریخی ، گرایش های معماری و ..... 3
memmar 6829 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 سلام گلم هی وای من پس چرا من ندیدم حالا اشکال نداره هنوزم دیر نیست مرسی عزیزم تو هر زمینه ای از معماری که میتونی مثل : مباحث فنی، معرفی بناهای معروف و بناهای تاریخی ، گرایش های معماری و ..... باشه.شب میسندم نفرستادم بدون یادم رفته یه پیام بده 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 اااااااا فاطمه جان چرا نگفته بودی خواهر! من نمیدونستم یه مبحث از کتاب سرپناه لویی کان رو برای تحقیقم ترجمه کردم میتونم برات بفرستم،اگه به درد میخوره بگو تا ویرایشش کنم و بفرستم برات خانومی 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 اااااااا فاطمه جان چرا نگفته بودی خواهر!من نمیدونستم یه مبحث از کتاب سرپناه لویی کان رو برای تحقیقم ترجمه کردم میتونم برات بفرستم،اگه به درد میخوره بگو تا ویرایشش کنم و بفرستم برات خانومی تو پست اول گفته بودم مرسی فائزه جوووووووووووونم :w36: خیلی خوبهههههههه گلم اگه بفرستی ممنون میشم به این آدرس ایمیل کن : mehraz@noandishaan.com 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 تو پست اول گفته بودم مرسی فائزه جوووووووووووونم :w36: خیلی خوبهههههههه گلم اگه بفرستی ممنون میشم به این آدرس ایمیل کن : mehraz@noandishaan.com باشه عزیزم فقط تا کی وقت دارم بفرستمش؟ چون هم باید ویرایشش کنم و هم تایپ 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 باشه عزیزمفقط تا کی وقت دارم بفرستمش؟ چون هم باید ویرایشش کنم و هم تایپ هر وقت تونستی بفرست گلم سعی میکنم تا هفته ی آینده این شماره رو آماده کنم اگه به این شماره نرسید برای شماره بعدی میزارمش دست گلت هم درد نکنه عزیزم 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 هر وقت تونستی بفرست گلم سعی میکنم تا هفته ی آینده این شماره رو آماده کنم اگه به این شماره نرسید برای شماره بعدی میزارمش دست گلت هم درد نکنه عزیزم باشه خانومی ایشالا تا سه شنبه چهارشنبه برات میفرستمش 1
ارسال های توصیه شده