*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 30 دی، 2012 سلاااااااااااااااااام به همه ی دوستان گل مهراز دومین مجله ی معماری منتشر شد منتظر خوندن نظراتتون در مورد این شماره از مجله هستم در ضمن هر کدوم از شما دوستان گلم که میتونید برای شماره ی بعدی مجله که ماه آینده منتشر میشه همکاری کنه تو این تاپیک اعلام آمادگی کنه به این تاپیک هم سربزنید: مجلات معماری جا داره از همه کسانی که در تهیه این مجله همکاری کردن تشکر کنم خصوصا این عزیزان که برای مجله مطالبشون رو ارسال کردن * Ven000s * *mini* sam arch zahra22 دستتون درد نکنه نسخه آنلاین : http://www.noandishaan.com/majaleh/memari/2/ 28
.FatiMa 36559 ارسال شده در 31 دی، 2012 دست همگی درد نکنه فاطمه جان من نتونستم دان کنم در ضمن به ممد بگو این تاپیکو بذاره بالای انجمن تو تبلیغات 11
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 31 دی، 2012 دست همگی درد نکنهفاطمه جان من نتونستم دان کنم در ضمن به ممد بگو این تاپیکو بذاره بالای انجمن تو تبلیغات منم نتونستم دانلود کنم میگه صفجه مورد نظر یافت نشد فکر کنم مشکل پرشین گیگ بود دوباره آپلود کردم باشه بهش میگم 8
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 31 دی، 2012 خیلی خیلی عالی بود فاطمه جان :hapydancsmil: دستت درد نکنه عزیزم از بقیه دوستان هم به خاطر فرستادن مطالب خوبشون سپاسگزارم :hapydancsmil: 8
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 31 دی، 2012 مجله خیلی خیلی زیبا و پرباری هستش, از همه عزیزانی که در تهیه این مجله زحمت کشیدن تشکر میکنم, دست تک تک تون درد نکنه. مجله تون از نظر محتوا خیلی خوبه , اما یکی دو تا مورد رو میخواستم بهتون گوشزد کنم: 1 - برای نوشتن تمام مطالب از حروف Bold شده استفاده نمیشه, استفاده از این حالت برای مشخص کردن یه مورد خاصه. (یه کلمه خاص, تا مخاطب به اون توجه کنه) 2 - مطالبی که در صفحات بود, Justify نشده بود. برای همه تون آرزوی موفقیت دارم. 10
*mini* 37778 ارسال شده در 31 دی، 2012 خیلی عالیهههههههههههههههههههههههههههههه ممنون از همگییییییییییییییییییییییییییی مرسی فاطمه جوننن من برا مجله کلا عضو ثابتم 9
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 31 دی، 2012 تبریک میگم به تمامی دست اندرکاران این مجله خسته نباشید میگم 10
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 دی، 2012 فاااااطمه جونم؛ خیلییییی خوب شده عزیزم؛ خسته نباشی و ممنون از زحمتی که کشیدی و ممنونم از دوستانی که مطالب رو فرستادن
sam arch 55879 ارسال شده در 31 دی، 2012 دست دست اندرکاران این حرکت علمی درد نکنه.... امیدوارم هم از نظر کیفیت و کمیت در شماره های بعدی عالی و عالی تر شه.. 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 31 دی، 2012 دستتون درد نکنه خسته هم نباشید خیلی... منکه دیشب هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم اما الان مثه اینکه داره میشه 6
fargol_2408 3453 ارسال شده در 31 دی، 2012 منم تشکر میکنم و خسته نباشید میگم به همه دوستانی که کمک کردن هنوز دانلودش نکردم البته!هر وقت دیدم،نکته ای به نظرم رسید حتما میام میگم موفق باشید :icon_gol: 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 31 دی، 2012 خیلی خسته نباشین شماره ی بعدی رو کی شروع میکنین،میخوام مطلب بفرستم 6
tina-arch مهمان ارسال شده در 1 بهمن، 2012 واقعا خسته نباشید خیلی عالی بود منم تو شماره بعدی هر کاری ازم بربیاد انجام میدم
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2012 مرسی از لطف همه دوستان عزیزی که نظر دادن عزیزانی که دوست دارن مطالبشون رو بفرستن میتونن از همین امروز به این ایمیل ارسال کنن =====> mehraz@noandishaan.com دوستانی هم که میتونن در طراحی جلد و خلاصه کردن مطالب کمک کنن اعلام آمادگی کنن 7
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 واقعا خیلییییییییی عالی بود،لذت بردم ازهمه ی دوستای گلم تشکر ویژه دارم اگر برای شماره بعد بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم 4
ارسال های توصیه شده