*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااام به همه ی دوستان گل مهراز دومین مجله ی معماری منتشر شد منتظر خوندن نظراتتون در مورد این شماره از مجله هستم در ضمن هر کدوم از شما دوستان گلم که میتونید برای شماره ی بعدی مجله که ماه آینده منتشر میشه همکاری کنه تو این تاپیک اعلام آمادگی کنه به این تاپیک هم سربزنید: مجلات معماری جا داره از همه کسانی که در تهیه این مجله همکاری کردن تشکر کنم خصوصا این عزیزان که برای مجله مطالبشون رو ارسال کردن * Ven000s * *mini* sam arch zahra22 دستتون درد نکنه نسخه آنلاین : http://www.noandishaan.com/majaleh/memari/2/ 28 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ دست همگی درد نکنه فاطمه جان من نتونستم دان کنم در ضمن به ممد بگو این تاپیکو بذاره بالای انجمن تو تبلیغات 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ منم نتونستم دانلود کنم میگه صفجه مورد نظر یافت نشد 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ دست همگی درد نکنهفاطمه جان من نتونستم دان کنم در ضمن به ممد بگو این تاپیکو بذاره بالای انجمن تو تبلیغات منم نتونستم دانلود کنم میگه صفجه مورد نظر یافت نشد فکر کنم مشکل پرشین گیگ بود دوباره آپلود کردم باشه بهش میگم 8 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ مرسی.شماره بعدی هرمطلبی بود بگید حتما میفرستم براتون 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خیلی عالی بود فاطمه جان :hapydancsmil: دستت درد نکنه عزیزم از بقیه دوستان هم به خاطر فرستادن مطالب خوبشون سپاسگزارم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ مجله خیلی خیلی زیبا و پرباری هستش, از همه عزیزانی که در تهیه این مجله زحمت کشیدن تشکر میکنم, دست تک تک تون درد نکنه. مجله تون از نظر محتوا خیلی خوبه , اما یکی دو تا مورد رو میخواستم بهتون گوشزد کنم: 1 - برای نوشتن تمام مطالب از حروف Bold شده استفاده نمیشه, استفاده از این حالت برای مشخص کردن یه مورد خاصه. (یه کلمه خاص, تا مخاطب به اون توجه کنه) 2 - مطالبی که در صفحات بود, Justify نشده بود. برای همه تون آرزوی موفقیت دارم. 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ خیلی عالیهههههههههههههههههههههههههههههه ممنون از همگییییییییییییییییییییییییییی مرسی فاطمه جوننن من برا مجله کلا عضو ثابتم 9 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ تبریک میگم به تمامی دست اندرکاران این مجله خسته نباشید میگم 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ فاااااطمه جونم؛ خیلییییی خوب شده عزیزم؛ خسته نباشی و ممنون از زحمتی که کشیدی و ممنونم از دوستانی که مطالب رو فرستادن لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ دست دست اندرکاران این حرکت علمی درد نکنه.... امیدوارم هم از نظر کیفیت و کمیت در شماره های بعدی عالی و عالی تر شه.. 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ خیلییییییی عالیهههه دست همگی درد نکنه...:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه خسته هم نباشید خیلی... منکه دیشب هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم اما الان مثه اینکه داره میشه 6 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ منم تشکر میکنم و خسته نباشید میگم به همه دوستانی که کمک کردن هنوز دانلودش نکردم البته!هر وقت دیدم،نکته ای به نظرم رسید حتما میام میگم موفق باشید :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خسته نباشین شماره ی بعدی رو کی شروع میکنین،میخوام مطلب بفرستم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ واقعا خسته نباشید خیلی عالی بود منم تو شماره بعدی هر کاری ازم بربیاد انجام میدم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ مرسی از لطف همه دوستان عزیزی که نظر دادن عزیزانی که دوست دارن مطالبشون رو بفرستن میتونن از همین امروز به این ایمیل ارسال کنن =====> mehraz@noandishaan.com دوستانی هم که میتونن در طراحی جلد و خلاصه کردن مطالب کمک کنن اعلام آمادگی کنن 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ به همه معمارای عزیز تبریک میگم. خسته نباشید 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ واقعا خیلییییییییی عالی بود،لذت بردم ازهمه ی دوستای گلم تشکر ویژه دارم اگر برای شماره بعد بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده