سمندون 19437 ارسال شده در 29 دی، 2012 به گزارش فارس، امکان خرید و دریافت کارت اعتباری کنکور کارشناسی ارشد ۹۲ از امروز در سایت سازمان سنجش آموزش کشور فعال شد، داوطلبان برای خرید کارت اعتباری ثبتنام باید ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان پرداخت کنند البته مبلغ خرید کارت اعتباری علاقمندی دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی نیز مبلغ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.براساس این گزارش، داوطلبان حداکثر میتوانند ۳ عدد کارت با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق کارتهای عضو شبکه شتاب خریداری کنند. ثبتنام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ و هجدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور، از ۹ آبان ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز میشود و تا ۱۶ آبانماه ادامه دارد.آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ صبح و عصر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد. 8
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 29 دی، 2012 من هنوز هیچی نخوندم مگه قراره بخونیم؟ من که اصلا شرکت نمیکنم 4
کهربا 18089 ارسال شده در 31 دی، 2012 منم تازه شروع کردم به خوندن می خوام غیر انتفاعی برم می دونید چه رتبه ای لازم دارم برای قبولی تو تهران یا قزوین؟ 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 منم تازه شروع کردم به خوندن می خوام غیر انتفاعی برم می دونید چه رتبه ای لازم دارم برای قبولی تو تهران یا قزوین؟ قدرت فکر کنم حداکثررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر بین 2500 تا 3500
ارسال های توصیه شده