سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ به گزارش فارس، امکان خرید و دریافت کارت اعتباری کنکور کارشناسی ارشد ۹۲ از امروز در سایت سازمان سنجش آموزش کشور فعال شد، داوطلبان برای خرید کارت اعتباری ثبتنام باید ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان پرداخت کنند البته مبلغ خرید کارت اعتباری علاقمندی دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی نیز مبلغ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.براساس این گزارش، داوطلبان حداکثر میتوانند ۳ عدد کارت با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور از طریق کارتهای عضو شبکه شتاب خریداری کنند. ثبتنام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ و هجدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور، از ۹ آبان ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز میشود و تا ۱۶ آبانماه ادامه دارد.آزمون کارشناسی ارشد ۹۲ صبح و عصر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۱ برگزار خواهد شد. 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ من هنوز هیچی نخوندم مگه قراره بخونیم؟ من که اصلا شرکت نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ مگه قراره بخونیم؟من که اصلا شرکت نمیکنم من اهداف بزرگ در سر دارم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ منم تازه شروع کردم به خوندن می خوام غیر انتفاعی برم می دونید چه رتبه ای لازم دارم برای قبولی تو تهران یا قزوین؟ 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ يكي بگه چرا همين كه موقع ثبت نام شده من دو دل و سرد شدم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ ما ثبت نــــــــــــــــــــــــام نمودیــــــــــــــــم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم تازه شروع کردم به خوندن می خوام غیر انتفاعی برم می دونید چه رتبه ای لازم دارم برای قبولی تو تهران یا قزوین؟ قدرت فکر کنم حداکثررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر بین 2500 تا 3500 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده