*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2012 تا الان ده عکس بچه ها یه سری هم به این مسابقه بزنید =========> ♦♦♦ مسابقه ی راندو سری شش ♦♦♦ 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 اینجور که سخت تر شد!!! من فردا میفرستم!!!:hapydancsmil: 8
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 می فرستم اگه تمدید بشه هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشه دقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی 7
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشهدقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی معمارن دیگه 3
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2012 می فرستم اگه تمدید بشه سارا جونم تا فردا صبح هم فرصت داری٫ هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشهدقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی ار بس حجم پروژه هامون سنگینه مجبوریم شب زنده دار باشیم معمارن دیگه همین خصوصیت معمارا هم دوست داشتنیه بعدشم ما کلی پروژه داریم به خاطر همین بعضی وقتا دقیقه نود کار میکنیم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 نظر دوستان معماری چیه که تا هفته آینده تمدید بشه که باز روز آخر و دقایق آخری بیان بگن تمدیدش کنید؟ 3
H O P E 34652 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم به من خبر ندادی مینایییییی 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 من دیروز فرستادم پس کی نظر سنجی شروع میشه ببینیم عکسا چطورین؟ 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 راستی یه پیشنهاد توی نظرسنجی اگه اسامی که رای میدند مشخص نباشه به نظرم بهتره. فقط برای مدیر قابل روئیت باشه. پ.ن: این فقط و فقط یک پیشنهاد ناقابل بود و نظر شخصی بنده. تصمیم گیری با شماست 2
H O P E 34652 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 مدالم کو؟ دست منه تو مدت هاس که دیگه رد صلاحیت شدی ، اون مدالم مال منه دیگه خیلی وقته 1
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2012 راستی یه پیشنهادتوی نظرسنجی اگه اسامی که رای میدند مشخص نباشه به نظرم بهتره. فقط برای مدیر قابل روئیت باشه. پ.ن: این فقط و فقط یک پیشنهاد ناقابل بود و نظر شخصی بنده. تصمیم گیری با شماست ولی برای منم قابل روئیت نیست 2
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2012 بچه ها بیاید رای بدید ☼ نظرسنجی مسابقه ی عکس معماری سری سیزده ☼ 2
ارسال های توصیه شده