*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ تا الان ده عکس بچه ها یه سری هم به این مسابقه بزنید =========> ♦♦♦ مسابقه ی راندو سری شش ♦♦♦ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ اینجور که سخت تر شد!!! من فردا میفرستم!!!:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ می فرستم اگه تمدید بشه هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشه دقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشهدقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی معمارن دیگه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ می فرستم اگه تمدید بشه سارا جونم تا فردا صبح هم فرصت داری٫ هنوز 4 ساعت مونده چهاردهم تموم بشهدقیقه نودی کار میکنی هاااا الحق معماری هستی راستی دقت کردید این معمارها همیشه شبهای امتحان شب زنده دار هستند؟ کلا از وقت اضافه هم اونورتر هستند.... پنالتی ار بس حجم پروژه هامون سنگینه مجبوریم شب زنده دار باشیم معمارن دیگه همین خصوصیت معمارا هم دوست داشتنیه بعدشم ما کلی پروژه داریم به خاطر همین بعضی وقتا دقیقه نود کار میکنیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ وقت مسابقه نمیشه تا فردا تمدید بشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ نظر دوستان معماری چیه که تا هفته آینده تمدید بشه که باز روز آخر و دقایق آخری بیان بگن تمدیدش کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم به من خبر ندادی مینایییییی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ من دیروز فرستادم پس کی نظر سنجی شروع میشه ببینیم عکسا چطورین؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ هر موقع بچه های معماری اجازه بدهند 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ راستی یه پیشنهاد توی نظرسنجی اگه اسامی که رای میدند مشخص نباشه به نظرم بهتره. فقط برای مدیر قابل روئیت باشه. پ.ن: این فقط و فقط یک پیشنهاد ناقابل بود و نظر شخصی بنده. تصمیم گیری با شماست 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ مدالم کو؟ دست منه تو مدت هاس که دیگه رد صلاحیت شدی ، اون مدالم مال منه دیگه خیلی وقته 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ راستی یه پیشنهادتوی نظرسنجی اگه اسامی که رای میدند مشخص نباشه به نظرم بهتره. فقط برای مدیر قابل روئیت باشه. پ.ن: این فقط و فقط یک پیشنهاد ناقابل بود و نظر شخصی بنده. تصمیم گیری با شماست ولی برای منم قابل روئیت نیست 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها بیاید رای بدید ☼ نظرسنجی مسابقه ی عکس معماری سری سیزده ☼ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده