*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ من سال 76 رفتم کلاس اول،جز اون بچه هایی بودم که روز اول میترسیدن از مامانشون جدا شن تا 2 هفته بعد از مدرسه هم هر روز تو مدرسه برای مامانم گریه میکردم 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ کلاس اول: مدرسه ام سر کوچمون بود یه روز خواب الود بودم دیرمم شده بود با عجله رفتم مدرسه وقتی رسیدم دیدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . . . . . . . . . . . با دمپایی رفتم:ws28: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سال 71 یا 72 بود رفتم خانوم قرنی یادش بخیر خیلی منو دوست میداشت هرجا که هست خدا حفظش کنه هنوز با یکی از دوستای کلاس اولیم رفت و امد دارم 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ من سال 79 رفتم مدرسه. برادرم 7ماهش بود و خیلی اذیت میکرد به خاطر همین مامانم نمیتونست باهام بیاد و روز اول کنارم باشه منم چون کلا انسان خودساخته و مستقلی بودم و هستم تنهایی رفتم مدرسه. یه کم استرس داشتم ولی خوب دیگه به خیر گذشت. تو صف ایستاده بودیم که یهو دیدم مامانم با خالم اومدن.کلی هم ازم عکس گرفتن. همون اولم یه دوست باحال پیدا کردم که زینب سادات صداش میکردم کلی هم با هم عکس گرفتیم. دلم براش تنگ شده.هرجا هست خوش باشه. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ من سال 79 رفتم مدرسه.برادرم 7ماهش بود و خیلی اذیت میکرد به خاطر همین مامانم نمیتونست باهام بیاد و روز اول کنارم باشه منم چون کلا انسان خودساخته و مستقلی بودم و هستم تنهایی رفتم مدرسه. یه کم استرس داشتم ولی خوب دیگه به خیر گذشت. تو صف ایستاده بودیم که یهو دیدم مامانم با خالم اومدن.کلی هم ازم عکس گرفتن. همون اولم یه دوست باحال پیدا کردم که زینب سادات صداش میکردم کلی هم با هم عکس گرفتیم. دلم براش تنگ شده.هرجا هست خوش باشه. کوچولوی جمع هم مشخص شد 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ کوچولوی جمع هم مشخص شد کلا فقط به سن من گیر میدیااااااااااااااااااااااااا پیرمرد... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ کلا فقط به سن من گیر میدیااااااااااااااااااااااااا پیرمرد... آخه این دهه هفتادیا گیر خورن نمیشه گیر نداد بهشون یکی پستونک این بچه رو بده دهنش 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ آخه این دهه هفتادیا گیر خورن نمیشه گیر نداد بهشون یکی پستونک این بچه رو بده دهنش :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده