Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 به به مباركهمگه اينا چندسال پيش ازدواج نكردن؟ تو مهندسان خود جاويد تاپيك زده بود سلام. مرسی گلم. 2 سال پیش نامزدی بود. بعد دقیقا 2 سال مزدوج شدیم
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 خداوكيلي راست ميگي جاويد ، مهسا از ته دل خوشجال شدم هر چند شوما منو نميشناسيد ولي ما از گذشته هاي دور دوستان اينترنتي بوديم جاويد خان خوشحالم بالاخره دو كفتر عاشق بهم رسيديد از خدا براتون دنيا دنيا خير و بركت شادي و رستگاري خواستارم سلام. ممنونم دوست من. ولی کنجکاوم نمودید!!!! از کوجا مارو میشناسید؟
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 تبریک میگممهسا جان قبلا با اکانت hotspureعضو نبودن اینجا و مهندسان؟ ممنونم. نه اکانت قبلیم اینجا Armita بود . اکانت باشگاه هم مهسا 1366 بود که تغییر ندادم
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 سلاااااااااام ممنون از همه دوستانی که اومدن تبریک گفتن ، اونایی که میخواستن تبریک بگن و نتونستن ، اونایی که اصلا دوس نداشتن و حالشو نداشتن و.... در هر حال یه دنیا ممنون. خصوصا از آقا هادی که اساسی شرمندمون کرد براش دوستان دعا بفرمایید که انشاءالله زودتر سر و سامانی بیابد و ما در عروسیش بترکانیم به امید خدا انشاءالله مبارک است هادی خان ......:icon_gol:
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 سلاااااااااامممنون از همه دوستانی که اومدن تبریک گفتن ، اونایی که میخواستن تبریک بگن و نتونستن ، اونایی که اصلا دوس نداشتن و حالشو نداشتن و.... در هر حال یه دنیا ممنون. خصوصا از آقا هادی که اساسی شرمندمون کرد براش دوستان دعا بفرمایید که انشاءالله زودتر سر و سامانی بیابد و ما در عروسیش بترکانیم به امید خدا انشاءالله مبارک است هادی خان ......:icon_gol: :th_running1:
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 هادی بدددد مشکوک میزنییی..:دییییی اسپم نکن:vahidrk: شایعه سازی هم نکن
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 هادی بدددد مشکوک میزنییی..:دییییی راست میگی فرانه بیا بریم برای عروسیش لباس بخریم
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 3 اسفند، 2012 با سلام خدمت همه دوستان گلم چه اونای که من و از نزدیک میشناسن و چه نمیشناسن............. از همتون بابت تبریک های زیباتون تشکر میکنم من و همسر عزیزم هم برای همه دوستان آرزوی خوشبختی و موفقیت رو داریم امیدوارم همه شادکام و پیروز باشن در آخر از دوست بسیار بسیار گلم آقای هادی ناصح خیلی خیلی تشکر میکنم که تو مجلس عروسیمون شرکت کرد و سرافرازمون نمود امیدوارم هادی جان عمری باقی باشه و تلافی کنم...... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: در ضمن از همه دوستان هم معذرت میخوام که به دلیل ذیغ وقت نتونستم از تک تکشون تشکر کنم مرسی از محبت هاتون:icon_gol::icon_gol::icon_gol:
Valentina 13664 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 راست میگی فرانه بیا بریم برای عروسیش لباس بخریم بریم بریم..:دی
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 بریم بریم..:دی ای بابا خیلی دیر کردید که!!! هادی مراسمشو گرفت...مگه خبرتون نکرد؟؟؟
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2013 ای بابا خیلی دیر کردید که!!! هادی مراسمشو گرفت...مگه خبرتون نکرد؟؟؟ شایعه پراکنی نکن من هر چی مهسا بگه رو تکذیب می کنم
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 شایعه پراکنی نکنمن هر چی مهسا بگه رو تکذیب می کنم ای بابا... هادی حالا خجالت نکش من موندم چرا داری قایم میکنی؟؟؟ ملتو گذاشتی سرکار هاااااااااااااااااااااااا... میام به خانمت میگماااااااااااااااااااا
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2013 ای بابا...هادی حالا خجالت نکش من موندم چرا داری قایم میکنی؟؟؟ ملتو گذاشتی سرکار هاااااااااااااااااااااااا... میام به خانمت میگماااااااااااااااااااا فکر کن یه درصد من زن بگیرم
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 فکر کن یه درصد من زن بگیرم هادی خان همه اولش از این حرفا میزدن ... صب کن بهت میگم ...
هادی ناصح 18854 مالک ارسال شده در 5 فروردین، 2013 هادی خان همه اولش از این حرفا میزدن ... صب کن بهت میگم ... با این حرفت حرف خودتو تکذیب کردی که من زن گرفتم
ارسال های توصیه شده