Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه قرار باشه مدال بدم مسابقه رو تخصصی تر میکنم 2 تا مدال مُفتی گرفته فکر کردی انجمنمون از اون انجمنای در ِ پیته ؟!!!! اگه تخصصی تر نوشتن بچه ها (البته تو سری های بعدی) حتما مدالم براش خواهیم گذاشت آخه خودت بگوووو کی میتونه تخصصی تر مگس رو تغییر بده؟ آخه دسترسی مدیریتی داره که بتونه ویرایشش کنه؟ فقط ادمین میتونه ویرایشش کنه و یا نهایتاً جــــــــــــنتیـــــــــــ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ آخه خودت بگووووکی میتونه تخصصی تر مگس رو تغییر بده؟ آخه دسترسی مدیریتی داره که بتونه ویرایشش کنه؟ فقط ادمین میتونه ویرایشش کنه و یا نهایتاً جــــــــــــنتیـــــــــــ تاپیک منو سیاسی نکناااااااااااا منظورم منطقی تر و شدنی تره! اگه واقعا بشه تغیرش داد چه تغییراتی منطقی و عملی هستش!! که در عالم واقع انجام شدنی باشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ تاپیک منو سیاسی نکناااااااااااا منظورم منطقی تر و شدنی تره! اگه واقعا بشه تغیرش داد چه تغییراتی منطقی و عملی هستش!! که در عالم واقع انجام شدنی باشه همونایی که من گفتم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه! خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ ببخشید من میخوام خر مگس رو دست کاری کنم میشه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ همونایی که من گفتم واسه شما فرا تخصصیه!!! اصلا در سطح کشور نیست 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه!خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ نظرم مساعده خوب موفقیتی بود :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ ببخشید من میخوام خر مگس رو دست کاری کنم میشه :vahidrk: بی تربیت 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ واسه شما فرا تخصصیه!!! اصلا در سطح کشور نیست اینو کاربران باید تعیین کنند من تابع نظر جمع هستم من دموکرات هستم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نظرم مساعده خوب موفقیتی بود :hapydancsmil: میزنم هاااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه!خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ مگه مدال دادن الکیه؟؟؟ ولی با بچه های بالا میحرفم ببینم چی میشه اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا ببخشید من میخوام خر مگس رو دست کاری کنم میشه تو همیشه باید ساز مخالف بزنی؟؟ همون مگسو تغییر بده کاملا منطقی و علمی!! آفرین پسرم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ میزنم هاااااااااااااااا بزن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مگه مدال دادن الکیه؟؟؟ ولی با بچه های بالا میحرفم ببینم چی میشه اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا تو همیشه باید ساز مخالف بزنی؟؟ همون مگسو تغییر بده کاملا منطقی و علمی!! آفرین پسرم نه من خر مگس رو میخوام تغییر بدم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا خوب بزنید با هم میخندیم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ برید تو پروف خودتون بحرفید اسپم نکنیـــــــــــد خشم مدیریتی رو حال کردین؟؟؟ جذبه رو داشتین!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ برید تو پروف خودتون بحرفید اسپم نکنیـــــــــــد خشم مدیریتی رو حال کردین؟؟؟ جذبه رو داشتین!! پیشته بابا حالا انگار ما باعث شدیم جوابها و اعلام آمادگی بچه ها بین پست ها گُم بشن 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من خیلی ترسیدم مستر، تو چی؟؟؟:banel_smiley_52: شیطونه میگه بزن دوتا شیشه تالارشو بیار پایین، دستش بیاد 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ پیشته بابا حالا انگار ما باعث شدیم جوابها و اعلام آمادگی بچه ها بین پست ها گُم بشن من خیلی ترسیدم مستر، تو چی؟؟؟:banel_smiley_52:شیطونه میگه بزن دوتا شیشه تالارشو بیار پایین، دستش بیاد خشن هااااا الان یکی از اینورا بگذره میگه چه مدیره مظلومیه بچه بی پناه گیرآوردین دیگه برید پروفهای خودتوووووووون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده