Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه قرار باشه مدال بدم مسابقه رو تخصصی تر میکنم 2 تا مدال مُفتی گرفته فکر کردی انجمنمون از اون انجمنای در ِ پیته ؟!!!! اگه تخصصی تر نوشتن بچه ها (البته تو سری های بعدی) حتما مدالم براش خواهیم گذاشت آخه خودت بگوووو کی میتونه تخصصی تر مگس رو تغییر بده؟ آخه دسترسی مدیریتی داره که بتونه ویرایشش کنه؟ فقط ادمین میتونه ویرایشش کنه و یا نهایتاً جــــــــــــنتیـــــــــــ 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 آخه خودت بگووووکی میتونه تخصصی تر مگس رو تغییر بده؟ آخه دسترسی مدیریتی داره که بتونه ویرایشش کنه؟ فقط ادمین میتونه ویرایشش کنه و یا نهایتاً جــــــــــــنتیـــــــــــ تاپیک منو سیاسی نکناااااااااااا منظورم منطقی تر و شدنی تره! اگه واقعا بشه تغیرش داد چه تغییراتی منطقی و عملی هستش!! که در عالم واقع انجام شدنی باشه 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 تاپیک منو سیاسی نکناااااااااااا منظورم منطقی تر و شدنی تره! اگه واقعا بشه تغیرش داد چه تغییراتی منطقی و عملی هستش!! که در عالم واقع انجام شدنی باشه همونایی که من گفتم 2
not found 16275 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه! خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ 3
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 همونایی که من گفتم واسه شما فرا تخصصیه!!! اصلا در سطح کشور نیست 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه!خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ نظرم مساعده خوب موفقیتی بود :hapydancsmil: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 ببخشید من میخوام خر مگس رو دست کاری کنم میشه :vahidrk: بی تربیت 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 واسه شما فرا تخصصیه!!! اصلا در سطح کشور نیست اینو کاربران باید تعیین کنند من تابع نظر جمع هستم من دموکرات هستم 1
not found 16275 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 نظرم مساعده خوب موفقیتی بود :hapydancsmil: میزنم هاااااااااااااااا 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اگه اسماعیل یه حرف درست تو عمرش تو این انجمن زده باشه همینه!خوب مدال بده. همه مسابقات مدال دارن. اتفاقا این علمیه بقیه..... اصن اعتصاب میکنیم ، تا مدال ندی نظر سنجی بی نظرسنجی اسماعیل توام مدال زیر دندونت مزه داده هانظرت چیه واسه اون موفقیته و تایپیکش؟ مگه مدال دادن الکیه؟؟؟ ولی با بچه های بالا میحرفم ببینم چی میشه اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا ببخشید من میخوام خر مگس رو دست کاری کنم میشه تو همیشه باید ساز مخالف بزنی؟؟ همون مگسو تغییر بده کاملا منطقی و علمی!! آفرین پسرم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 مگه مدال دادن الکیه؟؟؟ ولی با بچه های بالا میحرفم ببینم چی میشه اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا تو همیشه باید ساز مخالف بزنی؟؟ همون مگسو تغییر بده کاملا منطقی و علمی!! آفرین پسرم نه من خر مگس رو میخوام تغییر بدم 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 اون تاپیکم بزن جو انجمن عوض بشه همه افسردگی گرفتن بابا خوب بزنید با هم میخندیم 1
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 برید تو پروف خودتون بحرفید اسپم نکنیـــــــــــد خشم مدیریتی رو حال کردین؟؟؟ جذبه رو داشتین!! 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 برید تو پروف خودتون بحرفید اسپم نکنیـــــــــــد خشم مدیریتی رو حال کردین؟؟؟ جذبه رو داشتین!! پیشته بابا حالا انگار ما باعث شدیم جوابها و اعلام آمادگی بچه ها بین پست ها گُم بشن 1
not found 16275 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 من خیلی ترسیدم مستر، تو چی؟؟؟:banel_smiley_52: شیطونه میگه بزن دوتا شیشه تالارشو بیار پایین، دستش بیاد 1
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 12 بهمن، 2012 پیشته بابا حالا انگار ما باعث شدیم جوابها و اعلام آمادگی بچه ها بین پست ها گُم بشن من خیلی ترسیدم مستر، تو چی؟؟؟:banel_smiley_52:شیطونه میگه بزن دوتا شیشه تالارشو بیار پایین، دستش بیاد خشن هااااا الان یکی از اینورا بگذره میگه چه مدیره مظلومیه بچه بی پناه گیرآوردین دیگه برید پروفهای خودتوووووووون 2
ارسال های توصیه شده