شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بشتابید :ws48: بشتابید اینم یه مسابقه واسه علاقه مندان به دستکاری های ژنتیکی......اول یه توضیح کوتاه راجع به مهندسی ژنتیک مینویسم.....لطفا بخونیدش مهندسی ژنتیک: به مجموعه روشهایی گفته میشود که به منظور جداسازی، خالص سازی، وارد کردن و بیان یک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خاص در یک میزبان بکار میروند و نهایتا منجر به بروز یک صفت خاص و یا تولید محصول مورد نظر در جاندار میزبان میشود. کاربردهای مهندسی ژنتیک تقریبا نامحدود به نظر میرسد. این علم کاربردهای زیادی در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، تولیدات صنعتی، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارد. در زمینه علوم پایه، بررسیهایی مانند مکانیزمهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام DNA و بیان ژنها در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچنین چگونگی ساخته شدن و تغییرات پروتئینهای داخلی سلول و همچنین مکانیزم ایجاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از جمله کاربردهای مهندسی ژنتیک است. در زمینه کشاورزی که بستر بسیاری از کاربردهای مهندسی ژنتیک است، تولید گیاهان مقاوم به آفات گیاهی و خشکی، تولید گیاهان پرمحصول و تولید گاوهای دارای شیر و گوشت بیشتر، را میتوان نام برد. و در زمینه کاربردهای پزشکی، تشخیص بیماریهای ارثی، تولید انسولین انسانی، تولید هورمون رشد انسان و... را میتوان نام برد. در سالهای اخیر گسترش و توسعهٔ تکنیکهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انقلابی را در درمان بسیاری از بیماریهای انسانی از جمله انواع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اغلب بیماریهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نظیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچنین تشخیص، پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مادر زادی فراهم آوردهاست. دوستای گلم.... روال مسابقه به این صورته که: من هر سری یه جانور رو انتخاب میکنم با یه سری از توضیحات از رفتار و نحوه شکار کردنش و.... این وظیفه شماست که این جانوران رو به نحوی که دوس دارین تغییر بدین.....از هر نظری که فکر میکنید لازمه....... 1)تقلب ممنوع.... 2)متن دستکاریه ژنتیکی تونو توی یک یا دو پاراگراف بنویسید و برای من پ.خ کنین هر کسی فقط یه پیغام بفرسته......که توی همون پیغام راجع به تغییرات مد نظرش تو ضیح میده....دلیل یادتون نره.....هر تغییری باید دلیلی داشته باشه اونم منطقی...... 3)ظاهر جانور هم میتونین تغییر بدین....اما با دلیل...... 4) میتونید یه تصویر هم کنارش بزارید(یعنی نقاشی کنید خودتون) که قطعا تأثیر بهتری تو رسوندن منظورتون خواهد داشت در ضمن فقط 5 روز وقت دارید واسه ارسال پاراگرافاتون.... امتیازاتم به صورت زیر است.... نفر اول: 100 امتیاز نفر دوم: 80 امتیاز نفر سوم:60 امتیاز بعدشم متن های قشنگتونو توی یه نظرسنجی با هم مقایسه میکنیم و این دوستاتون هستن که برنده رو مشخص میکنن ژنتیسین های عزیز دست به کار بشید توی پست های بعدی هم میتونین نظراتتون و مهمتر از همه پیشنهاداتون رو بگین :girl_yes2: 25 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ مگــــــــــــــــــــــس برای دستکاری خودتون تو اینترنت سرچ کنین و یه اطلاعاتی راجع بهش به دست بیارین اینجوری نوشته هاتونم مثل هم نمیشه....ببینم چه میکنید سؤالی بود همین جا بپرسید من در خدمتم بچه ها معرفی میکنم..... این شما و این هم مگس =====> مَگَس به دستهای از حشرات از راستهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفته میشود. این دسته یکی از بزرگترین گروههای حشرات هستند که در حال حاضر بیش از ۷۵۰۰۰۰ نوع از آنها وجود دارد. 15 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بازم ژنتیک ایول:hapydancsmil: مگس من شرکت میکنم قول میدم مثل دوره قبل آخر نشم 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بازم ژنتیک ایول:hapydancsmil: مگسمن شرکت میکنم قول میدم مثل دوره قبل آخر نشم آفـــــــرین مگس خیلی جالب تره میشه حیلی مانور داد روش ببینم چه میکنیاااااااا 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ باباشو میارم جلو چشاش:gnugghender: آدم آزار کثیییییییییف:w888: 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ اگر جوابا سانسور نمیشه و کم و زیاد نمیشه منم شرکت کنم؟؟ 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ اگر جوابا سانسور نمیشه و کم و زیاد نمیشه منم شرکت کنم؟؟ سلامت مسابقه رو شخصا تضمین میکنم... 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ سلامت مسابقه رو شخصا تضمین میکنم... یعنی شرکت نکنم؟ 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ یعنی شرکت نکنم؟ گفتم شرکت نکن؟؟؟ من خودم شرکت میکنم. مسابقه ش خیلی باحالهههههههه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ گفتم شرکت نکن؟؟؟ من خودم شرکت میکنم. مسابقه ش خیلی باحالهههههههه:hapydancsmil: من خودم قهرمان خرس شناسی ام 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ اگر جوابا سانسور نمیشه و کم و زیاد نمیشه منم شرکت کنم؟؟ الان تیکه تو انداختی خیالت راحت شد؟؟؟ واسه تورو سانسور نمیکنم....قول میدم ولی به دور از شوخی بعضی از بچه ها اول نوشتشون یه چیزایی مینویسن که نمیشه به عنوان نوشته ای که قراره تو یه مسابقه شرکت کنه ازش استفاده کرد واسه همین گاهی یه تغییراتی ایجاد میشه که اونم حذف قسمتایی هست که ربطی به مسابقه نداره 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ الان تیکه تو انداختی خیالت راحت شد؟؟؟ واسه تورو سانسور نمیکنم....قول میدم ولی به دور از شوخی بعضی از بچه ها اول نوشتشون یه چیزایی مینویسن که نمیشه به عنوان نوشته ای که قراره تو یه مسابقه شرکت کنه ازش استفاده کرد واسه همین گاهی یه تغییراتی ایجاد میشه که اونم حذف قسمتایی هست که ربطی به مسابقه نداره همون قسمت ها هم نباید حذف بشه بازم بهت گفتم توی رای بچه ها خیلی تاثیر داره مثلا یکی بی ربط نوشته باعث میشه از رایش کم بشه دور قبلی همینجوری شد دیگه وگرنه من متنم با نفر اول مو نمیزد یه قسمت هایی هم اضافه داشت که حذف شد خلاصه بهتره بچه ها و شرکت کننده ها از اول حواسشونو جمع کنن که بی ربط به مسابقه چیزی ننویسن 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ همون قسمت ها هم نباید حذف بشه بازم بهت گفتم توی رای بچه ها خیلی تاثیر داره مثلا یکی بی ربط نوشته باعث میشه از رایش کم بشه دور قبلی همینجوری شد دیگه وگرنه من متنم با نفر اول مو نمیزد یه قسمت هایی هم اضافه داشت که حذف شد خلاصه بهتره بچه ها و شرکت کننده ها از اول حواسشونو جمع کنن که بی ربط به مسابقه چیزی ننویسن هادی جان مثلا اولش مینویسن از این جونور متنفرم.........اگه دستم بهش میرسید فلان میکردم ... و.... این چیزا باید حذف بشه به نظر من وگرنه کسی که میاد رای بده اصلا این نوشته رو نمیخونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ هادی جان مثلا اولش مینویسن از این جونور متنفرم.........اگه دستم بهش میرسید فلان میکردم ... و.... این چیزا باید حذف بشه به نظر من وگرنه کسی که میاد رای بده اصلا این نوشته رو نمیخونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هر جور صلاح میدونید 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ یه مشورتی با مگسا بکنم منم شرکت میکنم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ یه مشورتی با مگسا بکنم منم شرکت میکنم امیدوارم به توافق برسید خوشحال میشم شرکت کنی 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ چ تاپیک بامزه ای..........مرسی شاروک جون...... من شرکت نمیکنم ولی حتما رای میدمموفق باشید دوستان گلم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ اگر جوابا سانسور نمیشه و کم و زیاد نمیشه منم شرکت کنم؟؟ همون قسمت ها هم نباید حذف بشه بازم بهت گفتم توی رای بچه ها خیلی تاثیر داره مثلا یکی بی ربط نوشته باعث میشه از رایش کم بشه دور قبلی همینجوری شد دیگه وگرنه من متنم با نفر اول مو نمیزد یه قسمت هایی هم اضافه داشت که حذف شد خلاصه بهتره بچه ها و شرکت کننده ها از اول حواسشونو جمع کنن که بی ربط به مسابقه چیزی ننویسن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده