YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ فیلم «پنهان» با بازی فریبرز عربنیا و آنا نعمتی و به کارگردانی مهدی رحمانی پس از «من همسرش هستم» روی پرده سینما میرود. در جلسه شورای صنفی نمایش قرار داد سه فیلم برای نمایش به ثبت رسیده که یکی از این فیلمها «یک فراری از بگبو» به کارگردانی هاتف علیمردانی است. این فیلم پس از فیلم «همبازی» در گروه سینما عصر جدید اکران میشود و داستان آن در مورد یک موجود فضایی است که با بروز اتفاقی ناخواسته به زمین میآید و درگیر ماجراهایی میشود. رضا شفیعی جم، علی صادقی، بهاره رهنما، سحر ولد بیگی، غلامحسین لطفی، یوسف صیادی و سروش صحت در این فیلم ایفای نقش میکنند. اما فیلم «پنهان» به کارگردانی مهدی رحمانی پس از «من همسرش هستم» در گروه سینمایی آفریقا به نمایش درمیآید. فیلم داستانی اجتماعی درباره خانوادهای است که مادر بنا به دلایلی علاقه به زندگی در خارج از کشور دارد. معضلی که برخی از خانوادهها با آن درگیر هستند سوژه اصلی فیلم قرار گرفته، زنانی که پس از گذشت سالها زندگی مشترک احساس میکنند به خواستههای خود نرسیده و به دنبال آمال و آرزوهای خود هستند. در این فیلم فریبرز عربنیا، آنا نعمتی، بابک حمیدیان، فتانه ملک محمدی، آزاده شمس، آناهیتا افشار به ایفای نقشهای اصلی میپردازند. اما فیلم «سلام بر فرشتگان» به کارگردانی فرزاد اژدری نیز از سوم آذر در گروه آزاد اکران خواهد شد. این فیلم داستان درباره دختر بچهای به نام شادی است که برای زنده نگه داشتن مادربزرگ بیمار خود دست به کارهای عجیبی میزند. علیرضا خمسه، شمسی فضلالهی، ماهچهره خلیلی و اصغر نقیزاده از بازیگران این فیلم هستند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده