esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 23 دی، 2012 سلام دوستان کسی هس نرم افزاری برای محاسبات بار سردخانه داشته باشه؟؟ لطف عالی متعالی 2
MHM1365 390 ارسال شده در 24 دی، 2012 شما می تونین از نرم افزار Refrig استفاده کنین. تو نت پیدا نکردم خودم دارم ولی حجمش 300 مگه نمیشه آپ کرد 3
esmal-aghaaa 1379 مالک ارسال شده در 25 دی، 2012 شنیدم اینو ولی فک میکنم یک سری مشکلاتی داره استادمون میگف اگه مال شما درسته کرکش جواب درست میده خیلی بهش احتیاج دارم
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 25 دی، 2012 مهندس جان برای محاسبات بار سردخانه شما از نرم افزار COOLPack استفاده کن خیلی بهتر از نرم افزار Refrig اینو بدین خاطر میگم کارکردن با اون ساده می باشد 4
esmal-aghaaa 1379 مالک ارسال شده در 25 دی، 2012 مهندس جان برای محاسبات بار سردخانه شما از نرم افزار COOLPack استفاده کن خیلی بهتر از نرم افزار Refrig اینو بدین خاطر میگم کارکردن با اون ساده می باشد مهندس آدرس دانلودشو اگه داری میشه بزاری؟
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 25 دی، 2012 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: ablo041, width: 20][/TD] [TD=class: news] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] اوایل فکر میکردم نرم افزار پیچیده ای باید باشه ولی دیدم نه ساده وخوبه شبیه نرم افزار کریره ولی با این تفاسیر که شما باتوجه به نوع محصولی که میخواید نگهداری کنید در سردخونه میاید نوع اون محصول رو وارد میکنید به طبع دمای نگهداری سیب با مرغ و کرفس متفاوته - 4
ارسال های توصیه شده