رفتن به مطلب

تولید نانو*****های قابل بازیافت برای حذف ترکیبات سنگین در آبها


ارسال های توصیه شده

پژوهشگران پارک فناوری یزد با رفع معایت نانو *****های موجود، نانو ذرات قابل بازیافتی را عرضه کردند که می تواند ترکیبات سنگین و ترکیباتی که باعث شوری آب می شوند را از آب جداسازی کند.

 

زهرا خیاط - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات این طرح افزود: در این طرح پس از تولید برخی از نانو ذرات در زمینه سیستم های تصفیه آب تحقیقاتی را آغاز کردیم.

وی با اشاره به ویژگی نانوذرات تولید شده، اظهار داشت: در سنتز نانوذرات تلاش شد تا سمیت این نانوذرات حذف و خاصیت مغناطیسی ذرات را افزایش دهیم ضمن آنکه با کاهش اندازه ذرات به 8.3 نانومتر رساندیم.

 

خیاط با بیان اینکه کاهش اندازه نانوذرات کاربردهای ویژه ای به آن می دهد، خاطرنشان کرد: یکی از کاربردهای آن استفاده از این ذرات در تصفیه آب و پسابهای صنعتی است.

 

مجری طرح با اشاره به معایب استفاده از نانو ذرات در نانو *****ها برای تصفیه آب، توضیح داد: یکی از معایب استفاده از نانو *****ها، تعویض مداوم آن است که هزینه های زیادی را به واحدهای صنعتی تحمیل می کند.

 

وی ماندگاری آلاینده در سیستم تصفیه را از دیگر معایت این نانو*****ها ذکر کرد و ادامه داد: آلاینده ها به مرور زمان در داخل نانو *****ها باقی می ماند از این رو آلودگی آب به طور کامل از بین نمی رود و باعث می شود که میزانی از این آلودگی جذب آب شود.

 

این محقق با اشاره به رفع معایب نانو *****ها خاطر نشان کرد: در این پژوهش با استفاده از نانو ذرات تولید شده پوششهایی را بر روی آن قرار دادیم که به صورت انتخابی عمل می کنند. بر این اساس زمانی که این *****ها در مخزن آب قرار می گیرد بر حسب غلظت، اقدام به جذب آلاینده های آب می کند.

 

وی با اشاره به نتایج به دست آمده از آزمایشها بر روی این نانو ***** گفت: این نانو *****ها تا حجم 20 لیتر مورد آزمایش قرار گرفت و نتایج نشان داد که این ***** توانایی جذب آلاینده های آب را دارد.

 

خیاط ادامه داد: نانو ذرات پوشش داده شده توانایی جذب ترکیباتی چون مس، فلزات سنگین و ترکیباتی که باعث شوری آب می شوند.

 

مجری طرح، قابل بازیافت بودن نانو ذرات را از مزایای نانو ***** تولید شده نام برد و اظهار داشت: نانو ذرات استفاده شده در نانو *****ها با استفاده از یک حوض مغناطیسی جمع آوری و از سیستم تصفیه خارج می شوند و پس از فرآیند بازیافت مجددا به سیستم باز می گردند. این امر باعث می شود که برای هر بار تصفیه نیازی به نانو ذرات جدیدی نباشد.

 

این محقق یادآور شد که این سیستم تصفیه برای آبهای جاری و ساکن قابل استفاده است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...