- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ منم بگم؟ مسابقه داستان کوتاه با چند تا کلمه مشخص ( ینی چند تا کلمه حتما توش باشه ) شعر موضوع دار مینیمال نویسی شما که صاحبخونه ای خودت :hapydancsmil: خیلی خوبه .مرسی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ چه پیشنهاد متفاوتی مسابقه خوب خیلی متفاوته 100 امتیاز برای این ایده متفاوت خوب نبود ؟!! پس همینایی که Sepideh.mt گفت 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ آها راستی وبلاگ خیلی از بچه ها وبلاگ دارن ... وبلاگای خوبی هم دارن ... قشنگم مینویسن 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ آها راستی وبلاگ خیلی از بچه ها وبلاگ دارن ... وبلاگای خوبی هم دارن ... قشنگم مینویسن عزیزم مسابقه درمورد وبلاگ چه مدلی بنظرت؟نظرسنجی برای انتخاب بهترین وبلاگ؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ عزیزم مسابقه درمورد وبلاگ چه مدلی بنظرت؟نظرسنجی برای انتخاب بهترین وبلاگ؟ ایهیم چندتا معیارم بذاری واسه مسابقه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ ســــــلام اهالی :wavesmile: اینجا می تونید در مورد مسابقات ادبی نظر بدین. چه سبک مسابقاتی رو بیشتر می پسندید ، ایده برای مسابقات ، جذاب تر شدن مسابقات به کاربرایی که ایده های مناسب و قابل اجرایی بدن امتیاز هدیه می دیم :ws48: منتظر نظرات و ایده های خوبتون هستیم :shad::shad::shad: درود بر شما:viannen_38: دقیقا از مسابقات شما مطلع نیستم. مسابقه تصویر و کاریکاتور ادبی پیشنهاد من هست البته من خودم در این مورد تعطیلم. 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ درود بر شما:viannen_38:دقیقا از مسابقات شما مطلع نیستم. مسابقه تصویر و کاریکاتور ادبی پیشنهاد من هست البته من خودم در این مورد تعطیلم. درود تصویر و کاریکاتور ادبی یعنی چه مدلی؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ درود تصویر و کاریکاتور ادبی یعنی چه مدلی؟ همین الان سرچ کردم چنین عبارتی وجود داره منتها گفتم که در این مورد تعطیلم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ حالا حتما باید امتیاز داده بشه به نفرات برنده؟ مسابقات ادبی خیلی جالبه...من دوست دارم بیشتر برگزار بشه مثلا یه موضوعی داده بشه و توصیف احساس داشته باشیم...(در مورد یه موضوع مشترک احساسات خودمونو در قالب نوشته ای کوتاه بیان کنیم) حتی میشه در قالب یه کارگاه ادبی کار کرد نه یه مسابقه ...و میشه نقد و بررسی داشته باشیم...به نظرم این کار به پیشرفت نوشته هامون هم کمک میکنه 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ حالا حتما باید امتیاز داده بشه به نفرات برنده؟ مسابقات ادبی خیلی جالبه...من دوست دارم بیشتر برگزار بشه مثلا یه موضوعی داده بشه و توصیف احساس داشته باشیم...(در مورد یه موضوع مشترک احساسات خودمونو در قالب نوشته ای کوتاه بیان کنیم) حتی میشه در قالب یه کارگاه ادبی کار کرد نه یه مسابقه ...و میشه نقد و بررسی داشته باشیم...به نظرم این کار به پیشرفت نوشته هامون هم کمک میکنه نظز جالبیه.درمورد کارگاه ادبی که بزاریم و درمورد یه موضوع احساسشون رو بگن بیشتر توضیح بدی بهتره.محدودیت هم لازمه بزاریم یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نظز جالبیه.درمورد کارگاه ادبی که بزاریم و درمورد یه موضوع احساسشون رو بگن بیشتر توضیح بدی بهتره.محدودیت هم لازمه بزاریم یا نه؟ مثلا یه چیزی شبیه نوشته هامون تو دلتنگستان ...کوتاه و با یه موضوع مشترک در مورد نوشته های بلند هم میشه هر کسی که خواست بقیه رو نوشته اون کار کنند و به بهترین و قشنگترین ایده امتیاز بدیم. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ دوستانی که نظری در مورد مسابقه برای عید دارن خوشحال می شیم بگن 4 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام نمیدونم پسرا هم می تونن نظر بدن یا نه! ولی یک بار شاید به جایی بر نخوره. میشه از موضوعات مسابقات فستیوال یا موضوعاتی که در چند سایت خبر رسان(تبلیغ نشه نمی گم) و مخصوص مسابقات ادبی و هنری استفاده کرد. بسته به نزدیکی مناسبت و یا در غیر اون صورت یه چند تا موضوع کلی بدین تا بچه ها اولویت بندی کنن و بر اساس رأی هاشون تاریخش رو معلوم کنند.. چون اکثراً ترانه یا دکلمه یا نثرادبی رو بیشتر میگن. پس شاید موضوعات اجتماعی و یا خانواده و یا کلی تر باشه بهتره.چون شاید کسی فرصت نکنه برای یک موضوع خاصی دوباره فکرش رو مشغول کنه چون شعر واقعا باید چیزی به معنای واقعی کلمه (از ابتکارات و ایده ها و تلمیحات و آرایه های خوب سرشار باشه) و بی هدف صرفا اینکه هر کسی بیاد حرف دلش رو بزنه فکر نکنم اسمش رو شعر گذاشت. به هر حال خیلی از هنر و ادبیات خوشم میاد. خوشحال میشم با بچه های ادبیاتم درارتباط باشم و تو بحثاشون شرکت کنم. به هر حال اینم نظر ما بود. تشکر. لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ مسابقات شعر نو مسابقات شعر كلاسيك مسابقات متن به زبان خودموني مسابقات به شكل متن كوتاه ادبي مسابقات داستان كوتاه به اين شكل جدا از هم انجام بشه البته با موضوع مشترك تا راحت تر بشه مقايسه و امتياز داد. و اما موضوع ميتونه با يه كلمه يا متن يا حتي عكس داده بشه ، حتي موضوع رو هم ميشه از نظر اعضا استفاده كرد. در كل مسابقه ها خيلي كم انجام ميشه و يكي از دلايل بودن من تو انجمن اين بود كه دوست داشتم تو اين مسابقات شركت كنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده