- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ ســــــلام اهالی :wavesmile: اینجا می تونید در مورد مسابقات ادبی نظر بدین. چه سبک مسابقاتی رو بیشتر می پسندید ، ایده برای مسابقات ، جذاب تر شدن مسابقات به کاربرایی که ایده های مناسب و قابل اجرایی بدن امتیاز هدیه می دیم :ws48: منتظر نظرات و ایده های خوبتون هستیم :shad::shad::shad: 21 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم تا حالا مسابقه ای تحت عنوان شعر برتر برگزار شده یا نه... تو این مسابقه شرکت کنندگان باید اشعاری که خودشون سرودن رو شرکت بدن. خودم اولین شرکت کننده خواهم بود. کم و بیش شعر میگم. این نظر من بود. با تشکر 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم تا حالا مسابقه ای تحت عنوان شعر برتر برگزار شده یا نه...تو این مسابقه شرکت کنندگان باید اشعاری که خودشون سرودن رو شرکت بدن. خودم اولین شرکت کننده خواهم بود. کم و بیش شعر میگم. این نظر من بود. با تشکر ممنونم عزیزم که اومدی. بنظرت اینکه برای شعرشون موضوع انتخاب کنیم خوبه یا بدون موضوع باشه؟ 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ ممنونم عزیزم که اومدی. بنظرت اینکه برای شعرشون موضوع انتخاب کنیم خوبه یا بدون موضوع باشه؟ بدون موضوع باشه، تعداد شرکت کننده ها زیاد میشه اولین مسابقه موضوع آزاد باشه به نظر من... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ بدون موضوع باشه، تعداد شرکت کننده ها زیاد میشهاولین مسابقه موضوع آزاد باشه به نظر من... باشه عزیزم ممنونم از نظرت بازم موردی یادت اومد بهمون بگو 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام به روی ماهت مدیر جونم:boos: بنظرم دسته بندی کنید خوب شه مثلا احساسی، عاشقونه، سیاسی، مذهبی و ... مثلا مسابقه بزارین برترین شعر عاشقونه، بچه ها شعراشونو بزارن( از نتم بگیرن عب نداره) و بعد با نظرسنجی برترینش اعلام شه و مدال و امتیاز بگیرن:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام به روی ماهت مدیر جونم:boos:بنظرم دسته بندی کنید خوب شه مثلا احساسی، عاشقونه، سیاسی، مذهبی و ... مثلا مسابقه بزارین برترین شعر عاشقونه، بچه ها شعراشونو بزارن( از نتم بگیرن عب نداره) و بعد با نظرسنجی برترینش اعلام شه و مدال و امتیاز بگیرن:gnugghender: سلام خانوم خانوما خب اگر بزاریم بچه ها از نت هم شعر بزارن بین اونایی که شعر کپی از نت می زارن با اونایی که شعر خودشون می گن مسابقه باشه عدالت اجرا نمیشه 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام خانوم خانوما خب اگر بزاریم بچه ها از نت هم شعر بزارن بین اونایی که شعر کپی از نت می زارن با اونایی که شعر خودشون می گن مسابقه باشه عدالت اجرا نمیشه درسته. تو مسابقه باید هوش, استعداد و ابتکار شرکت کننده سنجیده بشه. اگه از کپی ها استفاده بشه, اون مسابقه دیگه هیجانی نداره... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام خانوم خانوما خب اگر بزاریم بچه ها از نت هم شعر بزارن بین اونایی که شعر کپی از نت می زارن با اونایی که شعر خودشون می گن مسابقه باشه عدالت اجرا نمیشه خوب پس من چجوری شرکت کنم ؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خوب پس من چجوری شرکت کنم ؟ یکم تلاش کن :hapydancsmil: حتما هم لازم نیست شعر باشه متنی شبیه نامه یا نوشته ای حتی خودمونی.مهم تشویق به نوشتن هست 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ من ی پیشنهاد دارم .ی مسابقه بذار که ی عکسی بذاری و بچه ها مینیمال براش بنویسن.زیباترین مینیمال هم با نظر سنجی انتخاب بشه. 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ من ی پیشنهاد دارم .ی مسابقه بذار که ی عکسی بذاری و بچه ها مینیمال براش بنویسن.زیباترین مینیمال هم با نظر سنجی انتخاب بشه. این رو بچه ها قبلا بهم گفتن اینم خوبه. مرسی 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام بر بانوی زیبا سارای عزیزم سارا جونه من شعر نذارید من نمیتونم شرکت کنم. نامه بذارین، داستان کوتاه، دل نوشته اما شعر نه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ سلام بر بانوی زیبا سارای عزیزمسارا جونه من شعر نذارید من نمیتونم شرکت کنم. نامه بذارین، داستان کوتاه، دل نوشته اما شعر نه سلام به روی ماهت هر دو رو می زاریم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ مسابقه بزارین ! چشم خو نظرم بدین.چه مدلی بیشتر دوست دارین.ایده جدیدی برای مسابقه. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ خو نظرم بدین.چه مدلی بیشتر دوست دارین. مسابقه خوب میخوام بره صفحه 2 ! 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ مسابقه خوب میخوام بره صفحه 2 ! چه پیشنهاد متفاوتی مسابقه خوب خیلی متفاوته 100 امتیاز برای این ایده متفاوت 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ منم بگم؟ مسابقه داستان کوتاه با چند تا کلمه مشخص ( ینی چند تا کلمه حتما توش باشه ) شعر موضوع دار مینیمال نویسی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده