رفتن به مطلب

و این مردهای چاپلوس...

ارسال های توصیه شده

کثیــــــف ترین چاپلوسی زمانیست

که مــردی بخاطر طبیعی ترین نیازش

با دروغ به معصومی بگوید

دوستـــــــــــت دارم . . . !

نتیجه گیری :ما از جملات قصار بالا نتیجه میگیریم که ۹۹ درصد مردها چاپلوسند و ۱۰۰ درصد زنها از اینگونه چاپلوسی مردها خوششان می آید.

نظر شما چیه؟؟؟

آقایان در این زمینه چاپلوسند؟؟

آیا خانومها این چاپلوسی رو دوست دارند؟؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

نظر من اینه که اگر مردها چاپلوسن به خاطر اینه که زنها سخت نیازمند این حرکات هستند. حالا اسمش چاپلوسی یا هر چیز دیگه ای که هست اگر از طرف مردها نباشه آمار مرگ و میر زنها در اثر سکته قلبی به شدت افزایش پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه
نظر من اینه که اگر مردها چاپلوسن به خاطر اینه که زنها سخت نیازمند این حرکات هستند. حالا اسمش چاپلوسی یا هر چیز دیگه ای که هست اگر از طرف مردها نباشه آمار مرگ و میر زنها در اثر سکته قلبی به شدت افزایش پیدا میکنه.

خب چرا آقایون سعی نمیکنن کسی رو پیدا کنند که از صمیم قلب دوسش داشته باشن

وقتی هم بهش میگن دوستت دارم دیگه چاپلوسی و دروغ نباشه؟؟!...

چرا هر روز به ده ها نفر؟؟؟

لینک به دیدگاه

زنها چون خودشون ساده و صاف و صادقند فکر می کنند طرف هم همین طوریه دیگه نمی دونن که نباید زود باور باشن .باید قوی باشن و به هیچ مردی اجازه ندن با احساسشون بازی کنه. حالا فکر شو بکن اگه این خانوما این آقایونو تحویل نگیرن چه شووووووووووووووووووووووووود

لینک به دیدگاه
خب چرا آقایون سعی نمیکنن کسی رو پیدا کنند که از صمیم قلب دوسش داشته باشن

وقتی هم بهش میگن دوستت دارم دیگه چاپلوسی و دروغ نباشه؟؟!...

چرا هر روز به ده ها نفر؟؟؟

چرا زنها کسی رو پیدا نمیکنن که از صمیم قلب دوسش داشته باشن وقتی هم که طرف بهش میگه دوست دارم برداشتشون چاپلوسی و دروغ نباشه؟

چرا هر روز به ده ها نفر یعنی چی؟؟؟

لینک به دیدگاه
چرا زنها کسی رو پیدا نمیکنن که از صمیم قلب دوسش داشته باشن وقتی هم که طرف بهش میگه دوست دارم برداشتشون چاپلوسی و دروغ نباشه؟

چرا هر روز به ده ها نفر یعنی چی؟؟؟

اگر مرد خالصانه به زن بگه دوستت دارم، زن هم خالصانه میپذیره و چاپلوسی تلقی نمیکنه این حرف رو !

و نیازی هم به تلقین این موضوع به خودش نیست که چون من دوستش دارم پس اونم منو دوست داره 100٪!!!

منظورم اینه چرا مرد هر روز به چندین نفر میگه دوستت دارم؟!

لینک به دیدگاه
اگر مرد خالصانه به زن بگه دوستت دارم، زن هم خالصانه میپذیره و چاپلوسی تلقی نمیکنه این حرف رو !

و نیازی هم به تلقین این موضوع به خودش نیست که چون من دوستش دارم پس اونم منو دوست داره 100٪!!!

منظورم اینه چرا مرد هر روز به چندین نفر میگه دوستت دارم؟!

آهان. از اون نظر. آخه طبق آماری که ارائه کردید هیچ مرد خالصی وجود نداره و همگی چاپلوسن. همه مردا هم به چند تا زن الکی هی اینو میگن.

لینک به دیدگاه
آهان. از اون نظر. آخه طبق آماری که ارائه کردید هیچ مرد خالصی وجود نداره و همگی چاپلوسن. همه مردا هم به چند تا زن الکی هی اینو میگن.

همه یعنی 100%!

من گفتم 99%!!!

پس جای امیدواری هست:ws37:

لینک به دیدگاه

فک کنم این مطلب اینجوری بهتر باشه که نقطه ضعف خانوما احساساتشونه و آقایون دارن ازاین نقطه ضعف سوء استفاده میکنن.

لینک به دیدگاه

من که فکر میکنم درصداش خیلی زیاده شاید چاپلوسی باشه ولی نه 99 درصد.به نظر من شاید نصف نصف باشه ولی در هر صورت چاپلوسی اینجوری بهتر از نگفتش هست فکر کنم خانوم ها هم با چاپلوسی هم بدون اون را دوست داشته باشن:w16:

لینک به دیدگاه
من که فکر میکنم درصداش خیلی زیاده شاید چاپلوسی باشه ولی نه 99 درصد.به نظر من شاید نصف نصف باشه ولی در هر صورت چاپلوسی اینجوری بهتر از نگفتش هست فکر کنم خانوم ها هم با چاپلوسی هم بدون اون را دوست داشته باشن:w16:

نه عزیزم

درسته که خانم ها به ابراز علاقه طرف مقابلشون نیاز دارن

اما نه به دروغ

مطمئن باش وقتی بفهمه همش دروغه، به راحتی از اون پسر میگذره و طرف کسی میره که بدونه دل طرفش باهاشه و دوستش داره

لینک به دیدگاه
کثیــــــف ترین چاپلوسی زمانیست

که مــردی بخاطر طبیعی ترین نیازش

با دروغ به معصومی بگوید

دوستـــــــــــت دارم . . . !

نتیجه گیری :ما از جملات قصار بالا نتیجه میگیریم که ۹۹ درصد مردها چاپلوسند و ۱۰۰ درصد زنها از اینگونه چاپلوسی مردها خوششان می آید.

نظر شما چیه؟؟؟

آقایان در این زمینه چاپلوسند؟؟

آیا خانومها این چاپلوسی رو دوست دارند؟؟

لزوما همیشه درست نیست این زنه که باید نوع دوست داشتن رو تشخیص بده و بستگی به زن داره که لایق کدوم نوع دوست داشتن باشه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...